Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem rossz az indexrelé amit vettél. A gyárival is mennie kellett, csak gyorsan villogott ugye?
Nem jó topicban vagytok srácok!
meglatopmeg holnap mire jutok.ha osszejott irok,nekem is fontos volna,de ez a kurva hejzet ez szar
ertem,de nekem hetkoznap csak 4utan jo! mert addig dolgozok!
Vasarnapra nem tudod megoldani? nem tudsz valakitol kolcson kerni?
a jovo heten meg lenne,,,kedd-szerda
meddig kene varnom? mikor lenne meg a penz?
szeva....meg csak 25nel tartok sajnos.Lehet hogy kellene varj egy par napot meg.De nem tudsz mert volna ra mas uzleted en azt is megertem,asszittem osszejon ez a szar 40ezer,de nem pont ugy mentek a dolgok mint ahogy en elkepzeltem
hello! lesz uzlet holnap v nem?
Március 1.-től új helyszínen várjuk kedves vendégeinket!
1112 bp repülőtéri út 2(mol benzinkútnál a körforgalomnál)
elérhetőség:0620/9971366,0620/2852
563
email:555robogo@pr.hu
555robogo.hu
hello! vagy? mi a helyzet?
Uraim segitség kellene...Led indexeimhez vásároltam relét,mert ugye a gyárival nem ment...Villog így is ,úgy is, de valamiért halványan világít egyfojtában a másik oldal is.Nem értem , ez ugye nem normális?Cserélgettem a vezetékeket is de nem változik.Tipp?
köszi
A gyújtótrafó tömszelencéjét kicsavarod, kitekered belőle az eredeti kábelt, belesel a likon. látnod kell egy olyan csavart ami heggyel áll kifelé, a kábelre ráhúzod a tömszelence anyát, becsavarod a kábelt, visszacsavarod a tömszelencét és mehetsz. Vagy fogod az újat elviszed a szerelőhöz , és megkéred szerelje be .
Jó egészséget.
Ok köszönöm.rápróbálok sztem.
Bemész autósboltba,veszel egy darab ilyen kék színű , vagy piros kábellel szerelt fekete színű egyenes gumipipa , nem kerül sokba, és biztos nem ázik be. Majd írj mire jutottál.
És azt rá tudnám tenni és jó is lenne?
mert azért ilyen szinten én abszolut nem vok benne.sőt.nagyon nem.de vmit cseszni kell vele mert nap mint nap ezzel járok melózni és müködnie kéne.
Kábellel együtt.
Ha a henger szar helyen van valahogy kellene elé egy lemez , ami a nedvességet felfogja. Esőcsatorna könyökből csináltam a kis unokám pocket motorjára. Cseréld le autó gyertyapipára pldul , ami gumiból van, és cuppanósan megy rá.
Volt ez a motor szerelőnél és mikor kicserélte a pipát azonnal ment.alig tudtam egy reggel már elmenni a szerelőmig.fogta levette a pipát rátette az ujat már ment is,huzott rendesen ahogy megvan írva. ill. ha eső után viszem haza éjjelre leveszem a pipát reggelre talán kiszárad a garázsban.szal elvileg tuti azzal van baj.csak nemértem régen miért nem volt ilyen baja és hogy mit tudnék ez ellen tenni.hogy tudnám esetleg leszigetelni a pipát hogy ne kerüljön bele semmilyen nedvesség.ötlet erre?
Nem biztos, hogy a pipánál van a gond.nézd meg a gyertyakábelt, a trafót, vezetéklazulást, mi lehet a gond. Előbb cserélj gyújtókábelt.Nézd meg rendesen a helyén van-e. (becsavarva a trafóba.)
sziasztok.jelenleg még egy keeway matrixom van és olyan bajom van csak vele, hogy mostanában feszt beázik a gyertyapipa. kétszer ki is lett csarélve de semmi.amint vizes vagy havas az aszfalt egyből ez van.elkezd rángatni és nem megy.leszállok róla feldobom a bakra és kihuzatom.semmi baja.rángatás mentesen huz.vissza rá ülök elindulnék és azonnal rángat.szal ezt nem értem.ha nem kap nedvességet a motor hibátlan pattent megy mint a meszes.és régen nem volt ez így.szal sosem fordult ez elő. a motor tuning mentes.remélem vki találkozott már ilyennel és tud segiteni.előre is köszi.
ok. reszemrol okes! sima vagy n95 8G? szallitas menni fog?
Próbáld meg még légteleníteni. Ha pedig tökéletesen szeretnéd légteleníteni akkor alulról kis szivatyúval vagy kézi pumpával végezd(a levegő mindig felfele törekszik).
Fel kellene melegíteni, akkor nem törik talán