Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Lassan egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy 93' xj 600 s tipusú motornak, és készülök műszakira vinni. Az lenne a kérdésem, hogy az első fékmunkahengereknek mennyire kell könnyen mozogniuk a nyeregben, mondjuk kézzel simán visszanyomható ? látszódott a nyergen, hogy folyt valahonnan a fékfolyadék, ezért szétkaptam az egészet és alaposan megtisztítottam, a porvédők szakadtak ezt ki is cserélem , viszont a tömítőgyűrűk jónak tünnek. Yamaha szervízbe 10000 ft a két tömítőgyürű, és nem akarnám feleslegesen megvenni, esetleg hol lehet még beszerezni ? Köszönöm előre is a válaszotokat, üdv
Sziasztok!
Szükségem lenne K1-K5 1.2-es Bandithoz Dynojet karbi kittre
Csak kjó áron érdekel, lehet használt is
Hívjatok
Gumifüstöt
Hello!
Polírozást vállalok korrekt áron!
Képek megtekinthetők adatlap/fotógalériák.
Ha valakit érdekel e-mailban, vagy telefonon érdeklődjön!
Üdv.
én minden évben cserélem a folyadékot
2 motorra elég a fél liter, szóval nem egy nagy összeg
ami motort eddig vettem abban minden munkahengerben vastagon állt a trutyi a 8-10 éves folyadékoktól...
az hogy dot-x szinte mindegy igen nagy eltérések vannak gyártók között (rendes 4es szinte mindenhez jó)
csak figyelni kell hogy glikol vagy szilikon alapúra tervezték és nem keverni&cserélni őket
Ne a bemenőjéről, ahonnan a trafóra megy előtéttel, és nyitóirányú diódával , (0,8V) Nehogy a jel agyonrugja a frekiosztót.
Akkor megpróbálom az elektronika gy.jeladó bemenőről levenni a jelet.Csak valahogy le tudjam árnyékolni.Köszönöm!
Köszi a segítséget,a gép '98-as évjáratú,és az olajszint a min. jelnél van.Igaz még csak 10200 km van benne.
fékfolyadékkal csak csínján!.. ha dot 4 van előirva akkor azt tedd bele, ha dot3 , akkor azt.. ha dot 5 akkor azt.. ha 3-as van előirva, de egy jobb minöségü , magasabb forráspontú folyadékot töltesz bele, pl 5.1, meg fogja kajálni a gyengébb gumi alkatrészeket, pl: betöltő sapka alatti müanyag.. és akkor még faszán megúsztad..
Nézd meg először a fékbetétedet!
Gondolkozz logikusan. A fékfolyadék nem fogy el csak levándorol az alsó munkahengerbe a dugattyúk mögé amik a betét kopása miatt kijjebb húzódtak!
Ezt ellenőrizd mielőtt rátöltesz, mert fékbetét cserénél ez gondot fog okozni!
93 előtti vagy utáni modell? Előbbi DOT3, utóbbi DOT4, de ha nem tudod, akkor cseréld le az egészet, kitudja mióta van benne, meg túl sok úgysem kell bele, és úgyis megkell venned az egész flakont az utántöltéshez
Nekem 5.1 van benn.
Sziasztok!

Az első fékfolyadék szint alacsony,milyen fékfolyadékkal tölthetem utána?(nem tudom milyen típusú ami eredetileg benne van)

Köszi előre is
Eltűnt egy hozzászólásom. Úgy tudom jelet a gyújtás elektronikáról tudsz levenni, vagy a trafó 15-öséről előtéttel . Tápot az akkuról, szűrve árnyékolva.
A bemenőjelet feszültségosztóval beállítod.Mindent árnyékolj amit lehet.
Hello!Bocs hogy igy irom,tanácsot kérnék!Csináltam régebben egy frekvencia-feszültség átalakitót a digi metexemhez mert nem volt rajt frekimérő funkció,és igy tudtam frekvenciát is mérni.Most ezt a robogón tudnám használni a fordulatméréshez?A végére tennék egy panel feszmérőt.A hangfrekvenciás méréseknél használtam az épitményemet,ezért 10 es leosztásokat csináltam többszörösen ha jól emlékszem 7490 el.Az átalakitó CD xy volt.Honnan kéne megtáplálni,és egyáltalán müködhetne-e?Az eredeti bemenőjel nagysága max 0.7 V ra volt méretezve emlékeim szerint.Előkeresném ezt a szülöttemet ha szerintetek lehetne használni!Előre is kösz!
Az a baj hogy semmilyen órám sincs mert most építem vissza fighter stílusból.csak egy sima km órám van mágneses.olyasmi mint a bicikli óra
nem muszály müködnie.. ugysem ellenőrzi senki.. csak a visszajelző müködjön
Hát akkor kell keressek egy km órát
bele.. a távolságinak kell egy KÉK visszajelző, kell irányjelző visszajelző, és kell km-óra
szerintetek a műszaki vizsgán a műszerfalba beleköthetnek ha nincs?
köszi:D
Akartam javasolni, egy 20W-os izzót amit sorbakötve akkuval ki lehet mérni mi az. Valamelyik kettő kivezetésre az izzón keresztül feszültséget adsz akkor kattogást fogsz hallani.az a kettő a behuzótekercs. A másik kettő a záró kontakt.
Szeva!Nem én szedtem ki.Ez csak itt kallódik nálam és gondoltam megkérdem mi ez
Köszi szépen a segítséget
Bíztam a technikában
Van-e a gépeden Ctrl+C billentyűk ? No gyakorolj More!