Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo! Van 1 Sr 50 mocim ami karbis. Az a baj hogy nem indul hidegen,de ha egyszer valahogy beindul akkor nagyon harap. Nem tudom ez mitől lehet mert ha állítok a karbin akkor nagyon fog pörögni melegen! Nem? Ebben szeretném kérni a segítségetek, hogy mi lehet a baj és ilyenkor mi a teendő?
Köszi baluka100
Köszönöm !
Azért ez megnyugtat ,mert nekem baromi nehéz volt összecsatlakoztatni a végeket ,mert rettenetesen passzentos volt az átmérő és a hossz is !
És ,hogyan ? Mélyebb lesz a hangja vagy vékonyabb ?
a teljesítményt nem,csak a leo nagyonszép hangját befolyásolja!
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról : most cseréltem le a gyári kipu-t kawa z 750 -ről egy leo GP -re .A lecserélés után, ott ahol csatlakozik a katalizátoros véghez egy ici-picit kifúj .
Befolyásolja ez a teljesítményt vagy ne is foglalkozzak vele ?!
a legjobb ha megcsináltatás után túl adsz rajta! ha nem akarod eladni akkor:felújítás után használj nagy teljesítményszintű olajat API-SJ vagy ettől magasabb!és legalább 10w-50es viszkozitással!Valamint sűrűbben kell olajat cserélni,és egy kis PRO-LONG is jót tesz neki h túlélje!
Míg el nem adod,vagy fel nem gyújtod
Köszi. És mit remélhetek vajon, ha megcsináltatok egy ilyet? Meddig megy el ilyen típushibásan?
Tipus hiba,nem megfelelő a főtengely olajellátása!
Sziasztok! Annak mi lehet az oka, hogy VF1000-es Honda előszeretettel főtengelyhibás? És mibe fáj a javítás, ha ilyen? Köszi előre is megtisztelő válaszotokat
Ha CB900-1100 Fours-hoz keresel 1980-83-ig van Clymer.1500ft elérhetőség adatlapomon.
Sziasztok!
Ehhez a motorhoz keresek javítási kézikönyvet, ha valaki tud
segítsen. köszi
HONDA CB900 f2
Mikor világít? Menet közben vagy állóhelyzetben,járó motornál v csak gyujtáson? info kéne!
Ha valakine van ötlete kérlek titeket please
igen, elmerültem egy kicsit a kérdésekben! amúgy fura hogy a csavarhúzóval nem jött ki?kivülről kell a belsőperem alá feszíteni ! de lehet,hogy nem tudom úgy elmondani ahogy a gyakorlatban csinálnám!
menet közben?
Látom unatkoztál este
A csavarhúzóra meg sem moccant, elég keményen bent van, de ki fog jönni, Petro már adott egy tippet. A szimeringbe becsavarok egy megfelelő méretű csavart, és annál fogva kijön.
gsr 600 as motoromon világít a jobb also sarokban az f1 vagy f1 lámpa és a km kijelzőn is ezt a jelet látom. Mit jelent és hogy lehet megszüntetni?
HELP
dömsödön van egy nagyon fasza telófelújító hirtelen nem ugrik be a nevük, de csináltattam már egy pár darab központi telót fasza lett és 15volt darabja talán...keress rá a gógliban
bontóba nézz másikat
Biztonsági okok miatt,hogy véletlenül se tudjon szikrát kapni a benzin,mikor melegíted!
Gaben1991 vedd ki a gyertyákat, fecskendőbe szívj fel benzint , a gyertyanyiláson nyomj be egy kis benzint a hengerekbe. Tedd vissza a gyertyákat, huzzad be a szivatót, adj kis gázt a gázkaron és inditsad be. Ha beröffen adj neki gázt hogy ne álljon le és melegítsed egy kicsit, aztán goo, ha nem indul be gyujtás gondod van. Tudom paraszt módszer de mindig beválik. Hali
Gyertyák mikoriak !?
Értemde sajnos én cecén lkom igy nem tudjul megoldani a dolgod de amugy kösz hogy segotetél!
Sziasztok!egy kis segítségre lenne szükségem Kawasaki ZXR250-em van és egy olyan problémám van vele h. akárhogy próbálom bármit csinálok vele nem akar beindulni,most vettem bele új akksit,benzin van benn,szétszedtem megnéztem jön is belöle a benzin a csapnál.Gyertyák rendben egyszerüen nem tom mi lehet vele.Ráadom a gyújtást önindítózok teker normálisan aztán néha egy nagyon kicsit belepöffen aztán semmi!próbáltam szivatóval anélkül de semmi.ha vki tud segítsen köszönöm szépen
Üdv.
Cagiva Super City 50-es mocim van.Ötleteket szeretnék kapni tőletek, hogy milyen Aprilia vagy más tipusú 50-es motorblokk rakható bele a Cagiva helyett? Alkatrész Cagivához tragikus, ezért gondoltam a cserére.