Hogyan szokás a szimeringet kiszedni, ha nem adja magát könnyen? Kuplungmozgató kar tengelyéről lenne szó, fémperselyes szimering a kuplungdeknin. Járható útnak tartom, ha a fémház oldalát bezúzom, ezáltal nem feszül neki a furat falának, és könnyen kijön, azonban elég barbár megoldás
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Suzuki Burgman 400 ast 2001 es de akármerre csavargatoma központi rugostag állítóját nem érzek válltozást, van valakinek javaslata mit tegyek?
Gsxr 1000 k4 vezetékkötegén ha valaki el tud igazodni segíthetne .Ellen állással ellátott ledet szeretnék bekötni az olaj és a tank visszajelzőnek. melyik az a szín és pozitív vagy negatív kell-e hozzá?
No ez jó nyomozó munka lesz, először a forrasztásokat nézd -nézesd meg az elektronikában ! Arra gondolok, hogy a csatlakozók ahol be vannak forrasztva. lehet még a gyújtásjeladó is. Meg trafó. Valahol valami a hő hatására kitágul, ezért megszakad, majd ha lehűlt újra lesz kontakt. Sok szerencsét!
Sziasztok!
1000 ccm Varadero lefullad a városban meg állóhelyben (tehát amikor nincs menetszél) Valószínű valami túlmelegszik! Lehet ECU vagy fesszabályzó? Vagy inkább valami mechanikus dolog?
10-20 perc dugóban ácsorgáskor elkezd ugrálni az alapjárat és megszűnik létezni! Várok fél órát és csak utána tudom beindítani, addig nem kapja el... Hátha van valaki
Köszi! :)
Dobd el jó messzire azt a féknyerget. Ha indexkapcsoló lenne, azt mondanám, barkácsold meg, de az életed, vagy más élete nem játék. Ha meg nincs pénzed valakivel rendesen megcsináltatni, akkor be kell zárni a garázsba a motort.
Valószínűleg nem lesz baja... sokan mennek másfél-kétszeresét is az intervallumnak. ( Nem bíztatok erre senkit de ilyen is van )
Tudok 8EK-t, nem hamis, számlás, garanciás.
Lenne egy gyertya kérdésem! A fotók között msot volt nemrég egy NGK-s FAke gyertya ábra, hogy mire kell figyelni! Szerintetek ha a gyertyáim lementék már az értéket, 12000 az előirt, pár százzal léptem túl, még max 1-2000ret akarok belerakni mert addig nem lesz kesem ujakra, mikor és mik lesznek a tünetek, ha már megadja magát a gyertya!? Feltételezem ez a max 1000-2000 nem vágja gajjra, a gyertyát... fizikai sérülés lehet belőle vagy csak teljesitmény romlás!? Valamint szerintetek a belevaló CR8EK-t hol mennyiért kapom meg!? Mert neten van 2500 ért si viszont mindenhol máshol 3500 körül van!? Fake nem Fake?! köszi a tippeket!
Ha már szét van szedve, takaritsd meg. Kalapácsot felejtsd el baszod, én a sajátomat kézzel a helyére toltam, amúgy is szépen mozognia kell. Amit a sajátomon megcsináltam, az annyi volt hogy kiszedtem a gumikat belülről, a rárakódott retket óvatosan levakartam, törölgettem, patent tisztára mindent, és lehet összerakni. A munkahengerről is óvatosan le lehet szedni a lerakódást. Ha deformálódott a dugattyú vagy a furat, akkor bajban vagy...
Nemrég vásároltam egy Suzuki Burgman 400 ast 2001 es de akármerre csavargatoma központi rugostag állítóját nem érzek válltozást, van valakinek javaslata mit tegyek?
1000 ccm Varadero lefullad a városban meg állóhelyben (tehát amikor nincs menetszél) Valószínű valami túlmelegszik! Lehet ECU vagy fesszabályzó? Vagy inkább valami mechanikus dolog?
10-20 perc dugóban ácsorgáskor elkezd ugrálni az alapjárat és megszűnik létezni! Várok fél órát és csak utána tudom beindítani, addig nem kapja el... Hátha van valaki
Köszi! :)
Tudok 8EK-t, nem hamis, számlás, garanciás.
10.500.- / 4 db
link
link
Mondanak sokan sokfélét, én kibírnám a helyükben azt a 2000km-t
Lenne egy gyertya kérdésem! A fotók között msot volt nemrég egy NGK-s FAke gyertya ábra, hogy mire kell figyelni! Szerintetek ha a gyertyáim lementék már az értéket, 12000 az előirt, pár százzal léptem túl, még max 1-2000ret akarok belerakni mert addig nem lesz kesem ujakra, mikor és mik lesznek a tünetek, ha már megadja magát a gyertya!? Feltételezem ez a max 1000-2000 nem vágja gajjra, a gyertyát... fizikai sérülés lehet belőle vagy csak teljesitmény romlás!? Valamint szerintetek a belevaló CR8EK-t hol mennyiért kapom meg!? Mert neten van 2500 ért si viszont mindenhol máshol 3500 körül van!? Fake nem Fake?! köszi a tippeket!