WD40-el szétfújtam minden elektromossággal kapcsolatos szájbakúrt csatit. Vagy ezért vagy mert megmozgattam a kábeleket most van egy kevés szikra, de nem indul továbbra sem. Próbáltam másik pipával de semmi különbség. Gondolom ki kéne mérni hol szökik a feszültség. Remélem csak kábel gond lesz
Sziasztok.
Friss tulajdonosa lettem egy 1998-as Yamaha yzf R1 motornak.
Mivel nemigazán értek egyenlőre az ilyen motorokhoz, a véleményetekre és hasznos tippekre, szerelési utmutatókra lenne szükségem. Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv: BOSS R1
ha megsértettem volna valakit akkor elnézést kérek de te kezdtél engem b..tatni hogy hogy írok de ha idegesvagyok megkapkodok akkor így írok és kész még 1xer kösz a segítséget az olajvolt a rossz dot 4-es kellet bele köszi a fecskendős ötletet így sikerült megcsinálnom csak a fecskendőhelyet kompleszort használtam annak a szívó ágára kötöttem
és láss csodát jó lett pedig nagyanyám nem segített
még 1szer köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippet
Sziasztok egy NRG mc 2 ről szeretném levenni a hátsó kereket mert gumicserés lenne
kicsavartam az anyát de nem mozdul!
jótanácsot az e mail cimemere várnék krisz.kallai@gmail.com
blokk bal oldalán (ha jol tudom..) nézd meg a gyujtást hogy látsz-e valamit.. járt már úgy ember, hogy maga a gyujtás alaplap fellazult, és oda állította magát ahova akarta.. ez is egy lehetséges tipp..
esetleg a trafónál nézd meg a kontaktokat, hogy minden ugy csatlakozik-e ahogy neki kellene, illetve a leállító gombot , hátha zárlatos a picim..
A gyertyát 2hete cserélte a szerelő haver. Én már ellőtte vágtam a kábelből mert egyszer már csinálta ezt. Haver visszaadta a mocit hogy jó és neki indul. Kétszer menntem azóta vele 3. indításnál megállt és azóta hol van szikra hol nincs ,de nem indult be. Most semmi szikra. Megőrülök...
nézd meg miféle gyertya van benne, probálj szikrát nézni egy másik gyertyával is. tekerd ki a gyertya pipából a gyertyakábelt, csipj le a kábel végéből egy 5mm-t majd rakd vissza a kábelt a pipába..
ha szerencséd van, akkor csak valamiféle kontakt hiba lesz
Ha közelebb laktál volna én is megnézném. Olyan, hogy az oldaltámasznak kapcsoló nincs-e rajta? Vagy ami esetleg bejátszhat. Van motor amelyik csak üresben indul. Az a kontakt is okozhat gondot.Nyomozz gondolkozz. Írj mire jutottál.
Fejér megye Lovasberény. Szóltam már havernak csak még nem tolta ide a képét. A csatikat megnéztem egy kicsit megis csiszoltam finom papírral. Szerzek ma kontakt sprait és megpróbálom még azzal. Köszönöm
Tudna segíteni valaki?! '89-es honda cr125. Néha nincs szikra most pl semmi nincs. Hova nyúljak mit lehet csinálni ilyenkor. Én annyira nem vágom az elektronikát. Csak a legvégső esetben szeretnék gyújtást cserélni mert nem olcsó. Köszi
próbáld meg légteleníteni az áteresztő csavarnál (féknyereg)
de először győződj meg róla hogy van e elegendő olaj a tartályban !
ha ez sem segít fogj egy combosabb injekciós tűt és a légtelenítő csavarnál töltsd meg a rendszert, míg a kiegyenlítő tartályban nem növekszik a szint !
Végzetes lehet a kapcsolat, örökre megfertőződsz, aztán unalmadban szétszeded a gépet, azon jár a fejed mit csinálhatnál rajta
Friss tulajdonosa lettem egy 1998-as Yamaha yzf R1 motornak.
Mivel nemigazán értek egyenlőre az ilyen motorokhoz, a véleményetekre és hasznos tippekre, szerelési utmutatókra lenne szükségem. Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv: BOSS R1
és láss csodát jó lett pedig nagyanyám nem segített
még 1szer köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippet
nas eggiccségüket kéred wazz.
Lenne még egy kérdésem..
Felkapcsolom a világítást nagyon gyengén világít, meg tudnátok mondani mitől lehet?
Köszi előre is!
kicsavartam az anyát de nem mozdul!
jótanácsot az e mail cimemere várnék krisz.kallai@gmail.com
esetleg a trafónál nézd meg a kontaktokat, hogy minden ugy csatlakozik-e ahogy neki kellene, illetve a leállító gombot , hátha zárlatos a picim..
ha szerencséd van, akkor csak valamiféle kontakt hiba lesz
akigytetszikcsakahelyesirásom
köszönöm a segítséget
de először győződj meg róla hogy van e elegendő olaj a tartályban !
ha ez sem segít fogj egy combosabb injekciós tűt és a légtelenítő csavarnál töltsd meg a rendszert, míg a kiegyenlítő tartályban nem növekszik a szint !