üdv
Segitségeteket kérném. Van egy Supercitym, szét lett szedve a blokk mert uj hajtókart kapott. Sajna az összerakásnál lehet elrontottunk valamit, mert a kuplung nem müködik rendesen
pl ha 1-be kapcsolok akkor el akar indulni a motor, állitottam a bovdenen de nem lett jobb inkább még csúszott a kuplung
a sebességeket nagyon nehezen lehet kapcsolni
mi lehet a probléma?
elöre is kösz a segitséget Dani
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Ti mennyi olajat raknátok egy 2003as exc 125 első telójába?48 mm az alsó szár átmérője
(a belecsúszó szár,a keskenyebb). Én 5 és 7 deci között hallottam száranként. Előre is köszi: Rp!
Sziasztok!
lehet volt már téma, de elakadtam és segítségre lenne szükségem! egy gps-t szeretnék házilag szerelni a cbr600f-emre, de műszakilag nem nagyon vagyok a toppon.. aki csinált már ilyet le tudná írni, hogy pontosan milyen kiegészítőkre van szükség hozzá (biztosíték...stb) ahhoz hogy biztonságosan működhessen?
előre is köszi, tomi
1WG-s 400as yamaha fzr vázba szeretnék új teleszkópokat, illetve, az egész elejét át szeretném szabni(lehetőleg fordított telókat). Mitől függ, h bele megy-e egy másik villa? Én úgy képzelem el, hogy, ha az egész elejét lecserélem, akkor bárminek az eleje belemegy, nem?
De valaki magyarázza el, ha nincs igazam..!
köszi
motoros gumi vágás!
Normál gumit eső gumira!gumik :)
2000ft/-tól /gumi
+36-30-256-16-05
valami bajod van a motorral, csak hivj hátha tudok segíteni, ezer éve motorozom és auto- motor szerelő vagyok.
Kényszerű kipufogó csere előtt állok,mivel elütöttek és mind a két dobom tönkre ment ezért most úgy döntöttem hogy
nem 2db dobot hanem egy komplett rendszert (4-1),szeretnék föltenni a motorra.
Az a kérdésem hogy mivel alaposan megváltozik a kipuff rendszer,ezért kell-e újra karburálni a motort?
Ha igen,mennyire nehéz jól beállítani ehhez az új rendszerhez? Kell hozzá pad? Most is van benne Dyno kitt.
helosztok abban kérném a segítségeteket, hogy honda nsr-hez keresek kapcsolási rajzot de sajnos sehol nem találtam aneten és méga motoros boltban sem tudtak nekem segíteni, szóval nagyon szépen meg köszönném ha valaki lenne olyan kedves és küldene nekem egy kapcsolási rajzot a su.ti@citromail.hu ra vagy ha valakinek van nsr-e akkor ha meg tudná nézni, hogy ami a blokból ki jön kábel, azok közül meik hova van kötve agyujtás elektronikára és a gyujtáselektronikából meik 2 szál megy rá a gyujtás trafóra segítségeteket előrre is nagyon szépemn köszönöm
Megvan a nyertesünk. Ez volt a hiba. bár nem teljesen így csináltam. A főfékhengernél nyitottam meg a csavart,(miután szétszedtük és megnéztük hogy vajon nincs e kiszakadva a gumi... de legalább ki lett takarítva ) de a kis mozdulatok megvoltak, valóban szépen hozta fel a levegőt de csak egy pontig utána felpumpál csavar megnyit kicsit és így tovább. Lényeg a lényeg jó lett köszönöm mindenkinek a segítséget.
Fordítsd el a kormányt úgy, hogy a főfékhenger kar felőli vége legyen a legmagasabb pontja. És finoman kis mozdulatokkal mozgasd a kart. Felfelé ki fog jönni a maradék levegő, ami a fékcső, és a főfékhenger csatlakozásánál megbújik.
Segitségeteket kérném. Van egy Supercitym, szét lett szedve a blokk mert uj hajtókart kapott. Sajna az összerakásnál lehet elrontottunk valamit, mert a kuplung nem müködik rendesen
pl ha 1-be kapcsolok akkor el akar indulni a motor, állitottam a bovdenen de nem lett jobb inkább még csúszott a kuplung
a sebességeket nagyon nehezen lehet kapcsolni
mi lehet a probléma?
elöre is kösz a segitséget Dani
Az lenne a kérdésem, hogy Ti mennyi olajat raknátok egy 2003as exc 125 első telójába?48 mm az alsó szár átmérője
(a belecsúszó szár,a keskenyebb). Én 5 és 7 deci között hallottam száranként. Előre is köszi: Rp!
lehet volt már téma, de elakadtam és segítségre lenne szükségem! egy gps-t szeretnék házilag szerelni a cbr600f-emre, de műszakilag nem nagyon vagyok a toppon.. aki csinált már ilyet le tudná írni, hogy pontosan milyen kiegészítőkre van szükség hozzá (biztosíték...stb) ahhoz hogy biztonságosan működhessen?
előre is köszi, tomi
1WG-s 400as yamaha fzr vázba szeretnék új teleszkópokat, illetve, az egész elejét át szeretném szabni(lehetőleg fordított telókat). Mitől függ, h bele megy-e egy másik villa? Én úgy képzelem el, hogy, ha az egész elejét lecserélem, akkor bárminek az eleje belemegy, nem?
De valaki magyarázza el, ha nincs igazam..!
köszi
Normál gumit eső gumira!gumik :)
2000ft/-tól /gumi
+36-30-256-16-05
valami bajod van a motorral, csak hivj hátha tudok segíteni, ezer éve motorozom és auto- motor szerelő vagyok.
http://www.szityu.hu/tevekenys...
Gondolom aki érti a dolgát annak nem nagy feladat...
Hátha valaki tud segíteni...
Kényszerű kipufogó csere előtt állok,mivel elütöttek és mind a két dobom tönkre ment ezért most úgy döntöttem hogy
nem 2db dobot hanem egy komplett rendszert (4-1),szeretnék föltenni a motorra.
Az a kérdésem hogy mivel alaposan megváltozik a kipuff rendszer,ezért kell-e újra karburálni a motort?
Ha igen,mennyire nehéz jól beállítani ehhez az új rendszerhez? Kell hozzá pad? Most is van benne Dyno kitt.
milyen olajat tegyek a váltóba
Q8 synthetic váltó olaj 75w-90
a kocsiba ezt használom...
Motorhoz jó?
Vagy milyet vegyek?
Tudnátok segíteni?
http://www.sportmotor.hu/motor...