Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Megvan mi a hiba ! Miért furcsa ez a kerék az sxf .be azért mert lekérdezgettem akitöl vettem és elötte kié volt és kiderült ,hogy husqvarnában volt benne,azért kicsi az elsö tengely és azért van a másik oldalon a km jelado helye! Vkit érdekel eladnám féktárcsákkal,újszerűgumikkal,lánckerékkel olcson!
Érdeklődnék hogy van-e valakinek tapasztalata rekluse kuplungal!
Mert hirtelen indulásnál érdekes hangot ad ki, és nem tudom hogy ez normális, vagy sem. Aki tud, kérem segítsen!
Itt kérdezd meg, lediktálod a mérete, és megoldják:http://www.paldugattyu.hu/
értettem akkor keresgélek még
Írtam neked az alkatrészek témában. Ne rakd össze, a 2 tized nagyon sok, kompresszió elmegy, csattogni fog, mint állat, sőt, el is törhet.
Ne rakd bele!
Hello. az szeretném kérdezni hogy Yamaha TT350 hez nem kaptam gyűrűszettet:S csak másfajtát de annak a gyűrűnek kisebb az átmérője mint a dugóban a horonyé a horony 1,4 a gyűrű pedig 1,2 lenne :S
Érdemes megkockáztatni ezt? vagy meg fog undorodni a gyűrű ?
Köszöntem szépen
Érdekel valakit egy csapágyas turbó 7000 forintért?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok Kawasaki KZ650-hez kéne service manual mindenhol kerestem de sehol sem találtam ha vkinek van pls küldjen el az email címemre köszi
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket írni hogy a motoromnál hány km-nél kell először szelephézagot ellenőrizni,állítani? A motor egy honda cbf 125-ös(125 4 ütem és szerintem naggyából megeggyezik a cg125 és az xr 125 blokkjával).
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne suzuki gz 250-hez valamiféle szervizkönyvre. SOS! Ha valaki tudna segíteni, szépen megköszönném!
hali mindenkinek
egy kis segítséget szeretnék kérni, hallotam róla hogy a 125-ös rm-nek nem túl jó a váltója. Engem az érdekelne hogy a 250-esnek vannak e hasonló betegségei 2000-res évjárat környékén?
előre is kösz mindenkinek
Köszi a gyors választ
Bp. 10. ker Gyömrői út 128-ban van egy szénkefe bolt a Bosch irodaépületben. Talán ott van.
Sikerült kiszednem az önindítót, az egyik szénkefe teljesen elkopott. Hol tudnék hozzá szerezni másik szénkefét?
Aprilia af1 sok alkatrész!

http://www.expressz.hu/secure/...
www.blackbears.ru, www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp
Ezeken van néhány Service Manual,illetve mint már írták a motorosok.hu Sok sikert.Stéles utat!
Valószínű, hogy csak a tömítőgyűrű fogja! Eléggé combos tud lenni!
sportszűrőket hogy kell takarítani? mint a szivacsost?
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy yamaha xj 600 div motorból az önindítót hogy tudom kiszedni? Az egyik végénél fogja 2 csavar, azt kiszedtem, lötyög, de nem tudom kivenni, valami még fogja, csak azt nemtudom, hogy mi.
Hát akkor vagy hengerfej (de akkor forralná a vizet), vagy hengertalp, vagy a blokk közepén valahol, persze csak ha lemegy a víz oda is. De ha nem fogy a víz a hűtőrendszerből, akkor ne szedd szét, mert akkor valószínű, hogy kívülről kapja valahonnan a vizet!
Hát ez így elsőre nem túl jó ötlet! Inkább szedd szét, és keresd meg a hibát! Nézd meg, hogy nincs-e valahol nagyobb mértékű kopás!
Amúgy vszínű, hogy csak egy picit szivárog (gondolom a tömítésnél ), mert nagynehezen beindul. Ezért próbálnám ki először azt a port.......