Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok , érdekelene egy olcsó normál szerelö száma aki tud karbit szinkronizálni , 400banditra, Budapesti vok persze 203168228, köszi kolégák ;)
Sziasztok!

Vajon vissza lehet fojtani egy 94-es 400-as Banditot?Erre lennék kíváncsi.Milyen megoldások vannak erre a célra?
Akkor nem gyujtás?akkor ezek eltekergették a karbit? Attól indulna nehezen? elképzelhező ez? Szóval gyujtás karbi stb.. egy szóval házilag doktorálható a dolog..
Porlasztó beállítás vagy
Akkor esetleg a gyújtás panelra gondolsz hogy az lehet elcsúszva? De akkor menni sem menne vagy tévedek? Dadogna. De v iszont ez egyenletesen megy. Sőt.... Csak nehezen indul...
Itt valami félreértés van. Nem RMZ hanem Rmx! 2T gépről van szó ugyhogy a szelephézag az kizárt.
gyujtás, szelephézag.. ezeket pislogd meg.. ha állítható a gyujtása, akkor lehetséges hogy fellazult az alaplap, vagy a jeladó elmozdult.. szelephézag meg evidens, szervizkönyvben található értékre kell beállítanod, megadott üzemóránként.
Hy! Egy Suzuki Rmx 250-nek van egy olyan hibája hogy nagyon nehezen indul...(Hidegen melegen)...még tolásra is. De viszont ha beindul akkor mint ha semmi baja sem lenne simán megy és alapjáraton is el ketyeg akár "órákon át". Mi lehet a baja? Esetleg gyujtás probléma?
köszi ini a segítséget hali
Persze,a kipufogót tömd be ronggyal,gyors,olcsó,visszalakítható
Vízpumpa szimmering,vagy hengerfejtömítés.
az tom ha a vízből és olajból áll,csak azt nem vágom h hol mixelödik a kettö
Aztat hivják tejnek általában, de nálad szerintem emulzió lesz inkább. Az olaj vizzel keveredett.
Ötleteket örömmel várok!
szeva mindenki!
Olyan problémával állok szembe hogy hofehér a motorolajam....
hol lehet a mixelés?
(Rm 250 2002)
Sziasztok!

Vajon vissza lehet fojtani egy 94-es 400-as Banditot?Erre lennék kíváncsi.Milyen megoldások vannak erre a célra?
Mi a fütyit virgonckodsz annyit ! Az Isten irgalma nem fogja leszedni , hajtsd be a lehúzót, tekerj bele egy inbusz csavart, és nyomasd le.
Jó, ha a csavar alapos megfeszülésekor kalapáccsal odakoccantasz neki.
Én má nem geciznék ,flexel kettévágnám

az egész motort
Hát ez ilyen játék,valamit valamiért.Neked éppen tüzijáték Menjél vele azt utána,beszélgess,ilyenek ezek.
Sziasztok!
Hatalamas probléma elé kellet néznem!
Egyszerűen nem tudom sehogy lehúzni a lendkerekem Ha valaki tudna abba segíteni hogy az Orion AGB 27 es típusú Lifan 125ccm blokkos motornál milyen menetsűsűségű és mekkora menetű lendkeréklehuzó van mert már néztuk menetfésűvel gyártattam le hozzá esztergályossal de azzal sem bírom lehúzni!Melegítés kopogtatás sem segít!
Ha valakinek volna valami ötlete a lendkerék levételével kapcsolatban nagyon megköszönném!

Üdvözlettel Virgonc!
Tedd vissza a gyári dobot ,mert te leszel a rendőrök "kedvence" !
sziasztok
2004 CRF 450 es Hondám van
Új gyertya és levegőszűrő
Lecseréltem a gyári dbot feltettem egy nyitott dobott de a karburálás nem sikerült durrog és néha 20 cm lángot ad ki
Mit tegyek ?
Tudna segíteni valaki?
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy 94-es GSF 400 Bandit VC-re lehet-e szerelni fokozatkijelzőt?
kösz az infót
üdv!
valaki nem tudna beszerezni nekem egy 16BM2212 tűgörgős csapágyat? hátsó teló alsó rögzítésénél van benn a himbában! robantott ábráról van a csapágy neve! Méretei: külső átmérő: 22mm, belső: 14mm, szélessége: 13mm. kawasaki kx 125-ről lenne szó L1-es.