mind ugy mokidik ahogy elmagyaraztam,a teloba nincs magyar de tokeletesen mukodik,a lapinak csak az akksija gyenge,azon kivul okes,,,most is arrol irok,a magnorol meg az erositorol nincs mit mondanom.a mazdambol fogom kiszerelni,,,ha gondolod hogy fent vagy meg egy kicsit kuldok mindenrol kepet,,,megyek kiszedem a magnot meg az erositot,lefenkepezem es felnyomom ide a forumra
na szevasz oda voltam ma es azert nem irtam,a hejzet az hogy nem tom megoldani a szallitast csak 15ezerert,meg a penz se ugy jott ossze.ha kell a LAPI+NOKIA+AZ EROSITO AMIT MONDTAM+EGY MP3AS BLAUPUNKT KOCSIMAGNO+meg tiz rugo kp,akkor szolj es vasarnap elmegyek erte........de delelott kene irj mert ha nemkell igy akko elbaszom a penzt is ami van es akkor nem tudunk semmit uzletelni a kocsimagno nem utolso generacios de na ,,,,azert mp3as meg minden,,4x40es ,,,,az erosito az az amit mondtam magnat 2x90 ha delelott irnal,,3-4 oran belul ott lehetnek.DE ha nem kell igy akkor sincs semmi gaz.HAt most enntit tok ajanlani
Hello
Motor:Simson
A motorom 70/4f-ősre lett megcsinálva p20 as karbival de mielőtt ezt meg csináltam előtte tökéletesen működött most meg semmi életjelet nem ad nem is pöffen semmi nem tudom mi a baja segítsetek..:D
/A helyes írásért semmilyen felelőséget nem vállalok/:D
Érdekelne egy 94-es GSF 400V Banditnak a gyújtási sorrendje valamint hogy a pipák milyen sorrendben kell hogy rajt legyenek a gyertyákon!Nagyon sürgős lenne!
ha esetleg tudtok egy képet küldeni a pipák sorrendjéről azt is megköszönném
ezt nekem is csinálta, de meg lett oldva, és nekem is kellett bele csinálni egy másik villogó elektronikát. az a baj ,h nem emlékszem mi a megoldás erre a halvány égésre. talán később tudok válaszolni ,ha eszembejut
A gyári relével csak úgy működött,hogy 1 pár led+egy pár gyári és tényleg gyorsabban villogott.Mind a 4 ledest indexet nem vitte egyszerre.Az tanácsolták vegyek hozzá való relét és működni fog.Működik is csak így ...Cseréltessem ki a relét?
ebbol mar nem engedek! de csak akkor ha mind tokeletesen mukodik!
varom valaszod!
Motor:Simson
A motorom 70/4f-ősre lett megcsinálva p20 as karbival de mielőtt ezt meg csináltam előtte tökéletesen működött most meg semmi életjelet nem ad nem is pöffen semmi nem tudom mi a baja segítsetek..:D
/A helyes írásért semmilyen felelőséget nem vállalok/:D
http://www.kepesmotor.hu/rends...
az a problémám, hogy a motor nem pörög tovább ,ha eléri a mutató a 90-et
1-től 5-ig pörög üvegig és húz is izomból, de aztán 6-ban olyan, mint ha szabályozna (kawasaki kdx 125-ről van szó)
én az elektronikára gondoltam ,de nem vagyok benne biztos
Vélemény valakinek?
pl test meg a pozitív? égőnél mindegy volt de a lednél nem
Érdekelne egy 94-es GSF 400V Banditnak a gyújtási sorrendje valamint hogy a pipák milyen sorrendben kell hogy rajt legyenek a gyertyákon!Nagyon sürgős lenne!
ha esetleg tudtok egy képet küldeni a pipák sorrendjéről azt is megköszönném
igaz ez?