igen....csak az a gond hogy 90szazalekba kesz van,tehat maga a hengerfej mar kesz van csak ossze kellene pakolni ,,bevan csiszolva ,le van sikoltattva,a csavo aszondja hogy tuti lessz.Csak mondom ez a par szelep hianyzik
nos hirtelen azt kell mondanom hogy vegyél egy bontott hengerfejet, mert ha a szelepfészek is tört akkor nagyon macerés azt rendberakni, a költségekröl nem is beszélve. az alkatrészek topicban rengeteg bontos garázdálkodik, van esély és joval olcsobban meguszhatod mint elkezdeni felujitgatni a töröttet, a másik fele, hogy valoszinüleg amikor elszakadt a lánc akkor rengeteg helyen hajszálrepedés is keletkezett a hengerfejben., Én azt mondom csere
nagyjából igen,de engedd meg,hogy pontosítsak.az tüzelőanyag csak egyszer kerül a karburátorba,viszont a kétütemű motorok jellegéből adódóan az egész rendszerben intenzívebb gázlengés uralkodik mint a négyüteműekében.ez a gázoszlop ahányszor átmegy a kehelycső felett annyiszor vesz magához benzint(így működik a karburátor),így a 4.,5. alkalomra már elég dús lesz a keverék.viszont ez a jelenség csak egy bizonyos fordulatszám tartományra jellemző(ált. 1/4 és 1/2 gázt közt) hengerűrtartalom függvényében.ezen az adott fordulatszámon a szívócső frekvenciája 15-20 szorosa is lehet a forgattyúsházénak.na most ennek a beépítésre kerülő kiegészítő lengőrendszernek a sajátfrekvenciáját a bedúsulás frekvenciájára kell hangolni,és akkor elkerülhetjük ezt a jelenséget teljesítmény csökkenés nélkül.tehát ha csak úgy beépítjük ezt a tartályt meg az összekötő csövet,nem biztos hogy elérjük a kívánt hatást.sőt.a teljesség igénye nélkül:a cső átmérő legalább akkora mint az eldúsuláskor a torok hasznos keresztmetszete,(ehhez ugye meg kell tudni,hogy melyik az a fordulatszám tartomány,és hogy akkor mekkora a keresztmetszet)a tartály térfogata a forgattyúsház feltöltéséhez elegendő gázt tudjon tárolni,(itt megint számolni kell)a cső hosszának meghatározására pedig van egy képlet,amiben az adott közeg paramétereitől a lokális hangsebességig szinte minden van.
én nem lebeszélni akarlak,csak egy kis segítséget szerettem volna nyújtani hozzá.
a nagyjából, az nem ismerettség.. az amiről te csacsogsz, azt YEIS nek hívják, ami annyit tesz hogy van egy "tartályod" , ami egy csövön keresztül össze van kötve a szívócsővel.. a henger, és a karbi közé van bekötve, közvetlen a szívócsőbe. egy bizonyos, meghatározott fordulatszámra van hangolva a rendszer saját frekvenciája, az a fordulatszám, ahol müködtetni kell ezt a cuccost, az minden motoron változik, magyarul értelmetlen csak ugy motorról motorra pakolgatni. van a motorban egy olyan fordulatszám, mikor a karburátor nyomáshulláma pont akkor érkezik meg a szívócső végéhez , amikor az épp zárva van a dugattyu miatt. ezáltal visszaverődik, és a benzin levegő keverék vissza áramlik a karburátorba. ez a cucc azért van, mert ha erre a fordulatszámra van hangolva az YEIS , akkor nem a karburátorba fog vissza áramlani a visszaverődött nyomáshullám a keverékkel együtt, hanem fel áramlik az yeis-be. és a következő szívócső-nyitáskor már innen megy a hengerbe.
Magyarul, ne rakd rá a motorodra ha csak nem gyárilag van rajta, és nem a gyáriját teszed rá, módosítások nélkül.. mert nem hogy javulni fog a motorod, hanem akár szarabb is lesz
VAn egy Minareli AM6-os blokkom. 50-es 1.50-ás dugattyú szétment benne. Mi a következő túlméret, talán 1.75 vagy 2.00 és persze mennyibe kerül?
Én is ezt a fajta gyertyát találtam hozzá! Akkor ezek szerint jót néztem! Csak kár h 5 rugo
én nem lebeszélni akarlak,csak egy kis segítséget szerettem volna nyújtani hozzá.
föfuvoka:75
levegö:60 (ha jol emlékszem)
ezek jok?
kipufogom nincs törve horpadva, és szerintem berhelve sincs
köszönöm a infokat a karbival kapcsolatban.
Magyarul, ne rakd rá a motorodra ha csak nem gyárilag van rajta, és nem a gyáriját teszed rá, módosítások nélkül.. mert nem hogy javulni fog a motorod, hanem akár szarabb is lesz
De még tuti lesznek kérdéseim