Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én egy 18-19es csőkulcsból csináltam gyertyakucsot az xt-re
azon is elég macerás a gyertyacsere
nem tud valaki klx 650-es em hez kehini karburátorba való tűszelepet..? Vagy valami szervízt, boltot ahonna tudnék szerezni..
kawasaki márkaboltot kérdeztem de azt mondták 2-3 hét hollandiábol jön meg satöbbi.Vagy valami más motoré jó e bele?
nem csak kawán van ilyen karbi.
ugy ahogy mondod!köszi
Na, 18-as lesz az! Jól emlékeztem! Csak nagyon szűk helyen van a gyertya! Vékony falú kulcs kell hozzá!
Klx 650, a gyertyát alig látom....olyan mélyen van
de azt mondták h 18,4 a méret a klr nek remélem az enyémen is.
KLX mi? És mikori? A gyertya tipusát tudod?
sziasztok nem tudja valaki hogy, milyen gyertyakulcs valo a kawasaki klx em hez.
16-17-18 eggyik sem jó 19 már bele se fér vagy 15 cm méllyen van benne...
lehet h megadta magát az automata szivató... át kell nézni a karbit és meglesz a hiba
Üdv!Valaki megmondaná hogy hidegen miért indul nehezen a robogóm!Gilera Runner 50 vizes robogóm van!
Helló skacok...
Szeretném kérdezni a szelepekkel kapcsolatban, hogy a blokkhoz hajolva hallani!
Nem értek hozzá,bár úgy nem vészes, kb mint egy személyautónál. Periódikus sercegés + ezen kívűl kivehető valami mélyebb hang is, ugyanúgy szabályosan ismétlődő...
9000 km van a vasban, csak nem lehet vele gond, nem? Szerintem minden ilyen blokknál hallatszik, nem? Amúgy egy Honda CBR 600-f 05-ös lenne... Aki tud, az lécci kommentezzen, köszi előre is!
sztm valami krossz,azt talán jobban ki tudom használni!
és mi lesz az fzr helyett?
jaja, tavaszra tervezem!
aj aj
szerintem tedd le:)már nem is drága.
én maximálisan meg vagyok vele elégedve,csak sajna nincs rá jogsim!
ezért!
nincsmit Miért akarod eladni?
helló, ez tényleg annak tűnik! igazad van! kösz a vidiket!
H az az a motor akkor jol jártál vele mert nem lett hajtva sosem.A gazdája külföldön dolgozott és nem használta.Onnan gondoltam hogy ez lehetett mert cimbim neki is ilyen volt a festése nem túl szép mert maszek:D és ilyen dob nagyon ritkán van motorokon:

http://www.sportmotor.hu/motor...

http:
//www.sportmotor.hu/motor...

Nézd meg a vidiket
én Balassagyarmatról vettem,de a tulaj idén vette. tehát nincs kizárva hogy onnan származik!
csak azért kérdeztem mert egyik isimnek is ilyen volt és idén adta el.És az a motor vagy 2 évig egy szalonban állt.
ok köszönöm a válaszokat!
motorvétel után kb az első mindig az olajcsere
csináld meg, és ha akkor is villog méresd meg
de írták hogy szintjelző, ha így van és megfelelő a szint lehet rossz a mérő
tehát akkor nem azért nincs olajnyomás mert kevés az olaj?
hello, nem a motor Balassagyarmatról került hozzám!