Sziasztok.Segitseget kernek, suzuki gs 500 e 94 es cserelnek kuplung kabelt ,kicserelnem en de nem tom hogy aljak hozza eleg zsufi a bloknal minden ,otleteket varok,hogyan kezdjek hozza,vagy vigyem szakemberhez?koszonok mindent elore is.
hidd el ha tényleg hengerfejes akkor a hutőkupakon,vagy akiegyenlitő tartály kupakján olaj van!ez a legegyszerübb!hamarabb jut ahütöbe olaj.mint a motorolajhoz viz!
Hát majd akkor megnézem a tágulásinál h fogyott e a víz csak az a baj h a fasz se tudja h mennyi volt eddig benne mert nemrég vettem a gépet kintről jött
Akkor most azt mond meg h legkönyebben hogy állapítom meg mi a baj
üdv!nincs kizárva hogy a kuplung felöli szimering enged.ennek van egy jellegzetes szaga.mármint a váltomüolajnak, ha szimeringes.kék vagy fehér a füst?váltomüolaj általában fehér fustot ad.
szevasztok. tudnátok segíteni kicsit... van egy kmx-em és olyan baja van h nagyon füstöl és nem pörög jobban 6-7000nél... ln szimeringre gondolok. szerintetek?köszönöm
És hogyha a hűtőviz is ilyen habos akkor van hengerfejgond?és ha az nem habos akkor mi a helyzet?olyan nem lehet h valami pára lecsapódás vagy nem tudom!annyira nem vészesen volt habos!bár héba hóba gyújta az olajnyomás lámpát is na akkor a gombára tippeltünk de lehet hogy akkor is a hengerfej volt?
Nem hiszem, hogy nagy baj lenne, mert akkor nem lenne benne kevés az olaja hűtővíz felszaporította volna. Mielőtt nekilátnál cserélj olajat , és meglátod. Ha nem fogy a a hűtővíz , és nem habzik az olaj akkor csak régi volt benne a latyak .
Ha tejszeru feher habot lattal az bizony hengerfej.Keveredik az olaj a vizzel.Nyugi ha szerencsed van csak tomites csere ,ha mas gond is van Gyujcs egy kis penzt.
Gyertya kep ok. Nezd meg a levegoallito csavarnak a gumigyurujet,hogy jo-e.Ha repedezet, vagy esetleg egy valamikori rossz szerelesbol fakadoan megnyult vagy ovalis gumi is tud szivatni.Ha ez se ,vidd el szerelohoz.
Nem kell megijedni de félni nem árt. Én a helyedben lecserélném azt az olajat, akkor meglátod mi van. Nem tudod mikor cserélték le, biztos ami biztos .Olaj +egyéb folyadékok.
Hello olyat szeretnék kérdezni h miért van az (tt350) ha elzárom a benzincsapot akkor egy pici idő után gázadásra elkezd durrogni de viszont ha megyek vele akkor az istennnek sem csinálja..
túl sokat kapna ?
Nekem vanegy k1 es gsxr-em egy 750 es!és ma tapasztaltam h mikor letekertem az olajbetöltő nyílás kupakot egy kicsit habos volt az olaj ilyen sárgás fehéres!kérdés az h lehetséges e az h két olaj összevesz mert ez olaszból jött a motor és nem tudom milyen olaj volt benne de hozzáöntöttem repsolt mert kevés volt!és előtte nem volt habos!mondták a hengerfejet is de akkor forralni kéne a vizet nem?vagy esetleg valami pára lecsapódott nem tudom!
Akkor most azt mond meg h legkönyebben hogy állapítom meg mi a baj
vagy még esetleg úgy tudok róla megbizonyosodni h a hűtőfojadéknak is iylennek kel lenni habosnak?
Az lenne a kérdésem,hogy a VTR SP1-nek hogyan(milyenre )kell beállítani az első telóját,azaz alul és felül hány katt.?
Előre is köszönöm.
túl sokat kapna ?
Nekem vanegy k1 es gsxr-em egy 750 es!és ma tapasztaltam h mikor letekertem az olajbetöltő nyílás kupakot egy kicsit habos volt az olaj ilyen sárgás fehéres!kérdés az h lehetséges e az h két olaj összevesz mert ez olaszból jött a motor és nem tudom milyen olaj volt benne de hozzáöntöttem repsolt mert kevés volt!és előtte nem volt habos!mondták a hengerfejet is de akkor forralni kéne a vizet nem?vagy esetleg valami pára lecsapódott nem tudom!
Válaszotokat előre is köszönöm!