Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lenne itthon kompresz.mérőm , nem is agyalnék
de az egy szelephézag mérésből kijön. vagy nem mérted meg amikor a vezérlést nézted?
a karbit csontra szetszedtem a gyujtas elektronikan mit ertel
ÖÖööö Mittudomén,netről szedtem le mindet
ZZR .emen volt így , elég ha 2 hengernél kitámaszt ...már nem indul ....
Te Csika, mit csinálsz az egyik képeden, csak nem systema spetsnaz?
reggel kimérem ....
Nem javaslod? Csak nem rosszak a tapasztalatok? Mekkora kompressziót lehetett rajtad mérni?
Vagy fektesse a kondás legszennyesebb ingére, mi?
egyébként kompresszióméricskélés, és már ki is lehet deríteni!
Most mé mondod neki Forró ólom a legjobb,én hetente öntögetem bele
Üdv! Ez a "szelepizé" jó ötletnek tünik, bár szinte kizárt, hogy minden hengeren egyszerre adják meg magukat a szelepek. A gyújtást jó helyre kapják a hengerek?
Hány voltot mutat, mikor indítózol?
én a zsiguliba csempefugázót öntöttem
az is megszüntette a szivárgást ideig-óráig
Szeva! Először is tudni kellene, hogy hová szivárog át! Az olajba? A hengerbe? A forgattyúházba? Vagy csak elfolyik valahová kifelé? Merthogy nem lehet mindent dzsungelkrémmel gyógyítani!
Madártej? A legjobb gyorsba a tej,meg őröltbors
A gyujtáselektronikát cseréve, a karbit meg egy alapos takarítással.
A lenmagliszt a legjobb megoldás az ilyen problémákra..
A joghurtod meg
15-20 éve,ha valaki találkozott ilyen folyadék veszteséggel,sztem megpróbálta és nem csalódott
es azt hogy tudnam esetleg kiszürni hogy melyik resze
Nemigen lehet álogatni, ide-oda. Inkább kipurcant az elektronika. Esetleg a karbid.
sziasztok azt szeretnem kerdezni töletek hogy vettem egy dr600ast es nem pörög csak felgazig aztan meg csak durrog meg füstöl egyebkent meg van benne erő indul is rendesen agyújtasra gyanakszom de aztsem tudom hollehet alitani megköszönnem ha valaki segiteni tudna [bocs a hejes irase
aksi jó ...

gondoltam még arra hátha nem zár normálisan a szelep ..
nekem ugyanez volt amikor haldoklott az akksim, az is tekerte de pont nem elég gyorsan. Szerintem próbáld meg másik akksival.
cbr 919 ...
a tünetek : teker teker teker , majd egy kibaszott nagy durranás és egy méteres láng a kipufogóból kiugrik szivatóval is , csak gázzal is , meg gáz nélkül is ....

a vezérlés jól áll ...
szikra is van mindenhol ...

ötlet ?
Ha nagyon akarod szerzek Neked, de inkább nem javaslom.