Üdv! Ez a "szelepizé" jó ötletnek tünik, bár szinte kizárt, hogy minden hengeren egyszerre adják meg magukat a szelepek. A gyújtást jó helyre kapják a hengerek?
Szeva! Először is tudni kellene, hogy hová szivárog át! Az olajba? A hengerbe? A forgattyúházba? Vagy csak elfolyik valahová kifelé? Merthogy nem lehet mindent dzsungelkrémmel gyógyítani!
A lenmagliszt a legjobb megoldás az ilyen problémákra..
A joghurtod meg
15-20 éve,ha valaki találkozott ilyen folyadék veszteséggel,sztem megpróbálta és nem csalódott
sziasztok azt szeretnem kerdezni töletek hogy vettem egy dr600ast es nem pörög csak felgazig aztan meg csak durrog meg füstöl egyebkent meg van benne erő indul is rendesen agyújtasra gyanakszom de aztsem tudom hollehet alitani megköszönnem ha valaki segiteni tudna [bocs a hejes irase
cbr 919 ...
a tünetek : teker teker teker , majd egy kibaszott nagy durranás és egy méteres láng a kipufogóból kiugrik szivatóval is , csak gázzal is , meg gáz nélkül is ....
a vezérlés jól áll ...
szikra is van mindenhol ...
az is megszüntette a szivárgást ideig-óráig
A joghurtod meg
15-20 éve,ha valaki találkozott ilyen folyadék veszteséggel,sztem megpróbálta és nem csalódott
gondoltam még arra hátha nem zár normálisan a szelep ..
a tünetek : teker teker teker , majd egy kibaszott nagy durranás és egy méteres láng a kipufogóból kiugrik szivatóval is , csak gázzal is , meg gáz nélkül is ....
a vezérlés jól áll ...
szikra is van mindenhol ...
ötlet ?