Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok. kéne egy kis segítség... a teleszkópomat próbálom szétszedni (kmx) és a felső "dugó" ahol kéne beletölteni az olajat az valami módon berozsdásodott de nagyon. egyszerűen nem akar meg mozdulni sehogyan se.. próbáltam rozsdamaróval h kicsit rozsdátlanítom egy csomó rozsda lejött róla de még mindig baszik megmozdulni ütött nem gyengén és és semmi... nem tudm már, hogy mi tévő legyek nem tudnátok valamit tippet adni g mit csináljak vele?
Sya nem gond talán küldik már a kódot,amugy nekem husaberghez kellene FE450e hez 2004-es hez.Valaki?Köszönöm.
Próbáljátok itt me a szervízkönyvet! Van elég sok!
http://www.bikechatforums.com/...
Bocsi, de nekem is régi kódom van és engem sem enged be
De ha megmondjátok mihez kell szervízkönyv lehet tudok segíteni, van nekem egy pár darab...
amina1983@vipmail.hu és nagyon szépen kőszönöm
azt én is el szeretném kérni ami nekem volt azzal már nem enged be. e-mail az adatlapomon. örök hála!
Szia
Ha adsz egy mail-címet arra el tudom neked küldeni a kódot
kösz!
Sziasztok nincs valakinek kódja a motorosok.hu ra szervizkönyvet kell letöltenem fontos lenne kértem kódot de még nem küldtek.
nincs átrepedve sehol sem
hiba nélkül üzemelt, leszámítva hogy leállt hirtelen gázhúzásra
evvel napokig szenvedtem de nincs megoldás
gondolom már durrogott rendesen
de ahhoz pont elég hogy ne akadjon a fül a helyére.....
a zasszony járt jól, beteszem a robogójába.... annak van csomagtartója oda befér, mert annak is szűk az akkuhelye
legalább tesztelem hidegben hogy indítgat
Pedig az az egy centi ollan kevés, csak kétszer 5 mm.
ki kellene vágni a légszűrőházból, mert az idom nem megy a helyére...
vagdosni meg kár
ráadásul a légszűrőházba sem fér bele, mert gátlástalanul betenném
inkább veszek tavasszal egy kisebbet
nem lehet neki helyet csinálni?
majd csinálok próba
ha lejön az alkoholosról jön a nitrós tisztogatás

az szünetmentes akku problámám is gyorsan megoldódott, nem fér be.... szóval tuti nem nyírja ki a motor töltése
1 centin múlt
Az ecetes kalapács sokkal jobb!
Ezt nekem irtad?
Féltéglával kell mosni
Jobb az aceton, vagy a nitrohigító. Nem árt a felületet megcsiszolni, portalanítani aztán mehet. Pl Szélvédőre visszapillantót.A szélvédőt nem kell smirglizni.
kaptam egy üveggel mosogatni a hasam szuri előtt, aztán kimaradt...... másra ez nem jó mert igen tömény.....
Az alkoholt hol használtad mosásra? Torokilag? Egészségedre.
már méregből beletettem egy befőttesüvegnyi tisztaszeszbe
az csak kiold minden olajos molekulát
A gondos zsírtalanításról ne felejtkezz meg.