Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunakeszin
na hello! jelen?
Igazából nem fontos nyomatékra húzni, mert a tárcsák csavarjait amúgy is menetrögzítővel kell összerakni. Azért figyelj oda a sorrendre, és húzd meg rendesen.
Sziasztok
Lehet, hogy hülyén fog a kérdésem hangzani, de szerintetek nem gáz az, ha a kerekekre a tárcsákat nem nyomatékkulccsal teszem vissza? Nem vettem még le őket, de szeretném a kerekeket átfújni, és ehhez szeretném lekapni a tárcsákat és a lánckereket, viszont nyomatékkulcsom sajna nincs, és az ismeretségi körömben sem találtam. Természetesen a csavarok megfelelő sorrendben történő meghúzására figyelnék a visszatételkor, és persze odafigyelve tenném fel a csavarokat, nem túltépve de nem is lazán. Mennyire fontos ennek a gyár által ajánlott nyomatéknak a betartása? Mi ezzel a tapasztalat? Köszi előre is, üdv Mindenkinek!
Péter!Az email cimem: tomiuj51@gmail.com.Köszönöm.
Megkérdezhetem merrefelé vagy pontosan? köszi
Köszönöm,egy-két napon belől eldől a dolog,le kell huznom a hengert.Majd telo!
Suliban vagyok, aztán meg dolgozok, holnap is
Dikk More ! menjek segíteni? Egy vödör fahéjas szegfűszeges forraltbor, és má ottvagyok.
Felső villahíd lejött, a körmös anyák is, csak mocskosul bent van, és nem mertem ütni, de akkor kap óvatosan gumikalapáccsal
Vagy valami csavaros lehúzót szerkesztek rá
a kormányoszlop tetején lévő csavart letekered,lejön a felső villafej(villahíd),utána a beállító anyát egy körmös kulccsal meglazítva lecsavarod,porvédőt leszeded és lefelé kihúzod gumikalapáccsal finoman rásegítve(ha szükséges).
06304809164
Ha nem jutsz zöldágra a karbival van egy eladó nekem ára kompletten (szivatóval) 5.000 ft. Jó munkát.
Maroti könyvesboltba eltipegsz, kb,8.000-12.000 ft közöt megkapod a szerelési könyvet.Ebben választ kapsz mindenre.
Ha meg még nem csináltál hasonló műveletet nem javaslom, mert lehet,hogy utánna nem 10.000 ft ba fog kerülni a helyreállítás.
ok
akkor asszem meg vagyunk eggyezve,amint megvan a penz ,megbeszeljuk a reszleteket is...............itt foglak zaklatni a forumon
persze hogy nem!
oksa amint osszejott a zseton.irok,,de akkor ugye nem szedegeted le rola a cuccokat,a karbisort leszamitva
legyen 60 es megbeszeltuk!
adok egy 50est a blokkert..ha megfelel,,csak a blokk egyben karbisor nem kell
50ert mar talan erdemes!
mennyiert erdemes,,talan tobb is kellene belole akkor,,de most nincs valami sok lovem sajna,,de lessz vagy ket 1 het mulva
azaz igazsag nekem 20ert nem erdemes megbontanom a mocit!
hat egy 20as jo lessz a hengerfejert?
hello! vagyok! nincs msn em!