Heló! Van valmi tippetek mi lehet a DR baja? ( felpörög magától, lassan áll vissza alapjáratra, kihagy a gyujtás szerintem mert olyanokat ránt előre hogy majd le esek , meg durrog is.
Helló! Nekem olyan gondom van, hogy az etzmen..a hátsó lánckerék lecsúszik menet közben a tengelyről a lánc feszítő irányába, és a láncfeszítőt reszeli... valaki tudja hogy lehet ezt kiküszöbölni?
na idefigyuz,,ez akkor csak 1fele kepen lessz megoldhato:adom ezt a lapit,a telot,meg 40kp osszesen,ismetlem osszesen.ezt is nehezen szedem ossze hetvegere,ha igy jo akkor ok ..de ha nem akor nem tudunk uzletelni,sajnalom :en azt hittem hogy meg vagyunk eggyezve
esetleg a telot vagy a melyladat nem tudod eladni? mert en a telot el szerettem, volna adni,de igy nem konnyu hogy nincs benne magyar nyelv! igazabol a 15n kivul meg 35re lenne szuksegem!
szeva!a telefonban nincs csak angal nyelv jo allapotban van ,,esetleg a mi baja van az az hogy egy kicsit konnyen jart le az aksi hatfedele,az a kis muanyag.es tettem koze egy kis ragasztot hogy ne jarjon le ojan konnyen,,,belulrol,,nem latszik eggyaltalan,meg le is lehet szedni..Tehat az a ksival eggyut jar le az a hatlap,,,majd ha itt az osszes cucc kuldok mindenrol kepet hogy nehogy meglepetes erjen mikor beallitok hozzad
szombatig biztos hogy megoldod?
akkor a szombat 100%?