helló mindenkinek.....
most vettem egy cbr954 rr -t , de sajna semmi könyvet nem kaptam hozzá....
Ezért fordulok mindenkihez , hogy ha valaki tudna nekem infókat mondani róla , illetve miket érdemes változtatnom vele kapcsolatba megköszönném....
email : fiszi@ajkanet.hu
Sziasztok! KERESEK Cagiva ala rossa 350 1984-es kipufogó szelepet.
ha valakinek van kérem írjon az alábbi e-mail címre,vagy küldjön egy üzenetet,visszahívom. motorsokk@citromail.hu
Re emberek, van egy kényes kérdésem: Gilera rv125-ben az első teleszkópba milyen olaj kell és mennyi? Vagy hogy érdemes nekilátni? Indok az, hogy nem csillapít semmit, felfele koppan, kanyarban nem merem döntögetni, nehogy megcirógasson az aszfalt
Sziasztok!
Lifan 125 4T Motorblokkhoz kellene egy gyújtásalaplapon lévő jeladó vagy egy komplett alaplap! bontottan is jó!
akinek van legyen szíves jelezze már!
Előre is köszönöm!
Helló. Segítség kellene!Van egy 2008as évjárató Aprilia RS50esem.
Egyszer tavaly decemberbe az egyik utnál a karburátorba a tüszelep fent akadt és ömlött belőle az üzemanyag.meg lett csinálva kilett takarítva. és mentem vele egy kört müködött. Most hogy bejött a jóidő kihoztuk a garázsból.Pöcre beindult semmi baja nemvolt és kb.másfél óra után menet közbe lefulladt és után ugyan ugy folyt az üzemanyag mint tavaly. Ha valaki tud valamit lécci irjatok nagyon köszi előre is
Üdv emberek! Kis segítségre lenne szükségem. Gpz 900 R -em van, és a 4es karburátor visszalövi a benzint! A motor emiatt durrog, és 5 ezer fölé alig akar menni, egyébként jó lessz, alakulgat azt mondja meg valakji ha tudja hogy ez mi miatt van, mert gondosan lett összeszerelve, és kitakarítva. üdv Sodi
Hát még sajnos nem tudom mert mint mondtam hogy nem most fogom szerelni hanem majd egyszer . Csak infókat gyüjtöttem arra hogy fogjak hozzá. De kössz a kérdésed! és mégegyszer kössz mindenkinek a távszereldét
köszi a segítséget! én is arra gondoltam... de egy haverom magyarázta hogy valami más is folyhat azért gondoltam megkérdezem...
és akkor bal oldalt a váltonál kitekerem a csvart? leengedem és fölül öntök bele 750ml-t? pontosan nem tudom milyen volt benne. tudtok ajánlani valami jobb fajtát?
az 99,99 % hogy a váltó olaj ! az lenne a legjobb ha ugyan azt öntenél bele ami van benn ! de jó bele minden motoros váltó(hajtómű) olaj is
aszem 750 ml kell bele de max 1 liter
Sziasztok
valaki tud nekem abban segíteni, hogy a honda cr 125 ösömből csöpög az olaj jobb oldalon a blokknál. az melyik olaj lehet? hajtómű? vagy váltó? és milyen fajtával potoljam? amig nem lesz megcsinálva
Köszi!
sziasztok!
lenne egy kérdésem
van egy különolajzású ktm lc2 125 2t és a különolaj tartájól leengedtem a motorolajat a és a leegngedő csavar az olyan mint egy fuvóka van rajta 4 lyuk és az olajcsővön megy keresztül amin van egy lyuk
és a csavart akárhogy be lehet csavarni?
meghúztam h ne csöpögjön az olaj
de igy elér a lyukakon keresztül az olaj a csőbe és a blokkba?
vagy megvan szabva h hogyan kell betekerni a csavart?
üdv!ujra itt?zavarszürős pipához r es gyertyával semmi gond nem lesz.zavarszürös pipa meg csak extra.max a szomszéd bánja antennás barátokközt nézésnél!:-)
&rash köszi az infót.a karbi nekem is eszembe jutott de jól indul szépen jár meg minden csak 10000-nél vége a bulinak
most hétvégén valszeg szétszedem és meglátjuk mi lesz.még1x köszi
Suzuki sv650s vázat keresnék ami már volt forgalomban Magyarországon.
Válaszokat előre is köszi.