akkor nem drágább kb egyforma....
azért nézd meg mennyire melegszik és van-e közel műanyag
ha megtalálom a régi km órám megmutatom mennyire el tud olvadni
5w kicsike térben jó meleg ám!
Drágább? 1100 -ért vettem darabját a mostaninak...
Tungsram kék 5w -os izzó. Igaz fehéren világít. Mint később rájöttem helyzetjelzőbe való. Már nincs kedvem visszavinni. Kéket akartam. De mindegy.
Visszavittem már, most a szaki teszteli, hogy mi lehet a baja, aztán majd értesít róla, hogy mi lett az eredmény. Mellesleg értetlenül állt a tény előtt, hogy eltűnt a cellákból a fele folyadék. Hétfőn okosabb leszek már. Vagy egy feltöltött, talán normális akkuval, vagy egy újjal.
Az nem lehetséges hogy az akksi nem volt megformázva gyárilag? Régebben előfordult olyan a savas akksik között, hogy sem szárazon, sem nedvesen nem volt töltve, ilyenkor a parasztgyereknek kellett megformáznia otthon. Egyszer így jártam egy zselés Varta akksival. Miután megformáztam, 7-8 évig ment egyfolytában + akkutöltés nélkül. Csak arra kell vigyázni, hogy formázás közben ne essen a cellánkénti feszültség 1,7 V alá, mert az már a "mélykisülés" állapota, és ott károsodnak a cella-lemezek is. A legtöbb akksit üzemkész állapotban hozzák forgalomba (szárazan és nedvesen is töltött), de ha azt mondod, hogy az orrod előtt töltötték fel elektrolittal, akkor nem biztos hogy akár szárazon is töltve volt! Szerintem próbáld meg előbb megformázni, aztán, ha akkor sem tartja a fesz-t, akkor csere gariban!
Hali!
Kicseréltem a műszerfalvilágítást mindkettőt 5w -osra . Ez nem baj?
Nem lesz gond?
Suzuki Gs 500 2004. Egyikbe gyárilag 3,4 -es volt. Másikba 1,7-es volt nem tudom hogy miért.
Tettem bele két 5w -os kéket.
Üdv!Lenne egy kérdésem!Mint szerelő te mire gondolnál ha a robogód nagyobb fordulatnál HIRTELEN ugrik meg?Szépen elindulsz,húzód neki aztán .......!Mintha a kuplung később nyitna ki egy bizonyos fordulat után!
sziasztok egy hatalmas kérdésem lenne hozzátok egy SV 650 et hogy lehetne visszafolytani ugy hogy A korlátozottal lehessen vezetni van e erre mód és lehetőség ?
Bár nem tom mert tegnap lemostam de azért is kivettem a gyertyát és megnéztem oda tettem az ujjam a gyertya helyére(párszor rárugtam a berugoa) és mots nem lett olajos az ujjam,de amikor beköpte a gyertyát és akkor tettem oda akkor olajos lett az ujjam.
Tudnátok ajánlani nekem Xray-SM 50cm mocimhoz hajtóműolajat?Milyet érdemes belerakni?
Köszönöm a segítésget előre is.
azért nézd meg mennyire melegszik és van-e közel műanyag
ha megtalálom a régi km órám megmutatom mennyire el tud olvadni
5w kicsike térben jó meleg ám!
Tungsram kék 5w -os izzó. Igaz fehéren világít. Mint később rájöttem helyzetjelzőbe való. Már nincs kedvem visszavinni. Kéket akartam. De mindegy.
de nem melegít, nem ég szét a cucc
miért nem ledes cuccot pakoltál bele?
Kicseréltem a műszerfalvilágítást mindkettőt 5w -osra . Ez nem baj?
Nem lesz gond?
Suzuki Gs 500 2004. Egyikbe gyárilag 3,4 -es volt. Másikba 1,7-es volt nem tudom hogy miért.
Tettem bele két 5w -os kéket.
Ezen a rajzon melyik az az O-gyűrű amire gondolsz?
Köszi!