Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahol fals levegőt szív, vagy a főtengely szimering haldoklik, esetleg nem tömít rendesen a két blokkfél.
ez tutira igy marad!
szombatig biztos hogy megoldod?
amint megvan a 40rongy,meg osszejon a fuvar irok
Heló! Van valmi tippetek mi lehet a DR baja? ( felpörög magától, lassan áll vissza alapjáratra, kihagy a gyujtás szerintem mert olyanokat ránt előre hogy majd le esek , meg durrog is.
ha mondom cimbora,,,,de ez akkor igy marad?
A rajzon a 9-es alkatrész hiányzik szerintem.
Hiányzik onnan egy hézagoló alátét.
le is veszem a netrol a mocit!
ok. megegyeztunk! lapi+telo+40! igy mar biztos hogy jo!
akkor a szombat 100%?
akkor mi a valasz?
Helló! Nekem olyan gondom van, hogy az etzmen..a hátsó lánckerék lecsúszik menet közben a tengelyről a lánc feszítő irányába, és a láncfeszítőt reszeli... valaki tudja hogy lehet ezt kiküszöbölni?
Most raktam rá 1re, onnan tudom...
amugyis aszondja oszi baratunk hogy szamitogeprol is megoldhato
na idefigyuz,,ez akkor csak 1fele kepen lessz megoldhato:adom ezt a lapit,a telot,meg 40kp osszesen,ismetlem osszesen.ezt is nehezen szedem ossze hetvegere,ha igy jo akkor ok ..de ha nem akor nem tudunk uzletelni,sajnalom :en azt hittem hogy meg vagyunk eggyezve
Számítógépről rá tudod tölteni a magyar nyelvet...
esetleg a telot vagy a melyladat nem tudod eladni? mert en a telot el szerettem, volna adni,de igy nem konnyu hogy nincs benne magyar nyelv! igazabol a 15n kivul meg 35re lenne szuksegem!
szeva!a telefonban nincs csak angal nyelv jo allapotban van ,,esetleg a mi baja van az az hogy egy kicsit konnyen jart le az aksi hatfedele,az a kis muanyag.es tettem koze egy kis ragasztot hogy ne jarjon le ojan konnyen,,,belulrol,,nem latszik eggyaltalan,meg le is lehet szedni..Tehat az a ksival eggyut jar le az a hatlap,,,majd ha itt az osszes cucc kuldok mindenrol kepet hogy nehogy meglepetes erjen mikor beallitok hozzad
Irok...
cimem af-100@freemail.hu ez lemaradt
Oks! Tudnála dobni egy email címet és akkor megtudnánk beszélni a részleteket, sajnos azóta már nincs meg a 954, de remélem hamarosan jön az utódja:)
Amúgy találkoztunk futólag a Kenesei talin... Vagyis a 954-eddel...
Dobd el postán, összerakom.
az a baj hogy nem én szedtem szét , és darabokban kaptam vissza így meg elég nehéz kitalálni hogy mi hogy volt benne , de azért köszi az infot
most nem merült le teljesen a gép, de egy orát dolgoztam vele, és 35 ampert vesz fel most
Én már párat szétkaptam meg összeraktam. Viszont semmi leirást nem találtam hozzá.