Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ettem egy marék led-et vacsira....
Nna B+.Felhomályosodtál?
akkor esetleg lehetne egy próbát tenni amikor a felső holtpont előtt van
akkor nincs nyomva egy himba sem
mondjuk a szelepfedél nekem 2 nagy csavar...
úgy is akartam oda is új o gyűrűket tenni
szelepfedél le megnézed mikor a bütykök nem nyomják a himbákat akkor kell feszesre állítani .
nemmeremmég
Vedd már le azt a kurva hengerfejfedelet!
van tipp hogy állítsam? vagyis mikor laza?
vagy csak próbálkozni lehet?
köszi!
Az egy félautomata láncfeszítő. Meglazítod a kontraanyát, majd a csavart, ekkor el tud mozdulni maga a feszítő, amit rugó tuszkol. De nem mindegy, hogy milyen főtengely helyzetnél. Azért szopsz, mert rossz pozícióban próbálkozol.
Akkor kell, mikor laza a feszítő felé eső láncág.
cagiva a rokkantabb.... avval "szenvedek"
yamaha az kitűnő, akkoriban még tökéletes dolgot csináltak a japók
Ez a Cagiváé, vagy a Yamaháé? ( az adatlapodon ezek a gépek szerelepnek) Mert a Yamahához tuti van midnen. De szerintem a Cagivához is beszerezhető. Lehet, hogy horror az ára, bár néha meglepődöm. PL ismerősnek 250-es Yamaha Zealhez kellett úszóház tömítés. Azt hittem, ha kap is, szettbe akciósan 30 e Ft.. ehhez képest darabra adták, 1700 Ft/db...
Érdemes utánakérdezni. Cagovához esetleg az italmondo bt-nél...
no majd meglátom.......
legalább tudom mi az, bár ha mondjuk a feszítő is behalt, akkor ilyent már úgysem igazán kapni már
azért rákérdezek ezekre a tömítésgyártókra hogy fénykép alapján csinálnak-e(persze méretezéssel)
köszi a segítséget!
úgy vélem többi dolog ismerős már a gépen
Lehet, hogy már igen nyúlott a vezérműlánc, nem? És azért van hangja... Eselteg a feszítő is azért nem tud már feszíteni.... Ahogynézem, nem mai gép, így gondolom nem 10 e km van benn.
van pár hely, akár itt is: http://tomites.freeweb.hu/
Jobb ha a motort szerelgeted, mintha a "könyvtárban" ücsörögnél.
meg fejidom nélkül........

én is azért kínlódok ilyen csipp-csupp dolgokkal mert unatkozom......
még a dekompresszor szimmeringet is kellene cserélnem mert ott is csordogál az olaj
találnék embert aki csinál rendes hengerfejtömítést, lehet szétszedném jobban.....
A multkor láttam a NET-en CBX-750-et mint az enyém kéccázé.Mondjuk írta, hogy "ciripel" . Lehet csak olaj kellett volna bele.
lehet kipróbálom..... aztán majd szerzek bele másik blokkot
ilyen motor kompletten van 120 felé jobb mocikhoz egy henger 5xennyi.....
Nem elég a tankot levenni?
Lehet, de így látatlanba felelősséggel nem tudok nyilatkozni.
Mert az átalakítás közel a motor árába kerülne.
ezekbe a crossokba többnyire csak gyújtás tekercs van abból meg nem tudsz világítani
kb mintha a láncfűrészre szeretnél világítást tenni, nem kivitelezhetetlen, de szinte lehetetlen
nem úgy kell ezeket beállítani mint a zsigulikét?
kiteker majd pár fordulat majd beteker?
ki kellene venni az egész blokkot a vizithez...
Jozsef, mért? Nem valószínű hogy megoldható? Valaki adjonmár egy kielégítő választ, magyarázattal eggyütt! köszönöm előreis!
Úgy áll le, hogy a gyújtást letesteli .