Sziasztok! Megvan mi a hiba ! Miért furcsa ez a kerék az sxf .be azért mert lekérdezgettem akitöl vettem és elötte kié volt és kiderült ,hogy husqvarnában volt benne,azért kicsi az elsö tengely és azért van a másik oldalon a km jelado helye! Vkit érdekel eladnám féktárcsákkal,újszerűgumikkal,lánckerékkel olcson!
Érdeklődnék hogy van-e valakinek tapasztalata rekluse kuplungal!
Mert hirtelen indulásnál érdekes hangot ad ki, és nem tudom hogy ez normális, vagy sem. Aki tud, kérem segítsen!
Hello. az szeretném kérdezni hogy Yamaha TT350 hez nem kaptam gyűrűszettet:S csak másfajtát de annak a gyűrűnek kisebb az átmérője mint a dugóban a horonyé a horony 1,4 a gyűrű pedig 1,2 lenne :S
Érdemes megkockáztatni ezt? vagy meg fog undorodni a gyűrű ?
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket írni hogy a motoromnál hány km-nél kell először szelephézagot ellenőrizni,állítani? A motor egy honda cbf 125-ös(125 4 ütem és szerintem naggyából megeggyezik a cg125 és az xr 125 blokkjával).
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne suzuki gz 250-hez valamiféle szervizkönyvre. SOS! Ha valaki tudna segíteni, szépen megköszönném!
hali mindenkinek
egy kis segítséget szeretnék kérni, hallotam róla hogy a 125-ös rm-nek nem túl jó a váltója. Engem az érdekelne hogy a 250-esnek vannak e hasonló betegségei 2000-res évjárat környékén?
előre is kösz mindenkinek
www.blackbears.ru, www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp
Ezeken van néhány Service Manual,illetve mint már írták a motorosok.hu Sok sikert.Stéles utat!
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy yamaha xj 600 div motorból az önindítót hogy tudom kiszedni? Az egyik végénél fogja 2 csavar, azt kiszedtem, lötyög, de nem tudom kivenni, valami még fogja, csak azt nemtudom, hogy mi.
Hát akkor vagy hengerfej (de akkor forralná a vizet), vagy hengertalp, vagy a blokk közepén valahol, persze csak ha lemegy a víz oda is. De ha nem fogy a víz a hűtőrendszerből, akkor ne szedd szét, mert akkor valószínű, hogy kívülről kapja valahonnan a vizet!
Mert hirtelen indulásnál érdekes hangot ad ki, és nem tudom hogy ez normális, vagy sem. Aki tud, kérem segítsen!
Érdemes megkockáztatni ezt? vagy meg fog undorodni a gyűrű ?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Abban szeretném a segítségeteket írni hogy a motoromnál hány km-nél kell először szelephézagot ellenőrizni,állítani? A motor egy honda cbf 125-ös(125 4 ütem és szerintem naggyából megeggyezik a cg125 és az xr 125 blokkjával).
Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne suzuki gz 250-hez valamiféle szervizkönyvre. SOS! Ha valaki tudna segíteni, szépen megköszönném!
egy kis segítséget szeretnék kérni, hallotam róla hogy a 125-ös rm-nek nem túl jó a váltója. Engem az érdekelne hogy a 250-esnek vannak e hasonló betegségei 2000-res évjárat környékén?
előre is kösz mindenkinek
http://www.expressz.hu/secure/...
Ezeken van néhány Service Manual,illetve mint már írták a motorosok.hu Sok sikert.Stéles utat!