akkor esetleg lehetne egy próbát tenni amikor a felső holtpont előtt van
akkor nincs nyomva egy himba sem
mondjuk a szelepfedél nekem 2 nagy csavar...
úgy is akartam oda is új o gyűrűket tenni
Az egy félautomata láncfeszítő. Meglazítod a kontraanyát, majd a csavart, ekkor el tud mozdulni maga a feszítő, amit rugó tuszkol. De nem mindegy, hogy milyen főtengely helyzetnél. Azért szopsz, mert rossz pozícióban próbálkozol.
Akkor kell, mikor laza a feszítő felé eső láncág.
Ez a Cagiváé, vagy a Yamaháé? ( az adatlapodon ezek a gépek szerelepnek) Mert a Yamahához tuti van midnen. De szerintem a Cagivához is beszerezhető. Lehet, hogy horror az ára, bár néha meglepődöm. PL ismerősnek 250-es Yamaha Zealhez kellett úszóház tömítés. Azt hittem, ha kap is, szettbe akciósan 30 e Ft.. ehhez képest darabra adták, 1700 Ft/db...
Érdemes utánakérdezni. Cagovához esetleg az italmondo bt-nél...
no majd meglátom.......
legalább tudom mi az, bár ha mondjuk a feszítő is behalt, akkor ilyent már úgysem igazán kapni már
azért rákérdezek ezekre a tömítésgyártókra hogy fénykép alapján csinálnak-e(persze méretezéssel)
köszi a segítséget!
úgy vélem többi dolog ismerős már a gépen
Lehet, hogy már igen nyúlott a vezérműlánc, nem? És azért van hangja... Eselteg a feszítő is azért nem tud már feszíteni.... Ahogynézem, nem mai gép, így gondolom nem 10 e km van benn.
én is azért kínlódok ilyen csipp-csupp dolgokkal mert unatkozom......
még a dekompresszor szimmeringet is kellene cserélnem mert ott is csordogál az olaj
találnék embert aki csinál rendes hengerfejtömítést, lehet szétszedném jobban.....
ezekbe a crossokba többnyire csak gyújtás tekercs van abból meg nem tudsz világítani
kb mintha a láncfűrészre szeretnél világítást tenni, nem kivitelezhetetlen, de szinte lehetetlen
akkor nincs nyomva egy himba sem
mondjuk a szelepfedél nekem 2 nagy csavar...
úgy is akartam oda is új o gyűrűket tenni
vagy csak próbálkozni lehet?
köszi!
Akkor kell, mikor laza a feszítő felé eső láncág.
yamaha az kitűnő, akkoriban még tökéletes dolgot csináltak a japók
Érdemes utánakérdezni. Cagovához esetleg az italmondo bt-nél...
legalább tudom mi az, bár ha mondjuk a feszítő is behalt, akkor ilyent már úgysem igazán kapni már
azért rákérdezek ezekre a tömítésgyártókra hogy fénykép alapján csinálnak-e(persze méretezéssel)
köszi a segítséget!
úgy vélem többi dolog ismerős már a gépen
én is azért kínlódok ilyen csipp-csupp dolgokkal mert unatkozom......
még a dekompresszor szimmeringet is kellene cserélnem mert ott is csordogál az olaj
találnék embert aki csinál rendes hengerfejtömítést, lehet szétszedném jobban.....
ilyen motor kompletten van 120 felé jobb mocikhoz egy henger 5xennyi.....
kb mintha a láncfűrészre szeretnél világítást tenni, nem kivitelezhetetlen, de szinte lehetetlen
kiteker majd pár fordulat majd beteker?
ki kellene venni az egész blokkot a vizithez...