Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

javitást vállalok debrecenben 20 377 9746
Autó,v motor műszaki vizsga Érden!
06/20 886 47 99
én egy kompresszióméréssel kezdeném.aztán ha az jó,lehet nézegetni a többit.
Autó akku ha van a közelben, bikázzátok be ! Aztán akkutöltés, majd csere.
Köszi minden ötletet ezekkel elleszek 1 darabig
még várom a komikat köszi
A hideg inditós módszert benzinnel próbáltam tekerni rendesen teker tolásnál sem indul
Mérd meg az akku feszültséget inditózás közben,mert egy cella zárlata esetén még pörget az akku de a szikra már kevés.
probáld meg a légszürö házon át kicsit megtámogatni a dolgot hidegindító sprayvel .. ha azzal sem indul, akkor már gondok lesznek..

Önindító rendesen teker? .. betolni nem probáltátok?
Köszi az ötleteket srácok ugy tettem le h ment 2 hét mulva próba azóta semmi ! ha valakimég tud valamit várom a komikat mégegyszer köszi !
levegőt kap eleget?Vagy lehet sok levegőt kap.Csak 1 ötlet volt
Vezérlésed jól van beállítva? Szelephézagok jók? Süritési végnyomásod mennyi, hengerenként? Jó helyen adja a szikrát? Karbi tiszta? ezeket tessék átböngészni.. addig csak találgatunk, bár kb utánna is...
Távgyógyítással még gyurcsóknak sem sikerült......nincs arra egy szerelő?
Sziasztok lenne 1 oltári nagy gondom ! van 1 honda vfr 400 k mocim és nem akar beindulni mind a 4 gyertyám benzines szikrám is van olyan h 1 tehenet agyon lehetne verni vele benzint is kap rendesen aksi feltőltve már mindent elkövetten vele de semmi kérlek ha tudtok segiteni megköszönném sűrgős lenne köszi szépen
Sziasztok!
Af-1 125 futurára kellene pár cucc!
Jobbos lábtartó,fékpedállal! és váltókar kompletten!
aki tud vagy akinek van jelezze! köszönöm!

Csady
Ja a méret: 31,5 x 24,5 x 2 cm (KB)
hát ez egy jó kérdés hogy minek a légszűrője lesz... ember nincs szerintem aki ezt igy kapásbol kideríti.. maximum ugy hogy a KN honlapján, esetleg ábra alapján összehasonlítani.. Egyébként, alakjából ítélve, egy sportmotoré lesz, mivel az airbox fentvan a tank alatt, talán CBR-é.. de passz..
Sziasztok!
Találós kérdés: Vajon mihez való ez a K&N légszűrő? A doboz tartalma el lett cserélve anno. ...lehet, hogy nem is motor.
sziasztok nem tudja valaki
ováldobhoz hol tudok bilincset venni?
Javítással
Szia! Szerintem is a karbi de megoldjuk.Már közel járunk hozzá! Köszi a hozzászólást!
Sziasztok nem tudjátok hogy ha egy gázos telo elfosa magát azon hogy lehet segiteni?
http://www.manualedereparatie....
Hátha segíteni tudok valakinek... szinte minden motortípus benne van, sajna én nem jártam szerencsével...
Rendben köszönöm!
Fóleg olyat keress, ahol csavar alá van fogatva vezeték, saruban, mert lehet hogy maga a vezeték benne sincs.
Köszönöm!
Ez a jelenség egyik napról a másikra történt. Úgyhogy befújok minden csatit és sarút.