elméletileg menetragasztó.... most kaptam alig lötyög az alján, valami autót raktak össze abból maradt ki, ha most várok tavaszig akkor megköt a flakon alján
nem mintha egetverően nagy pénz lenne de 2 csavarért kár venni egy flakonnal
De ettől még mindig nem tudom, hogy vajon hidegen oldható-e a kötés? És, hogy ez ragasztó vagy rögzítő....valahogy ezt a neten nem találom és katalógusom pedig nincs......mikor ilyesmit veszek akkor a bolti katalógusból nézem ki az összes tulajdonságát.
beszereztem egy hősugárzót.....
első telóba kellene beragasztani a tőcsavarokat aztán nincs kedvem kiszedni az egész telót
megmelegítem aztán meglátom hogy köt
Infraégő, mondjuk egy 150W-os már bőven elég,azt ott is lehet hagyni jó pár órára,de előtte azért a gyúlékony dolgokat erősen ajánlott arrébb pakolni.
Az égőt porcelánfoglalatba tekerve kell használni,a műanyag és bakelit foglalatok nem bírják el a termelt hőt.
Esetleg hőlégfúvóval előmelegíted egy kicsit és a használat után is rátartod persze nem rásütve.......talán ez megoldás lehet ha nem tudod kivárni a jóidőt.......vagy a nappali.
Ha inaktív felületen akarod használni (2701 loctite), akkor mindenképp aktívátorral kezeld előtte le a felületet.
+5 fok alatt még nem használtam,de nem is kísérleteznék vele.
nem mintha egetverően nagy pénz lenne de 2 csavarért kár venni egy flakonnal
első telóba kellene beragasztani a tőcsavarokat aztán nincs kedvem kiszedni az egész telót
megmelegítem aztán meglátom hogy köt
Az égőt porcelánfoglalatba tekerve kell használni,a műanyag és bakelit foglalatok nem bírják el a termelt hőt.
+5 fok alatt még nem használtam,de nem is kísérleteznék vele.
itt 5 fok a legkevesebb érték a táblázatban
de sehol nincs hogy mettől lehet használni..
viszont hirtelen nem találtam az oldhatóságára adatot, mármint hidegen is oldható avagy melegíteni kell? Nem mindegy.
ez megköt hidegben is?
már amilyen mínuszok vannak mostanság
ideje van megkötni, már ha meg bír egyáltalán