sziasztok....lattam hogy villamossagrol volt szo segitene nekem is valaki?van egy 86os gixer 750nem,es ennek ijen beepitett fesszabos a generatorja.Ket piros szal jon ki belole es azok assze voltak kotve az ugy ok?
A lemerülős művelet. Az én volt SRAD-om is ezt csinálta, meg a barátaimnak a 750-esei is. Tavaly csináltam az 1iket meg. Amikor legközelebb aksit cserélsz, cseréld ki a fesszabot is, és jó lesz.
Jah, és ne SRAD-hoz való fesszabot rakjál rá, hanem az újabb szívlámpásét, vagy rakjál egy ventilátort rá, ha a régit veszed bele.
Olyan problémám volt az elmúlt két évben, hogy ha a világítás rajta volt és úgy indítgattam többször, akkor leszívta az aksit. Azóta odafigyelek hogy indításkor ne legyen rajta a világítás, és azóta nincs gond vele.
A töltő fesz: 14,0-14,5 V között volt úgy emlékszem mikor legutóljára mértem.
ja de a csavo is itt van nagyvaradon,,nagyon komoj cegnel van gyartanak is bizonyos cuccokat SIGMA PRESTCOM a ceg neve ,nezz utana a google.ro-n.A hengerfej nem ott volt torott ahol a szelep zar hanem fent a szimeringnel,,,ahol rahuzod a simeringet nemtom hogy tudott ott torni.Mondom ez a ceg fasza ,csinaltam mar naluk lanckerek tengejt apriliaba es tuti lett.Relative olcsok a hengerfej generalozas kb 50 euro.itt a szamja az urgenek ha valami kellene 0040.vagy+40,,erted.....0755096268
Köszönöm a segítséget, kontakt sprayvel befújtam a csatikat, meg a sarukat, és lőn világosság!
Köszi szépen!
Jah, és ne SRAD-hoz való fesszabot rakjál rá, hanem az újabb szívlámpásét, vagy rakjál egy ventilátort rá, ha a régit veszed bele.
A töltő fesz: 14,0-14,5 V között volt úgy emlékszem mikor legutóljára mértem.