Hali
Nekem lenne egy olyan kérdésem Xl 600 ason a jobb oldali kipu szeleppel vannak gondok kopogás hallatszik onnan 2-3 hézag állítás után visszajött a tulzott hézag ezután majdnem egy teljes fordulatot tekertünk az állító csavaron utána már nem jött vissza a hézag. De még mindig halható kis halk kopogás. Ha a dekompresszor kézi kart egy lehelletnyit ráhuzok akkor megin halkabb lesz de nem szünik meg a kopogás.
Az lenne a kérdés mi lehet a gond?
köszi a segítséget ha tudsz!
Sziasztok
Mit tudok azzal csinálni, hogy a kipufogom egy ugratástól beleért a féknyeregbe, és benyomódott. Hogy tudom én azt visszaegyengetni? Elég masszív anyagnak tűnik
Úgy tanultam a vezérléstől számoljuk a hengereket, ez nálam vicces, ugyanis középen van a vezérműlánc. Amúgy ha úgy van mint nekem, akkor nem tudod felcserélni, mert a kábelek nem méteresek, hanem épp elegendően hosszúak hogy elérjenek a helyükre
nem hiszem,mert mindegyik kabelon van egy szam! es ha a gazkar feloli oldalrol szamolom a hengereket,mindegyik a helyen van!
vagy a masik oldalrol kell szamolni?
A húzófokozatot tudod vagy tudnád vele állítani.Öreg olaj,olajsár,görbe belsőszár,bedagadt o-gyűrűk,stb.baja is lehet.Szétszedve látni csak,feltéve,hogy az a fajta szerelhető.Kompletten 10-ért újítok fel egy gátlót.Ha érdekel,adatlapomon van elérhetőség.
Ilyen idős motornál előfordulhat hogy már fel kellene újitani, mert nincs benne olaj/gáz. Amúgy a csillapitást állithatod gondolom. Ha lenyomod és visszarugja magát a teló akkor szar a teló vagy mi a szösz
Sziasztok
Meg tudná mondani valami szaki vagy hozzá értö hogy a képen látható hátsó telon berajzolt tekerhetö müanyag valami mire szolgál? ez a valami 4 fokozatba állítható de nem éreztem különösebb ellenelást mikor állítgattam. Ez egy showa telonn lenne vagy legalább is a matrica rajta showa
Igen frankó.
Elvileg nem tud meghibásodni.
A dalomit hejett ajánlanám a vas, alumínium alátétet tegyél, mert nekem dalomittal mindig hozzáhúzta a tekercset a mágneshez. (tipp)
valaki tudna jó motorszerlőt ajánlani szegeden?
sűrgős lenne!
előre is köszi.
Kartertömítést rakunk vissza, esetleg Loctite 5920-al, vagy költekezzek új tömítésre?
Köszi
Ezt a kérdést inkább a hozzáértőkre bíznám
Nekem lenne egy olyan kérdésem Xl 600 ason a jobb oldali kipu szeleppel vannak gondok kopogás hallatszik onnan 2-3 hézag állítás után visszajött a tulzott hézag ezután majdnem egy teljes fordulatot tekertünk az állító csavaron utána már nem jött vissza a hézag. De még mindig halható kis halk kopogás. Ha a dekompresszor kézi kart egy lehelletnyit ráhuzok akkor megin halkabb lesz de nem szünik meg a kopogás.
Az lenne a kérdés mi lehet a gond?
köszi a segítséget ha tudsz!
Mit tudok azzal csinálni, hogy a kipufogom egy ugratástól beleért a féknyeregbe, és benyomódott. Hogy tudom én azt visszaegyengetni? Elég masszív anyagnak tűnik
vagy a masik oldalrol kell szamolni?
Meg tudná mondani valami szaki vagy hozzá értö hogy a képen látható hátsó telon berajzolt tekerhetö müanyag valami mire szolgál? ez a valami 4 fokozatba állítható de nem éreztem különösebb ellenelást mikor állítgattam. Ez egy showa telonn lenne vagy legalább is a matrica rajta showa
Elvileg nem tud meghibásodni.
A dalomit hejett ajánlanám a vas, alumínium alátétet tegyél, mert nekem dalomittal mindig hozzáhúzta a tekercset a mágneshez. (tipp)