Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármelyik lézervágó akár a kép alapján is le tudják méretezni.
Valami hasonlót le tud valaki gyártani?
hát igen
oké ezt vágom!

de olcsóbb egy babetta gyujtás nem?
Jó oké, én sem akartam.
CDI- kondenzátor kisüléses gyújtás, ahol egy kondit töltünk fel a tekercsel és amikor kisütjük akkor keletkezik a gyújtási ív.(röviden)
Az összes robogóban ez van.
oké

én már nem foglalkozok ilyenekkel, ezt két unokatesómtol tanultam 10-12 éves koromban asse tudtuk mi az a cdi meg ilyenek nem volt akku, nem kellett világítás, egyszerűbb is volt, így jött a babetta gyujtás oszt hadszoljon..

nem akartam én tulreagálni
Az addig oké hogy nem veszel le teljesítményt, de az előgyújtás állítással mi lesz?
Mert tudtommal a babszi gyújtás nem állít elő gyújtást, és gondolom mindenki tudja hogy mit okoz ez. Jah kisebb a lendtőmeg szóval kis fordulaton csökken a nyomaték, hiába pörög jobban nincs előgyújtás.
Egy robogó CDI gyújtást rakjál rá, azzal tuti fasza lesz.
sokkal könnyebb a forgórész és mivel nincs töltő meg világító tekercs nincs akkora "mágneses erő" ami visszafogná na érted..?!
igy picit pörgősebb lesz a gíp
motorbontók itthon és külföldön- topicban Sugo-Motors-ot kérdezted?
Én soha nem értettem hogy miért dob a teljesítményen?
Ha te tudod akkor mond el a nagy titkot. Mert szernittem csak azért jó mert nem kell aksi.
Én kerestem, csak az a baj hogy nincs!
ércsed máá

csapatós emzé.
világitás nincs, töltés nincs, akkumulátor csak hátrány.

babetta gyujtás ezt megoldja, nembonyolult felszerelni, nem kell aku, és talán még picit dob is a teljesitményen !
Munka ezzel is lesz. és legjobb az eredeti babetta trafó. Nem mértem még, de az elektronika miatt jobb lenne, ha az eredetit tennéd be.
csapatós emzém van nekemis!eredetileg valami simson gyujtás volt feen de szartse ért azér kéne ez most!
jólesz az a babettás cucc is teljesen
nem kókányolni akarom,.nekem jelenleg csak a főtengelyig van meg nincs semmi gyujtásom semmi alkatrészem mz gyujtásról.nem én vettem le azt már.de kaptam egy babbetta gyujtást tirisztorral mindennel azt szeretném rárakni mer az eredei gyujtás nem álna meg még 12 ezerbe se!
A Babetta gyujtásról azt tudom , hogy annak van trafója.Ha azzal megy. akkor meglehet próbálni mással is. de előny az eredeti.
mi legfőképpen azért csináltuk ezt mert igy nem kell bele akku hogy legyen gyujtás. csapatós emzéken alap követelmény
Mi a fszért akarod kókányolni az ETZ-t? A régit csináld meg.
csáó ha valaki etz re akar babetta gyujtást tenni oda mekkora gyujtótrafó kell? ha negyobb mint a babettáé az nemjó vagy hogyvan?
Keress bontóban.
Hát elég rendesen. Középen ahol megy a vez.lánc, közel a síkoláshoz és mind a 2 oldalt.
Nagyon elrepedt?
Hali!
Még mindig Kawasaki ZXR 750-hez '89 (H1) keresek hengerfejet.
Mert a régi szétfagyott tavaly télen.
Esetleg valaki nem tudná hogy lehetne megjavítani?
szívesen!