Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EHELYETT VEGYÉL EGY ÚJAT, ÉS NE KALAPÁCCSAL SZERELJETEK ! Innen látom, hogy kapott egy olyat, hogy a másikat a fal adta. Ebből nem lesz többet ép darab. Miért kell nekiállni féket szerelni, gyakorlat nélkül? Nem félted az életed?
hali,
Vélemény?
nnics kicsit oda a szerkeze?nem igen akar a dugo a helyére menni.
még ha kcisit meg is kocogtatom kalapácsal se...
holnapra lesznek képek köszi
06 30 322 49 62
Add meg a tel sz. részletesen elmondom a hiba okát. üdv.
akkor irj 1 emailt ha esetleg valami kérdésed lenne.... kalberpeti@chello.hu
OK Köszi!
06-20-619-38-01 holnap délután hívhatsz, és megbeszéljük.
hol tudnád megcsinálni a f4-et ,ha elvállalod az a gmail nekem kínai
úgy néz ki ma mindenkinek kuplung baja van, elvileg nem szabad kijönni onnan csak úgy, sztem kétüteműnél egy csavar fogja be ami keresztben a blokkot is összefogja...ilyen emlékeim vannak... ha kihúzva lefotóznád sokat segítenél az ügyön
engem érdekelne

ok nincs több kérdésem
hnap tolomérövel megprobálom lemérni h nincs e eldeformálodva..
Azé kösszi
akkor bitos eldeformálodott a féknyergem
átugrok sápra azt vissza rakom
pedig vissza könnyebben kéne mennie
én multkor a dt féknyergét pucoltam annál a szétszedés volt szivatós az eggyik mindig kijött a másik meg bent maradt, kézzel meg nehéz kihúzni
Olyan nincs Kb 6 mp
Forgasd, és legyen jó fékolajos...
hát én má nem tom kicsavartam de még mindeg nem megy bele
köszönöm az oldaldeknit már leszedtem de hiába húzom a kuplungot nem csinál semmit rugót beakasztottam vagy nemjól raktam volna vissza azt a tengelyt ami kijött a blokból
Ebből oldaldekli leszedés lesz! Akkor majd látod .
a rugó be van akasztva?
szedd szét nézd meg, igy senki nem tud konkrétat mondani.
senkinek semmi tipp? az sem baj ha tipp csak fogalmam sincs milehet és mit nézzek meg
én simsonnal mentem haver meg egy 50 es utcaival

ha esetleg valaki itt a környéken akarna motort venni enyém egész véletlenül eladó
http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
Borzasztóba(porlasztóba) való,nemcsak fúvókázni szoktak,hanem a tűt is cserélgetik a profibbak ,sőt mehetnénk tovább is,de