EHELYETT VEGYÉL EGY ÚJAT, ÉS NE KALAPÁCCSAL SZERELJETEK ! Innen látom, hogy kapott egy olyat, hogy a másikat a fal adta. Ebből nem lesz többet ép darab. Miért kell nekiállni féket szerelni, gyakorlat nélkül? Nem félted az életed?
úgy néz ki ma mindenkinek kuplung baja van, elvileg nem szabad kijönni onnan csak úgy, sztem kétüteműnél egy csavar fogja be ami keresztben a blokkot is összefogja...ilyen emlékeim vannak... ha kihúzva lefotóznád sokat segítenél az ügyön
pedig vissza könnyebben kéne mennie
én multkor a dt féknyergét pucoltam annál a szétszedés volt szivatós az eggyik mindig kijött a másik meg bent maradt, kézzel meg nehéz kihúzni
köszönöm az oldaldeknit már leszedtem de hiába húzom a kuplungot nem csinál semmit rugót beakasztottam vagy nemjól raktam volna vissza azt a tengelyt ami kijött a blokból
Vélemény?
nnics kicsit oda a szerkeze?nem igen akar a dugo a helyére menni.
még ha kcisit meg is kocogtatom kalapácsal se...
ok nincs több kérdésem
Azé kösszi
én multkor a dt féknyergét pucoltam annál a szétszedés volt szivatós az eggyik mindig kijött a másik meg bent maradt, kézzel meg nehéz kihúzni
szedd szét nézd meg, igy senki nem tud konkrétat mondani.
ha esetleg valaki itt a környéken akarna motort venni enyém egész véletlenül eladó
http://kepesmotor.hu/yamaha-en...