Vezérlésed jól van beállítva? Szelephézagok jók? Süritési végnyomásod mennyi, hengerenként? Jó helyen adja a szikrát? Karbi tiszta? ezeket tessék átböngészni.. addig csak találgatunk, bár kb utánna is...
Sziasztok lenne 1 oltári nagy gondom ! van 1 honda vfr 400 k mocim és nem akar beindulni mind a 4 gyertyám benzines szikrám is van olyan h 1 tehenet agyon lehetne verni vele benzint is kap rendesen aksi feltőltve már mindent elkövetten vele de semmi kérlek ha tudtok segiteni megköszönném sűrgős lenne köszi szépen
hát ez egy jó kérdés hogy minek a légszűrője lesz... ember nincs szerintem aki ezt igy kapásbol kideríti.. maximum ugy hogy a KN honlapján, esetleg ábra alapján összehasonlítani.. Egyébként, alakjából ítélve, egy sportmotoré lesz, mivel az airbox fentvan a tank alatt, talán CBR-é.. de passz..
06/20 886 47 99
még várom a komikat köszi
Önindító rendesen teker? .. betolni nem probáltátok?
Af-1 125 futurára kellene pár cucc!
Jobbos lábtartó,fékpedállal! és váltókar kompletten!
aki tud vagy akinek van jelezze! köszönöm!
Csady
Találós kérdés: Vajon mihez való ez a K&N légszűrő? A doboz tartalma el lett cserélve anno. ...lehet, hogy nem is motor.
ováldobhoz hol tudok bilincset venni?
Hátha segíteni tudok valakinek... szinte minden motortípus benne van, sajna én nem jártam szerencsével...
Ez a jelenség egyik napról a másikra történt. Úgyhogy befújok minden csatit és sarút.