Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adatlapodat töltsd ki, mert itt az a szokás.
Szivesen, majd írd mire jutottál.
értem megcsináljuk megnézzük ha van valmi irok
köszi a segítséget
Egy biztos a blokkba benzin nem kerülhet, ha benzincsap nincs , akkor abban van membrán, lehet az is tele kosszal.
ac pumpa. akkor a karbival lesz valami gond.szétszed,átnéz beállít gyári értékre mindent,összerak új tömítésekkel, próbál. ennyit tudtam segíteni.
csak egy kis motor szerű izé ami szivja vagy pumpálja az üzemanyagot
Akkor a csövek hova csatlakoznak? bekígyóznak egyenesen a tankba? nemá!
de a poén hogy ezen nincs benzincsap
a benzincsapban.
és azt a membránt hol találom ?
Felakad az úszója a porlasztónak vagy lukas a benzincsapod membránja.
Köszi a segítséget csak kíváncsiak voltunk mi az mert sajnos most van egy kis baja.másodjára csinálja meg azt hogy a karbiból szó szerint folyik az üzemanyag és nem tudjuk mi lehet a baj.szerinted ?
A jóIsten áldjon meg téged, vagy 7-8 apró gyerekkel .Az egyik a benzincső, a másik pedig az, amelyiken a nyomás, vagy a vákuum megy, ami a benzincsapot nyitja.
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni?Van egy 2008as aprilia rs 50-em,leszedtem a tankot és 2 üzemanyag cső kivezetése van.az egyik a karbiba a másik a blokba megy.az miért megy oda mire szolgál? és nem találok rajta benzincsapot létezne? köszi !
Hellosztok.
Segítséget szeretnék kérni hogy van egy dr600-om és ki szeretném jobban emelni a hátulját hogy hogyan lehet mert a központi tellon nem lehet.
Ha lehet akkor képet vagy linket is küldhettek.
Köszi a segítséget.
ezt benéztem... azért köszi
Tartót én csináltam és csavarozva van
MMexx: most néztem az adatlapod, és én is úgy szeretném felrakni a rendszámot mint ahogy neked van... A tartót azt csináltad vagy vetted? Ja és ha jól látom kétoldalú ragasztóval van felrakva és nem csavarozva....
Köszi MMexx!
Hali nekem saját tapasztalatom az hogy a castrol-al (superbike r4) tényleg kicsit hangosabb, utána repsol (moto racing) került bele és kicsit halkabb lett és a váltó is finomabb lett.
De mondom ez csak az én tapasztalatom(nem is teszek bele többé castrolt).
Helló Mindenki!
Valaki meg tudja mondani hogy egy gsx-r k4 600 típusú motorba milyen motorolaj a legjobb utcai használatra? Én castrol power 1 racing 4T-re gondoltam de azt mondják attól zajosabb lesz a blokk! Valaki segítsen! Köszi!
Köszz
Hali skacok valaki meg tudná mondani milyen olaj kell (milyen viszkozitású) egy k5 600 első telóba ?
10w-s olaj kell bele 380ccm kell bele száranként.Ha nem csináltál még ilyet, és nincs célszerszámod hozzá ne is kezdj bele.