Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök neki ! Egészségedre !
joszef.petro!
Köszönöm a segítséget, kontakt sprayvel befújtam a csatikat, meg a sarukat, és lőn világosság!
Köszi szépen!
OK!
köszi, de már megrendeltem a boltba! postaköltséggel meg ugyanott vagyok!
Mérjél feszültséget ,és meglátod.Aztán írj mennyi :
Szóra sem érdemes.
sziasztok....lattam hogy villamossagrol volt szo segitene nekem is valaki?van egy 86os gixer 750nem,es ennek ijen beepitett fesszabos a generatorja.Ket piros szal jon ki belole es azok assze voltak kotve az ugy ok?
A lemerülős művelet. Az én volt SRAD-om is ezt csinálta, meg a barátaimnak a 750-esei is. Tavaly csináltam az 1iket meg. Amikor legközelebb aksit cserélsz, cseréld ki a fesszabot is, és jó lesz.
Jah, és ne SRAD-hoz való fesszabot rakjál rá, hanem az újabb szívlámpásét, vagy rakjál egy ventilátort rá, ha a régit veszed bele.
mármint a fesz szab melegedés vagy a lemerülés...
Ismert hiba az SRAD-oknál...
Köszönöm a segítséget!
nyugi nem lett barna az inam... , csak gondoltam rákérdezek... biztos ami biztos...
Nem kell megijedni, de ha beindúlt , kapcsold fel!
nyáron a víz simán lepattanna róla , na jó nem próbáltam , de tuti
Olyan problémám volt az elmúlt két évben, hogy ha a világítás rajta volt és úgy indítgattam többször, akkor leszívta az aksit. Azóta odafigyelek hogy indításkor ne legyen rajta a világítás, és azóta nincs gond vele.
A töltő fesz: 14,0-14,5 V között volt úgy emlékszem mikor legutóljára mértem.
Egyébként a félvezető alkatrészek 180° C -ig melegedhetnek, de nem jó, ha ez üzemi hőfok.
Aztb hiszem , csak a fesszabot.
És 100 fokra melegítetted a gépet?
Mérj egy feszültséget. Az akkun.
nem bírja , van vagy 80 fok
Elbírja a kezed? Legközelebb, ha beindult , kapcsold fel a világítást, és akkor a megtermelt energia nem a fesz. szabot melegíti, hanem elvilágítod.
Egy téli 15-20 perces járatásnál, a fesszab mennyire melegedhet fel ha jól működik? A moci 750-es srad.
ja de a csavo is itt van nagyvaradon,,nagyon komoj cegnel van gyartanak is bizonyos cuccokat SIGMA PRESTCOM a ceg neve ,nezz utana a google.ro-n.A hengerfej nem ott volt torott ahol a szelep zar hanem fent a szimeringnel,,,ahol rahuzod a simeringet nemtom hogy tudott ott torni.Mondom ez a ceg fasza ,csinaltam mar naluk lanckerek tengejt apriliaba es tuti lett.Relative olcsok a hengerfej generalozas kb 50 euro.itt a szamja az urgenek ha valami kellene 0040.vagy+40,,erted.....0755096268
semmi baj. és azt a kitört szelepfészket is megcsinálta az ember? hmmmm, lehet össze kéne hoznod vele, mert ha tökéletes akkor kaszálhatna.
Amugy en romaniabol irok,Nagyvaradrol merthogy itt lakok.Ha egy kicsit furcsan irok ,meg nem mindent ertek az ezert van