szevasztok. kéne egy kis segítség... a teleszkópomat próbálom szétszedni (kmx) és a felső "dugó" ahol kéne beletölteni az olajat az valami módon berozsdásodott de nagyon. egyszerűen nem akar meg mozdulni sehogyan se.. próbáltam rozsdamaróval h kicsit rozsdátlanítom egy csomó rozsda lejött róla de még mindig baszik megmozdulni ütött nem gyengén és és semmi... nem tudm már, hogy mi tévő legyek nem tudnátok valamit tippet adni g mit csináljak vele?
de ahhoz pont elég hogy ne akadjon a fül a helyére.....
a zasszony járt jól, beteszem a robogójába.... annak van csomagtartója oda befér, mert annak is szűk az akkuhelye
legalább tesztelem hidegben hogy indítgat
ki kellene vágni a légszűrőházból, mert az idom nem megy a helyére...
vagdosni meg kár
ráadásul a légszűrőházba sem fér bele, mert gátlástalanul betenném
inkább veszek tavasszal egy kisebbet
Jobb az aceton, vagy a nitrohigító. Nem árt a felületet megcsiszolni, portalanítani aztán mehet. Pl Szélvédőre visszapillantót.A szélvédőt nem kell smirglizni.
http://www.bikechatforums.com/...
De ha megmondjátok mihez kell szervízkönyv lehet tudok segíteni, van nekem egy pár darab...
Ha adsz egy mail-címet arra el tudom neked küldeni a kódot
hiba nélkül üzemelt, leszámítva hogy leállt hirtelen gázhúzásra
evvel napokig szenvedtem de nincs megoldás
a zasszony járt jól, beteszem a robogójába.... annak van csomagtartója oda befér, mert annak is szűk az akkuhelye
legalább tesztelem hidegben hogy indítgat
vagdosni meg kár
ráadásul a légszűrőházba sem fér bele, mert gátlástalanul betenném
inkább veszek tavasszal egy kisebbet
ha lejön az alkoholosról jön a nitrós tisztogatás
az szünetmentes akku problámám is gyorsan megoldódott, nem fér be.... szóval tuti nem nyírja ki a motor töltése
1 centin múlt
az csak kiold minden olajos molekulát