sziasztok, szeretnék tanácsot kérni: Kawa er-5 ről lenne szó. A gyári kormányt szeretném lecserélni valami szélesebbre, mert olyan hülyén a tank felé görbülnek a végei, és amikor fogom, mind2 csuklómat kifelé kell fordítani, nem tudom mennyire érthetően írtam le. Nézegettem neten pazzaz kormányokat, meg akár mz kormányt is, méretbe az is bemegy(meg csak 2000 Ft :) ). Ha egy ilyesmit felrakok, az mennyiben változtatja meg a karakterisztikáját a motornak? Arra gondolok hogy kanyarban nem fog másképp viselkedni (néha pályán is használom)? Kormánysúlyt rá tudom rakni ezekre?
Túl alacsony olajnyomást jelzi a kis piros lámpád.. ha az olajszinted megfelelő a motorban ( blokk oldalán nívó), és igy is világít a piros, akkor olajpumpád kezdi feladni a harcot. Ha csak néha néha felvillan, az szintúgy olajpumpára utal. Szétszed-- megnéz-- kijavít-- összerak és ujra jóság van
Akkor ne indítsd be addig amíg meg nem nézeted hozzáértővel......az a lámpa a nyomást jelzi nem a szintet, a szintet a megfelelő helyen ellenőrizd le és ha van benne olaj és mégis kivillan a lámpa akkor ha nem annak a jeladója rossz gond van......
Sziasztok ha a karburátor túlfolyólyán folyik ki a benzin.
akkor a úszó melletti szeleptű nem zár rendessen vissza..
igaz?
ilyen szeleptűt lehet venni alkatrészboltba vagy el tud az romolni"öregedni" én úgy vettem észre össze van száradva rajta a gumi vagy elkopva...
helló mindenkinek! annyit szeretnék kérdezni hogy Yamaha FZR 1000be milyen olajat tegyek? 87es évjárat. ha már kivillant az olajnyomás, használható még?
Lenne egy nagy kérésem!Aprilia etx 125 tuareghez kellene nekem minden féle könyv rajz stb. Például hova mekkorra biztosíték kell!Karbiról(26-os),blokkról (rotax berugókar meg önindító is van)Előre is köszi e-mail:toni161@freemail.hu
már csak azért kérdeztem mert nem egyszer jártam már úgy takarításkor hogy nem tudta "felszívni" a munkahenger a fékfolyadékot
egy kicsi buborék ide-oda mozgott a szívó járatban
próbáld a légtelenítőtől vákummal szivatni
sokba nem kerül, utánna jöhet a felújítószett
Motoros üdvözlet minden motorosnak. Segítségeteket kell, hogy kérjem! Vettem egy Kawasaki Gpz 1100 dfi-t,1986-os. Szükségem lenne szerelési könyvre hozzá, de sehol nem találok. Kérlek segítsetek,fontos lenne! Előre is köszi minden motoros társamnak aki segít!
1 évig nem volt használva, levolt szerelve a motorrol. A tulaj azt mondta működött. De nincs nyomás, és szétbontás előtt se volt
azért szedtem szét. Köszönöm a válaszokat!
tettünk bele vastag olajat akkor is villogott
kicseréltük a jelzőt aztán nem villogott
mérni kell nyomást új olajjal aztán egyből kiderül mi a hiba
szervízben megmérik
akkor a úszó melletti szeleptű nem zár rendessen vissza..
igaz?
ilyen szeleptűt lehet venni alkatrészboltba vagy el tud az romolni"öregedni" én úgy vettem észre össze van száradva rajta a gumi vagy elkopva...
Amúgy én öregebb motorba 20w-50 ásványit használok. Gyártóra pedig ahány ember annyit ajánl. Mindenki másra esküszik
Itt nézelődj...
Lenne egy nagy kérésem!Aprilia etx 125 tuareghez kellene nekem minden féle könyv rajz stb. Például hova mekkorra biztosíték kell!Karbiról(26-os),blokkról (rotax berugókar meg önindító is van)Előre is köszi e-mail:toni161@freemail.hu
egy kicsi buborék ide-oda mozgott a szívó járatban
próbáld a légtelenítőtől vákummal szivatni
sokba nem kerül, utánna jöhet a felújítószett
azért szedtem szét. Köszönöm a válaszokat!