Ugyan már, a Castrolról egy ideje kering a hir hogy újracsomagolják.
Nemtudom milyen motorod van, de biztos többet ér mint az újracsomagolt zsákbamacska, és egy minőségi olaj közti különbség. Jól hangzik hogy spórolhatsz 5.000ft-ot, de azért lássuk be, az nem nagy pénz egy motorra. Ha meg perelni kell, kártérítés után menni, az simán van többe is, plusz az idegeskedés, meg hogy nem tudod használni a motorod, és még fennáll az is hogy a végén nem kapsz semmit, csak a tapasztalatot hogy szart nem rakunk a motorba.
Az a baj,hogy itt az apróban kevesen adnak számlát... viszont tuti hogy valami sumákság van mert egy ilyen olaj több mint a duplája mint ez az ár.És mégis minden második olaj apróhirdetés ezt a tipust kínálja hihetetlen áron......?
nem csak összepréselni kell hanem rá is nyitolni ha elég ügyes vagy egy minisatuval össze lehet nyomni aztán 2 kalapáccsal megnyitolni de egy szervizben pár ezresér megcsinálják ...kár lenne az új láncszettért ha elkalapálnád aztán újat kellene vegyél....vagy ha elszakad és széjjelkúr mindent ami az útjába akad.........
Sziasztok Szakik!
olyan gondom van hogy vettem a motoromra egy új láncszettet és nem patent szem van benne hanem amit össze kell préselni,de nekem nincs ilyen szerkezetem próbáltam csinálni de kudarc lett belőle !Mit tegyek?Mivel lehet kapni de 15darab ezrest kérnek érete itt békéscsaba fele,szerintem az nagyon sok érte!
Van egy nagy problémám van egy 125-ös YZ-m.
Az a gond vele hogy meghüvelyezték és elbaszták. Ferdén áll benne a hüvely. 1,5mm eltérés van, és így a gyűrűt teljesen ferdén elkoptatta az egyik oldala durván 1,5mm-el kissebb mint az átellenes oldala. Nem tud valaki pesten egy jó szakembert aki meghüvelyezné? Vagy esetleg máshogy megoldaná ezt a problémát? A motor 1983-as évjárat. :)
""Helló Lenne egy Aprilia rs 50 esem és megszakadt a menet a membránnál ami oda fogja az a 4 menetből 3 rosz már menetvágóval újra vágtam de nem jó!Tudnátok nekem segíteni előre is köszönöm.""
fúrni kell bele nagyobb menetet. meg kitölteni az adatlapod.Merrefelé laksz?
csá! vettem 1 mz ts-t ami már 3 éve nem volt beindítva! kitakarítottam a karbit ,feltöltöttem az aksiját volt szikra beindult de ha odahúztam a gázt fulladt meg a hengernél csattogás ha nem húztam neki gázt! később próbálgattam még szétszedtem a karbit de utána meg már be se indul szikrája pedig van!öntöttem a hengerbe benzint de úgyse indult! mi lehet a baj?
Hellosztok.Van 1 Kawasaki kx 250 2000évjáratu motorom, ha beteszem 1esbe és hirtelen kiengedem a kuplungot akkor ugrik 1et a motor, és ha finoman kevés gázzal akkor lefullad. emelő bakon üresbe lassan forog a hátsó kerék ebböl arra következtetek hogy a kuplunggal lehet-e baj?segítségeteket előre is köszönöm.
Helló Lenne egy aprilia rs 50 esem és megszakat a menet a mebránál ami oda fogja az a 4 menetből 3 rósz már menetvágova újra vágtam de nem jó!Tudnátok nekem segiteni ellőre is köszönöm
Nemtudom milyen motorod van, de biztos többet ér mint az újracsomagolt zsákbamacska, és egy minőségi olaj közti különbség. Jól hangzik hogy spórolhatsz 5.000ft-ot, de azért lássuk be, az nem nagy pénz egy motorra. Ha meg perelni kell, kártérítés után menni, az simán van többe is, plusz az idegeskedés, meg hogy nem tudod használni a motorod, és még fennáll az is hogy a végén nem kapsz semmit, csak a tapasztalatot hogy szart nem rakunk a motorba.
olyan gondom van hogy vettem a motoromra egy új láncszettet és nem patent szem van benne hanem amit össze kell préselni,de nekem nincs ilyen szerkezetem próbáltam csinálni de kudarc lett belőle !Mit tegyek?Mivel lehet kapni de 15darab ezrest kérnek érete itt békéscsaba fele,szerintem az nagyon sok érte!
Ez a hüvelyezés meg.... mindenki hisz benne, meg csinálják, de szar. Főleg egy YZ.
MZ-Pannonia szint.
Van egy nagy problémám van egy 125-ös YZ-m.
Az a gond vele hogy meghüvelyezték és elbaszták. Ferdén áll benne a hüvely. 1,5mm eltérés van, és így a gyűrűt teljesen ferdén elkoptatta az egyik oldala durván 1,5mm-el kissebb mint az átellenes oldala. Nem tud valaki pesten egy jó szakembert aki meghüvelyezné? Vagy esetleg máshogy megoldaná ezt a problémát? A motor 1983-as évjárat. :)
fúrni kell bele nagyobb menetet. meg kitölteni az adatlapod.Merrefelé laksz?