Jó oké, én sem akartam.
CDI- kondenzátor kisüléses gyújtás, ahol egy kondit töltünk fel a tekercsel és amikor kisütjük akkor keletkezik a gyújtási ív.(röviden)
Az összes robogóban ez van.
én már nem foglalkozok ilyenekkel, ezt két unokatesómtol tanultam 10-12 éves koromban asse tudtuk mi az a cdi meg ilyenek nem volt akku, nem kellett világítás, egyszerűbb is volt, így jött a babetta gyujtás oszt hadszoljon..
Az addig oké hogy nem veszel le teljesítményt, de az előgyújtás állítással mi lesz?
Mert tudtommal a babszi gyújtás nem állít elő gyújtást, és gondolom mindenki tudja hogy mit okoz ez. Jah kisebb a lendtőmeg szóval kis fordulaton csökken a nyomaték, hiába pörög jobban nincs előgyújtás.
Egy robogó CDI gyújtást rakjál rá, azzal tuti fasza lesz.
sokkal könnyebb a forgórész és mivel nincs töltő meg világító tekercs nincs akkora "mágneses erő" ami visszafogná na érted..?!
igy picit pörgősebb lesz a gíp
nem kókányolni akarom,.nekem jelenleg csak a főtengelyig van meg nincs semmi gyujtásom semmi alkatrészem mz gyujtásról.nem én vettem le azt már.de kaptam egy babbetta gyujtást tirisztorral mindennel azt szeretném rárakni mer az eredei gyujtás nem álna meg még 12 ezerbe se!
Hali!
Még mindig Kawasaki ZXR 750-hez '89 (H1) keresek hengerfejet.
Mert a régi szétfagyott tavaly télen.
Esetleg valaki nem tudná hogy lehetne megjavítani?
de olcsóbb egy babetta gyujtás nem?
CDI- kondenzátor kisüléses gyújtás, ahol egy kondit töltünk fel a tekercsel és amikor kisütjük akkor keletkezik a gyújtási ív.(röviden)
Az összes robogóban ez van.
én már nem foglalkozok ilyenekkel, ezt két unokatesómtol tanultam 10-12 éves koromban asse tudtuk mi az a cdi meg ilyenek nem volt akku, nem kellett világítás, egyszerűbb is volt, így jött a babetta gyujtás oszt hadszoljon..
nem akartam én tulreagálni
Mert tudtommal a babszi gyújtás nem állít elő gyújtást, és gondolom mindenki tudja hogy mit okoz ez. Jah kisebb a lendtőmeg szóval kis fordulaton csökken a nyomaték, hiába pörög jobban nincs előgyújtás.
Egy robogó CDI gyújtást rakjál rá, azzal tuti fasza lesz.
igy picit pörgősebb lesz a gíp
Ha te tudod akkor mond el a nagy titkot. Mert szernittem csak azért jó mert nem kell aksi.
csapatós emzé.
világitás nincs, töltés nincs, akkumulátor csak hátrány.
babetta gyujtás ezt megoldja, nembonyolult felszerelni, nem kell aku, és talán még picit dob is a teljesitményen !
Még mindig Kawasaki ZXR 750-hez '89 (H1) keresek hengerfejet.
Mert a régi szétfagyott tavaly télen.
Esetleg valaki nem tudná hogy lehetne megjavítani?