Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Még nincs szétszedve, ezért nem tudom pontosan hol, de a hengerbe biztos: vizes a gyertya, + fehéren füstöl, mi más kell még.
Estét!Képzeljétek olyan fullszintetikus olajat ajánlottak a boltban hogy csak most az adatlapjait az interneten olvasva deritettem ki hogy előkeverve ajánlják használni.ÉN MEG PERSZE MEGVETTEM !MONDJUK FURCSA VOLT HOGY SOKKAL SÜRÜBBNEK TÜNT-a fene ezt a CAPSOT-mint at eddig használtak.Még jo hogy mindig a benzinbe is teszek olajat.Repsol 2t competicion!A repsol scootert kellett volna megvennem.
Nyugodtan !
Szia. persze h elmegy. Oldalra mindig is fog kottyanni. Üdv Peti
van a motorosok.hu-n ...

írsz egy ímélt a modinak és küldenek egy jelszót , amivel letöltheted....
Sziasztok.

Azt kérdezném hozzáértőktől, hogy a hajtókat kotyogása a főtengelyen (felső szemnél mozgatva kb 1mm oldalra) mennyire kritikus, elmegy-e még egy szezont egy hobbyra használt 50 ccm-esben? Most nem akartam annyira belemászni (főtengely, blokk ki, sok pénz, stb)
tuti hogy vissza al mert ujjal tudom erezni es most volt bealitva a szelep , erdekes dolog hogy a kezi dekompreszort nem üti a himba pedig egytengelyen van a ket himba szerinted ha kivennem a dekompreszort levakolnam
Üdv a fórumosoknak!
Szerelésből kimaradt V2-es alkatrészek eladók.
Az alábbi tipusok:yamaha xvs 650-xv535-xv750-xv920,
Honda vt500-600-750,
ÜDV Kaczkó
TEl:06206128887
bontospityu.hupont.hu
Heló mindenkinek!
Van egy Gilera RX 125 Arizóna gépem és Komplett elektronikai rajzra lenne szükségem!Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
Előre is köszönök szépen!Üdv mindenkinek Vilmos
beszereztem egy 88as FZ400R típusú gépet
ehhez service manuált tud valaki?
esetleg milyen olaj@mennyi milyen gyertya stb stb
köszi!
az nem lehet hogy a dekompresszorod nem áll vissza?
1990es
mikori a gép?
akkor mondjamar meg valaki hogy miert üti ahimba a dekompreszort pedig a szelepek jol vannak bealitva es csak a berugoet üti
heló, tatabányán találsz,,,, gerecse motor.hu n nézd meg
annyi derbis van itt mégse tudja senki konkrétan megmondani,hogy derbi sendát érdemes e tuningolni? vagy csak lové kidobás az egész?
üsd be a keresőbe,,, master-tuning itt nézd meg
Már csak egy rúgás hiányzott!
elöre is köszi megprobalom
Fekete doboz, esetleg trafó.
11,5 bar? Még jó hogy nem adott rád gyújtást! Még be is indulhattál volna!
Azért nem javaslom, mert vénasszonyért meg esőért nem kell imádkozni, az van anélül is!
Mekkora-mekkora! 11,5 bar.
egy ilyen 1000éves 400as yamaha sornégyes karbitakarítás/karbiszinkron szelepállítás mennyi idő és pénz egy szakembernek?
esetleg olaj és gyertyacserével
olyan általánosságban nem szakműhelyben
csak megnéztem , hogy jelen van -e ....

holnap az első lesz , hogy ránézek ...