Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Assetudom miről van szó,nincs időm most visszaolvasgatni,csak be belesek
Milyen a gyujtási sorrended? 1-3-4-2 , vagy 1-2-4-3,Egy trafó egyszerre ad szikrát 2 hengernek. Nézd meg hogy stimmel-e ?
Mert ha közelebb lennél elmennék és megnézném. Nehéz távjavítani!
még valami.nem szivatott meg valaki,hogy felcserélte a gyujtókábeleidet?vagy te esetleg véletlenül?
Baranya megyében lakom! tisztelettel Markovics Pál
Bocsiiiii,de nem tudtam hogy téged kell kérdezzelek .Nos,nekem itt kijön 2 kék,1piros,1zöld,1barna,az utóbbi 3 megy a gyertya előtti valamibe ami a szikrát sdjs.Bocsi de full laikus vagyok.
Tök filkót kellett volna írnod
Akkor egy kicsit állj,arrébb
ÖÖöööö,ászok? Én nem is segítettem
Nehéz innen megmondani
Hol a bánatba laksz? Itt az a divat, hogy az adatlapot kitöltjük, névtelenül nem fórumozunk. Ez nem politikai oldal.
lehet hogy az a baj hogy csak két gyertya új?
nem tudom,de nagyon jol teker! lehet hogy az a baj hogy csak a két középső hengerbe vettem új gyertyát? 2be pedig a régi van!
Kösziiiii!Meg van,és már is indulok a garázsba méricskélni!Persze a lapi jön velem,mert piszkosul laikus vagyok a mocihoz,de hála nektek,talány nem halok meg idiótán.Később jelzem az eredményt.Addig is köszönöm az ászok segítségét!
A kék aláhúzott az egy link, kattints rá. Fogsz egy multimétert, és Ohmmérő állásba kattintod, aztán méred az ellenállásokat, de ezt a részt Petro jobban el tudja magyarázni
Kijön a generátorból három fehér, vagy egyszínű vezeték, és odamegy a feszültségszabályzóhoz. Lehúzod a fesz .szabályzót, és ott tudsz mérni.
Tedd rá a voltmérőt , és kapcsold fel a világítást egy pillanatra, és akkor mit mutat?
És azt hogyan tudom ellenőrizni ha kiszedem?
Szia!A 12V az meg van de már egy 50-es robogót sem indít be.
Generátort nézd meg, hátha...
A generátor ad le váltóáramot?
Hány volt van az akkuban?
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni tőletek.Beesett hozzám egy 125-ös tuareg új akkuval,és miután lemerült az akku nem indul csak tolásra,de úgy egy pillanat az egész.Mint kiderült nincs töltés.A fesz szabályzóig sem jön semmi.Ezek szerint behalt a töltésem?Ha igen,hol tudok beszerezni?Vagy van valakinek eladó?Légyszi segítsetek!Köszönöm!
Szia! Igen megpróbáltam és jobban is forgatta, csak sajna nem volt időm próbálgatni, hogy beinduljon...na majd legközelebb
Az lehet, hogy a hidegindító spray miatt nem akar már indulni hosszas indítózás után se?