Sziasztok!Szétszedtem a karbit.Kipucoltam, a tű ahová megy fuvókába azt bejjeb teekertem(csak kicsit lehetett már).Összeraktam, de még mndig folyik a benzin mikor leállítom, és nem zárom el a benzincsapot...:( Menet közben nem.Mi lehet a gond?Aki nem tudná egy yamaha dt 125R-ről van szó.
Öngyulladás nehezen jöhet létre, csörögni fog, és ha fals levegőt szív.
A Pannónia P10-es forgattyúsház alján volt egy M6-os leeresztőcsavar, ha azt kivettem akkor fordult elő, hogy benzincsap elzárva, motor beindítva, aztán felpörög, és hiába vettem le a gyertyapipát pörgött, míg a benzin tartott a karburátorban, vagy le nem fullasztottam. .
sziasztok!
Az lenne a kérdésem tudok szerezni 10.000-ért
egy honda dió robogót, nem indul be szóval fel kell újítani a motorját
mennyibe fájna kb..
10 ezret megér?
hát ez beszarás! fogtam a gyertyát pipástól mindenestül+ a vázat haverom rugdalta és nem rázott meg. beletettem a gyertyát és beindult:O:O lehetetlennek tűnik de mégis így van! szerintem hanyagoljuk ezt a témát ameddig megy addig megy ha elromlik megcsináltatom. azért kösz a segítséget
hy olyan problémám van hogy van egy malaguti F12 robogóm és a gyújtógyertyához szivárog a hűtővíz!Az lene a kérdésem ha én azt szétszedem ahol a gyertya van nagy kárt tudok okozni?És mi található bene?előre is köszi a választ
Méghogy villa ! ráfekszel a motorra, és ki fog jönni a szemed mint a csigáé ! Múlt héten a ház elött ment egy ilyen levegőremegtető gép. negyedszer hallom, hogy a rendőrautó rázökkent! Mikor kijöttem a garázsból 10 perc múlva dolgozó tolta elfele a motort, .Merthogy sportmotor.
Nemarhújj Péter ! A gyertya a kezedben legyen , ne a vázon.Lehet a szikrát azért nem látod, mert a porcelánon ugrik át. Valaki nincsen a közeledben , aki lenyomja a berugókart? De sötétben, vagy lekapcsolt villanynál letekert pipával,a kábelt odateszed a testhez azzal párhuzamosan , és a közepéből a szikrának át kell ugrani a testhez.
ezt látnod kell, ha nem lóg a villanyégő az orrod előtt.
Parafadugó..nemjó!
Kilötte !
Esetleg valami más ötlet?
Nem lehet kifúrni kitömni valami gyapottal vagy valamivel...
Így nagyon hangos a parasztoknak van idejük kiállni elém az útra villával ,
Mert meghalják hogy érkezek!
lenne 1 problémám még pedig az hogy van nekem egy yamaha mint-em és egy kis útmutatót kérnék a karburátorja beállításához
annyi tudok hogy a levegő csavaron 2,5 fordulatot kell tekerni no de mennyit kell a benzinre?
és akkor hogy nyomom le a berúgót?:D de amúgy ha fogom a gyertyát úgy, hogy hozzáér a hengerhez akkor se ráz meg. de lehet vödörvízben állásos módszert kipróbálom:D
Egyik kezedbe fogod a gyertyát a pipával, úgy hogy a gyertya fémrészét fogod , a másikkal megfogod az alvázat. ha ekkor sem "érzel" semmit ,akkor írj, mert "sok minden van földön és egen, ó Horáció" , de ilyen nincs.
Belefolyik a hengeredbe?