Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit mérni?
azt hogy kell? elektronikus pumpánál
csak annyi még hogy légtelenítsd a szivattyúnál ......nelegyen buborékos
mert én így gondolom de számold ki nyugodtan kell tudni az üzemi nyomást a cső hosszát az átmérőjét a szükséges olaj mennyiségét és kijön hogy felrakhatod
Mérni !
kb 60-70cm hosszú és 3mm belső átmérőjű
mekkora kell rá?
felteszem +teszek még a tankba még meglátom mennyi olaj fogy
nem, 10 cm-eset küldtek a kb 60cm-es helyett.
Vegyél egy 50 köbcentis fecskendőt, és meglátod mennyi olajat át tudsz nyomni a kezeddel létrehozott nyomással. Tedd fel nyugodtan, nem lesz baj.
Csak 10 cm a teljes hossz? Akkor tedd fel nyugodtan.
miért vagy benne olyan biztos?
Nem lesz gond nyomd rá nyugodtan .
Valaki még írhatna, hogy így van e mert nem szeretném megkockáztatni, hogy megszoruljon. A legnagyobb, gond az volt hogy csak ilyen csövet tudtam venni. Rendeltem gyári csövet de rosszat küldtek. 10cm-es csőért fizettem 2000ft-ot...
szerintem nyugodtan felteheted. nem hiszem hogy a gyári cső teljes keresztmetszetén tolná az olajat.... Ha így van és tévedek, valaki javítson ki
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy olajcsövet, de az átmérője nem teljesen a gyári. A gyári 3mm belső átmérőjű, amit vettem pedig 2,5mm. A karburátorra fel tudom tenni, mert nyúlik annyit, de nem tudom, hogy így kevesebb olajat kap e. Elektronikus olajpumpás a motor. Valaki hozzáértő megmondhatná hogy jó e vagy nem
Bontó lista Szerintem bontókban próbálkozz , hátha
Sziasztok!

Nagy a baj!
Sajnos egy ugratás után eltört a hátsó kerékagyam.
Ha valaki esetleg tud komplett hátsó KEREKET(19"KTM 2003-as) az jelezné nekem,vagy esetleg valamilyen motorbontót illetve magánszemélytől elérhetőséget!
Sajnos most nincs 200000ft,de "reális ár" érdekel!
Elnézést az ilyen fajta zavarásért,de már mindenhol próbáltam,de sajnos nem megy.
Előre is KÖSZÖNÖM!

csicsi
10x1
Sziasztok, valaki tudja hogyan lehet törölni a szerviz kulcsot a gilera nexus 500 kijelzőjéről.
C-s gyertyának mekkora a menetemelkedése? 10X1 vagy 1,25?
De, attól függetlenül kéne világítania.
Fent van motoron a féknyereg? Elnyaltad benne az imbuszt? Vagy a biztosítócsavarjára gondolsz?
megtörtént,várom a reakciót....köszi
A motorozz.hu-n keresd Olika-t mert ilyesmivel foglalkozik, hivatkozz rám, legfeljebb elhajt.... ....a 16.ker.-ben lakik.
Lézervágó?
Bármelyik?
A környéken nem tudok ilyet,esetleg egy cím,ahol nem hajtanak el a fenébe?