hat valojaban 2 szelepert kerestelek aztan hengerfej tegnap blokk,,,,,de az egesz motor hat hirtelen nem is tudom mit ajankjak ,,ki kene meg potoljam vagy 200 euroval,az a 150 ezer mintha sok lenne ,,csak igy alkatresznek,de elgondolkozom rajta,bar nekem a motor is eleg volna
Bigo
Köszi szépen a választ, és ha lehet feltennék még egy hülye kérdést. Mi az a menetrögzítő:)? Most nincs itt a moci, szóval nem tudok kimenni megnézni miről van szó, és ezt a kifejezést sajna még nem hallottam, azért kérdem. Kösz még egyszer!
nem tom mijen idos pontosan,mert hozzam is hasznaltan kerult mar.De az kell hogy mondjam hogy nagyon jo allapotban van .hat ez egy compaq evo valami 2.4ghz,van benne egy 80as wincsester,sajna csak 512 ddr,egy ati radeon 32 megas..hat kb ez ,,mindjart tolok egy kepet csak talaljam meg....2 perc
hello.lenne egy uzleti ajanlatom ha esetleg erdekelne....Mivel penzem az most nem igen van ,felajanlanak egy laptopot a mociert cserebe,,ha esetleg erdekelne,bovebben is leirom hogy mirol is lenne szo
Keress rá, h Loctite menetrögzítő...
Köszi szépen a választ, és ha lehet feltennék még egy hülye kérdést. Mi az a menetrögzítő:)? Most nincs itt a moci, szóval nem tudok kimenni megnézni miről van szó, és ezt a kifejezést sajna még nem hallottam, azért kérdem. Kösz még egyszer!