Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jót nem tesz neki, kokszosabbak lesznek a kipufogó szelepek, alacsony fordulatról nyomatékot veszítesz, de a motor nem fog tönkremenni benne hamar...
sziasztok
lenne egy oylan kérdésem h egy arrow dob le lett rövidítve és az a szita szerű valami ki lett belőle szedve! szóval kb át lehet rajta látni, az a kérdésem h ez nem teszt kárt a motorba mert ügye gyorsabban áramlik ki rajta a gáz! más nyomás viszony stb!
nem okoz ez problémát a szelepeknek és a motornak?
Motorszervizekben biztos. Ha a velencei tóhoz közel laksz akkor nálam is tárnokon.
Sziasztok!

Van egy eladó új láncösszeszerelőm.
Bővebb infót itt találtok róla:

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Üdv!
Ha nyitott dobot teszek a motorra gázelvételkor csattog.A szívószelepet kell hozzáhangolni ugye,de hogyan?Írhatnátok valami okosságot nekem! (Kawa gpx 750)
Köszönöm!
Hellosztok nem tudja vki hogy fejér megyében hol lehet kereket centiroztatni?aki tud segitsen!
Néha meg kell mondani a tutit! Különben miképp fejlődne a tudást szomjúhozó ifjúság?
Ne akard... Teljesen be van öntve gyantával, csak a nagy hűtőborda és 5 vezeték látszik ki belőle, amiből a 2 sárga a generátorba, a piros az akksi +jára, a másik kettővel van gebasz mert valami visszajelzés vagy mi a túró volt az, meg az a probi, hogy a gyűrin ami benne volt, van 6 kivezetés, +a test. Ezért komplikált. És azért kellene Ő, mert ő fabrikálta, ide nekem, és amíg nincs cdi-m nem akarok kisérletezni, biztosra kell mennem. De ha felidegesítesz a végén tényleg felteszem...
Végre egy teljesen jó szamai hozzászólás!
Lecso, fél órája ezen röhögök ..
Ha felteszed ide a képét a fesszabnak lehet, hogy tudnak segíteni.
Gyulabácsi csinált nekem fesszabot, de a bekötési rajz nem bírta a telet
na jólvan krics ne fárasszuk egymást megyek lefexek egy kicsit
majdnem jó.a sorrend visszafelé 6-1-ig.
ezt beleírhattad volna az első válaszodba is.
Volt itt régen Törjék Gyula. Valaki nem tud róla valamit? szeretném felvenni a kapcsolatot vele. (telefonon! )
Sanyi vág az eszed...DDDDDDDDD
lerezsel regnehaknumkéf.1
reketik iajravasc záhsátjahgözs.2
tízalgem ylegnet.3
lemelef rotom.4
dezsel scupap allivőgnel.5
dezsik kérek.6

így?

de kurvára ráérek.......
1.fékmunkahenger leszerel.
2.szöghajtásház csavarjai kiteker
3.tengely meglazít
4.motor felemel
5.lengővilla papucs leszed
6.kerék kiszed
Visszafelé a sorrend fordítva
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segiteni abban,hogy egy KLR 600-ba be lehet-e épitteni egy KLR 650-es hátsó villáját kerékkel,rogóval együtt.A tárcsfék miatt lenne lényeges.
Szia!Előre is köszönöm szépen a rajzos könyvet sokat segítesz vele.Az e-mail címem kerek.viktor76@gmail.com
Sziasztok

Egy V2-esemben az egyik hengerben szelep leszakadt, dugó és henger sérült. Újjan horribilis drága hozzá minden, szervízben van egy ugyanilyen bontott egy másik motorból. Bemérették és megfelelő adatokkal rendelkezik, tehát belerakható a blokkba, jól működne. Szerintük minden további nélkül használható lenne tovább. Vélemény? Szerintetek nem gáz összepárosítani? Ez egy kiélezett V2, RSV 1000 motorja. Előre is köszönöm a tanácsokat.
Vagy ha esetleg valaki tud hozzá blokkot?

üdv.:Tomi