Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emlékeztető:
íjjjjj az nehéz lesz:D
hmmmmm
az is lehet..... felejtős vagyok általában

szerezz kihajtást elmegyek érte aztán összerakom a géped
no?
én irtam a cimedre hogy küldj képeket a meghajtódról
igazándiból fingom sincs..... eleinte más néven nem volt gyújtásod....
amugy ini...tudod ki vagyok?
nem találom a simát...... pedig valamelyik cédén megvan
no majd kűdi a jaúzsibá
hopp ez a E lett
am. kugi2@freemail.hu mindent elfogadok ami ezzel kapcsolatos:)
szakmám.....? fő állású tanuló..és másodállásban próbálkozom motort szerelni...több-kevesebb sikerrel...van, ami már sikerül
már írta hogy nem tud rajta elmenni........
Szép estét thunder! Ha küldesz az emilemre egy cimet, elküldöm levélben a rajzot.Cím az adatlapon. Mi a szakmád?
okés;) köszönöm a gyors válaszokat...
esetleg a gyújtótekercs maradt ki...
nézd meg rajta a forrasztást szopatott meg ilyen
akkk nem néztem át, mindent:D:D:D végülis...annyi bajom van h egyszer csak vége lett a szikrának...nem puffogott mint mikor beslusszol...csak mintha elvágták volna. már vettem uj kondit, trafót...nem tudom mi lehet a gond. megszakító jól nyit. ötleteket várok, hogy mi lehet még....
akkor van gyújtásod.....
aha...értem:) és ha ezek rendbe vannak?
kezdjük az elején
milyen állapotban van jelenleg?
dobd le a lendkereket aztán fotózd
de úgy hogy látszódjon is minden

amúgy 3 tekercs van
1 nyikhaj vastagdrótos 1 fullratekert vastagdrótos 1 fullratekert vékonydrótos
a nyikhaj a töltés a másik vastagtekercselt a világítás a maradék a gyújtótekercs
ini! Van neked msn címed?:D vagy esetleg egy rajzod erről..mert már az olvasásától is fáj a fejem....:D
perselyezésre már találtam....de azért köszi.. ami jobban izgat h hegszteni lehet e a henger belső falát mert nem szeretnék uj hengert venni
Hali. Valaki megtudná mondani, mi a különbség ez között:http://www.vatera.hu/gilera_el... és az enyém között?
Annyit tudok mondani, hogy a típusszám stimmel, de a gilera jel mellett egy 20-as van, nekem pedig 40. Mit jelent az a szám? vagy számít-e? a mocim RV125.
Köszi
Perselyezés.Belcord kft.Nem tul drága.
Sziasztok!Olyan gondom lenne nekem hogy van egy ktm exc 360-am 2t.Hidegen nem indult....... szétszedtük megvan rajta sérülve a nicasil réteg.(ha jol tudom igy hivják)És van egy kis repedés is a henger falán(két lyuk között'lényegtelen") Tud e vki olyanrol h ezt heggesztik.Tudom aluminium heggesztő... de h a belsejét szokták e.És a nicasillal mit tudok kezdeni?Belehet e vonatni ujjab réteggel esetleg perselyezéssel vkinek tapasztalat?