mindig lejön.......
mostam benzinnel, alkohollal, higítóval és lejön
megcsiszoltam, melegítettem és lejön
belső rész még rugalmas egy kicsit de a külső már kemény és töredezik
Szia!
Nem tudod beépíteni az 50 vázba a nagyobb blokkot ,mivel a blokkfelfüggesztés más méretű ,a kipufogó elvezetést sem tudod megoldani ,és maga a blokk is hosszabb.Igaz semmi sem lehetetlen , a flex csodákra képes ,de ha csak egy egyszerű cserére gondolsz akkor felejtsd el!
Aki nagyobb motort akar, vegyen nagyobbat,csinálsz a nagyobb blokkal valami balesetet, és miattad összetörik egy 16 milliós Audi, ki fog fizetni tudod-e? De te tudod mit teszel.
Hy! Van valami tippetek hogy miért van az hogy az RG-m szépen indul megy is ahogy kell de ingadozik az alapjárat 1000 és 4000 között.... és néha ha hirtelen odahúzok neki hörög fullad de ha szépen adagolom akkor jó!
Sziasztok! Van egy Keeway X-ray 50 SM motorkerékpárom, és olvastam róla, hogy lehet, hogy bele lehet rakni egy 125-ös 2T blokkot... Mivel elvileg ugyanolyan váza van mint az Aprilia SX-nek... Tudnátok segíteni abban, milyen blokk mehetne bele?
Nálam is volt ilyen. Nekem akkor a nyomólapban lévő kis golyó volt elkopva, aminek az állítócsavar támaszkodik és nem tudott rendesen elfordulni. Bár a te esetedben valami összerakási probléma lehet, mégis szerintem azért nézd meg.
ha sikerül duplán iszunk!
köszi!
avval még nem próbáltam de bármi ragacs amivel kentem simán lehúzható volt
mostam benzinnel, alkohollal, higítóval és lejön
megcsiszoltam, melegítettem és lejön
belső rész még rugalmas egy kicsit de a külső már kemény és töredezik
simsonból pályamotor.
Kellene egy egyszerű gyujtás megoldás...tehát pl.megtolom és indul..
ötlet esetleg? --------FONTOS!
Nem tudod beépíteni az 50 vázba a nagyobb blokkot ,mivel a blokkfelfüggesztés más méretű ,a kipufogó elvezetést sem tudod megoldani ,és maga a blokk is hosszabb.Igaz semmi sem lehetetlen , a flex csodákra képes ,de ha csak egy egyszerű cserére gondolsz akkor felejtsd el!
Vagyis az 50es váz ugyan az mint a 125ös és a 180as?
(Boccs hogy enyiszer irom a kérdést de nembírok magammal:) Mert sűrgős lenne)
Műanyag hegesztést,idom javítást vállalok.Bármilyen thermoplast-ot szakszerűen és pénztárcakímélő módon javítok.Keress bátran,rugalmas vagyok.
Krisztián.
Valaki nem tudja hogy a Peugeot Vivacity CDI gyújtás elektronikája mivel egyezik meg?
nem tudja vki hogy lehet beállitani a motort, hogy a kipufogó nem füstöljön annyira? gyerek cross...
köszi