köszönöm szépen, tipusra is méretre is ugyanolyan akkurol beszélünk, összekötöttem, már veszi a töltést, külön külön is feltöltöttem öket, most 5 amperrel tölti az összeset. remélem jó lessz.
Uraim, elektromos kérdés fog következni, nem motorool va szó hanem egy takaritógépröl, ami a kérdésem, 4db 6 voltos akku volt benne igy jött ki a 48 volt, viszont én most 12,eseket tudtam szerzni fele olyan teljesitményüt, baja lessz ha sorba kötök 2 akkut, és párhuzamban is? azza két párhuzamosan kötött 12 voltos akkut kötök sorba? válaszokat elöre is köszönöm
Ez az úgynevezett csavarrögzítő, folyékony ragasztó amit a menetre kell kenni és megakadályozza a kötés fellazulását. Az omniFIT is egész jól használható csavarok rögzítésére.
akkor benne vagyok.....de ne add el akkor mert az nem lenne fasza,,tobb mint valoszinu,hogy csak hetvegere tom osszehozni,az utat.Hol is laksz pontosan szamoljam mar ki az utat.DE ha jol emlekszem valami baranya megyet mondtal,az meg van vagy 300km re nagyvaradtol legalabb
na figyelj,van meg 2darab,mejnyomom,valami hazimozitol lehetnek,eleg nagyok azok is,kb 50 magas,20 szeles meg vagy 40 mej,azokrol nincs kepem de sztem nem is fontos ijen barnas szinuek,nincsenek osszecseszve vagy ijesmi,kb 20 centis difu van bennuk,nem tom hany vattosak lehetnek deen rakotottem egy kocsi erositore es jol szoltak,mondom 2 darab tok 1forma.Asszem valami EIZER .talan bowli de ok.de asszem ez minden amit adni tudok,ha benne vagy a dologba,a heten el is mehetnek valamejik nap
akkor van a LAPTOP+N95+MNC.PENTA+A MASIK KET CUCC,DE MONDOM EZ MINDEN,vagy esetleg a ket kis mejlada helyett adhatok 1 .....2x90(1x180)magnat kocsierositot
nem rossz,de mint azt mar emlitettem vala kurva szarul allok a nyagilag,de meglatom,talan akad meg valami erdekes a szamodra,vagy bejon nalam az elet,,meg ha be is utjuk a boltot,a szillatas is gaz
szóval csak óvatosan avval a matematikával
ha neked jo szerdan johetsz is erte!
akkor van a LAPTOP+N95+MNC.PENTA+A MASIK KET CUCC,DE MONDOM EZ MINDEN,vagy esetleg a ket kis mejlada helyett adhatok 1 .....2x90(1x180)magnat kocsierositot