Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a gyujtási sorrendre vigyáz négyhengeresnél két fajta van motoroknál 1243 amásik1342 de az is meg állapitható a vez tengelyről
hozd el hozzám orosháza vagy menjek érte milyen gépröl van szó vagy hivj 06209271575
hali.
valaki tudna jó motorszerlőt ajánlani szegeden?
sűrgős lenne!
előre is köszi.
Üdvözlet!
Kartertömítést rakunk vissza, esetleg Loctite 5920-al, vagy költekezzek új tömítésre?
Valószínűleg szelephimba kopás van!Vagy vezérműtengely bütyök!Csere!
Vannak páran akik biztosan értenek hozzá, de majd maguktól jelentkeznek ha akarnak
Itt az oldalon tudsz valakit ajállani?
Köszi
Szia!
Ezt a kérdést inkább a hozzáértőkre bíznám
Hali
Nekem lenne egy olyan kérdésem Xl 600 ason a jobb oldali kipu szeleppel vannak gondok kopogás hallatszik onnan 2-3 hézag állítás után visszajött a tulzott hézag ezután majdnem egy teljes fordulatot tekertünk az állító csavaron utána már nem jött vissza a hézag. De még mindig halható kis halk kopogás. Ha a dekompresszor kézi kart egy lehelletnyit ráhuzok akkor megin halkabb lesz de nem szünik meg a kopogás.
Az lenne a kérdés mi lehet a gond?
köszi a segítséget ha tudsz!
Sziasztok
Mit tudok azzal csinálni, hogy a kipufogom egy ugratástól beleért a féknyeregbe, és benyomódott. Hogy tudom én azt visszaegyengetni? Elég masszív anyagnak tűnik
Sorosnál balról jobbra.
Úgy tanultam a vezérléstől számoljuk a hengereket, ez nálam vicces, ugyanis középen van a vezérműlánc. Amúgy ha úgy van mint nekem, akkor nem tudod felcserélni, mert a kábelek nem méteresek, hanem épp elegendően hosszúak hogy elérjenek a helyükre
nem hiszem,mert mindegyik kabelon van egy szam! es ha a gazkar feloli oldalrol szamolom a hengereket,mindegyik a helyen van!
vagy a masik oldalrol kell szamolni?
aham okés köszönöm a válaszokat
A húzófokozatot tudod vagy tudnád vele állítani.Öreg olaj,olajsár,görbe belsőszár,bedagadt o-gyűrűk,stb.baja is lehet.Szétszedve látni csak,feltéve,hogy az a fajta szerelhető.Kompletten 10-ért újítok fel egy gátlót.Ha érdekel,adatlapomon van elérhetőség.
Ilyen idős motornál előfordulhat hogy már fel kellene újitani, mert nincs benne olaj/gáz. Amúgy a csillapitást állithatod gondolom. Ha lenyomod és visszarugja magát a teló akkor szar a teló vagy mi a szösz
fent a kép méretezési probléma volt
nem rakja fel
Azt hol a kép?
Sziasztok
Meg tudná mondani valami szaki vagy hozzá értö hogy a képen látható hátsó telon berajzolt tekerhetö müanyag valami mire szolgál? ez a valami 4 fokozatba állítható de nem éreztem különösebb ellenelást mikor állítgattam. Ez egy showa telonn lenne vagy legalább is a matrica rajta showa
Igen frankó.
Elvileg nem tud meghibásodni.
A dalomit hejett ajánlanám a vas, alumínium alátétet tegyél, mert nekem dalomittal mindig hozzáhúzta a tekercset a mágneshez. (tipp)
cső egy babetta gyujtás érzékelőjének igykell kinéznie,vagy hiányzik valami erről?és hogy ez az érzékelő megtud e hibásodni?
Nem biztos, hogy az új gyertya a jó, és az sem hogy a régi a rossz!
ertem! azert veszek 2 gyertyat akkor legalabb minda4 uj lesz!