Vásároltam nem régen egy Motowell Magnet City robogót, és most akadnak vele gondjaim. Amikor hozzám került, nem volt túl jó esztétikai állapotban, de motorikusan probléma mentesnek mondható. Szeretnék segítséget kérni tőletek. Méghozzá abban, h 1folytában ég a hátsó lámpám, amikor ráadom a gyújtást. Amikor pedig behúzom a fékkart elalszik, megnéztem a csatikat meg kötéseket és nem találtam az okot. Azt még hozzáteszem,h festésen volt, így az összes idom mozgatva volt. Esetleg, ha van v.kinek tippje azt köszönöm
neked ez valami végzettség, vagy csak hobbi?
Én most elektronikai technikusnak tanulok, pic-et és plct is programozunk, de kicsit előrehaladtam, mert érdekel és csináltam egy számkombinációs zárat
lehetne a generátor váltófeszültségű villanyáról venni jelet amit egyenirányítani 1n4148 al rávezetni egy komparátor IC-re (mondjuk LM393 as ) egy tranyi ami kapcsol egy relét ..... esetleg
értem! holnap megmérem de én úgy nézem minden rendben lesz csak holnap veszek majd csokikat.. amivel össze tudom normálisan kötni és papucsokat.. és összeforrasztom a kábeleket mert eléggé gázosan vannak megoldva a vezetékek
holnap rámérek ma már este van!:)
és még1x köszönöm a segítséget!:)
Alapjáraton jó, és töltőáramot mérj, mert a digitális műszer a fázishasítások miatt csak saccra mér. A töltőáram ha szépen visszaesik akkor OK! És ne alapjáraton.
Vásároltam nem régen egy Motowell Magnet City robogót, és most akadnak vele gondjaim. Amikor hozzám került, nem volt túl jó esztétikai állapotban, de motorikusan probléma mentesnek mondható. Szeretnék segítséget kérni tőletek. Méghozzá abban, h 1folytában ég a hátsó lámpám, amikor ráadom a gyújtást. Amikor pedig behúzom a fékkart elalszik, megnéztem a csatikat meg kötéseket és nem találtam az okot. Azt még hozzáteszem,h festésen volt, így az összes idom mozgatva volt. Esetleg, ha van v.kinek tippje azt köszönöm