hát én már 10 szer szétszedtem, összeraktam de semmi változás, megtakaritottam, átnéztem semmi komolyabb kopást nem találtam, se a lamellákon, se a kosaran.
valahogy befeszülhet a lamella én arra gomdolok, de hogy hogy azt nem tudom
meg se tudom nézni mert a kuplungot nem tudom benyomni, mivel a nyomó szerkezet az oldaldeknin van, kézzel meg nem tudom benyomni mert kicsit erösek a rugók
rugó nélkül kipróbáltam, megmozgattam kézzel, ugy semmi befeszülés nem volt
tanácstalan vagyok
én eddig egy házi csövet láttam ami nyitott és viszonylag normális hangú volt
egy olyan cső ki volt furkálva kb mint az összekötő, ez rá volt húzva egy vastagabbra és a kettő között valami hőálló szöszmösszel volt kitöltve
mondjuk 50estől ne várj csodát, ha fejre állsz akkor is nyikhaj hangú lesz, tegyél hozzá még 800 ccm-et
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni első 4üteműmmel kapcsolatban.
Egy 50es keeway knight chopper "kispolszki"hanggal.Ekezdtem lyukakat fúrni a dobra,9db 8as méretű lyukat fúrtam rá,így erősebb mint volt,és a hangja is kezd chopperes lenni.Láttam több helyen írják ,hogy xy motor nyitott kipufogóval.Ez mit takar?Egy teljesen üres csövet?Gondolkoztam azon, hogy egy üres csövet lekrómoztatok és ráteszem a kipudob helyére,de félek,nehogy a szelepekben kár legyen.(ha lehet kár)Kérdésem a következő,egy 4üteműre egy üres csövet teszek kipufogónak lesz-e valami baja?Bocs ha nagyon alapot kérdeztem de fogalmam sincs hogy megy ez négyüteműéknél :).
Sziasztok!
olyan gondom lenne hogy: a motoron hidegen beállítom faszára az alapjáratot és mikor bemelegszik a moci akkor már kevés lesz az alapjárat --- - leáll. ktm lc2-m vagy egy phbh28vs dellorto karbival aki tud vmit segítsen!
ksözi
helló!tudnátok olyanba segiteni,hogy kellene nekem egy teljes service manual gpz 750 unitrakhoz83 évjárathoz.remélem tudtok segiteni.Előre is köszönöm.
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Yamaha Aeroxra került egy Polini Speed Control variátor és Polini szíjtárcsa. Minden más gyári. Érdekelne hogy kell-e hézagolni a tökéletes működés érdekében? Ugyanez a szituáció Gilera DNA-nál. Előre is köszi mindenkinek a választ!
Elmondom nálam mi volt, hátha az segíthet. Kuplung összerakásnál a fedél nem ment teljesen rá a lamellákra, volt 4 mm hézag, és így csavaroztam össze. ránézésre ez így működésképtelen volt, ezért megnéztem hogy nézett ki amikor szétszedtem - érdemes mindent fényképezni - ott bizony nem volt hézag. Annyit csinálta, hogy felrakásnál kicsit megmozgattam a kuplungfedelet óramutató járásával megegyezően, majd vissza, és ekkor szépen a helyére ment.
ne olyat vegyél amit a legtöbb árúházban vesze 10w40 es dizelhez benzineshez stb... mert csúszni fog a kuplungod vegyél www.olajshop.hu mi inenn szoktunk rendelni váljék egéségedre:)
Az olajforgal "mazók" szerint, legjobb lenne a havonkénti olajcsere. Ha szintetikus olaj van benne, tartsd be a gyári ajánlást.A szintetikus olaj nem bomlik gyorsan. De a Te dolgod.
Hali! segítsetek már légyszi a tisztánlátásban. Van egy 2006-os Zx-6-om. Eddig 6000km-ként cseréltem az olajat. Valamelyik nap a kezembe került a felhasználói könyve, amiben az áll, hogy 12.000 km vagy évente. ( amelyik hamarabb jön ). ez létezik? jó-jó, nem akarok én se 12-őt menni még a kúrva drága 10-60-as Xado olajjal sem, de ez létezik? ja, és megnéztem a kawa.blogon még pár modellt és mindenhol a 12 van megadva a zx-10-től az er-6ig...
Sziasztok!
Bocsi, ha egy kicsit offtopic, de nagy dilemmám van.
Egy 2002-es CBR 600-as és egy 2007-es 600-as közt hezitálok(ez már az újabb széria).
Ne nézzetek hülyének, de az fog dönteni, hogy melyikre lehet oldalcsomagtartót, egyáltalán bármilyen csomagtartót helyezni. Kérlek segítsetek, van aki azt mondja, hogy sportmotorra nincs, van aki azt mondja, csak a régi 600-ashoz van, és van aki azt mondja, hogy tök nyolc milyen motor, van hozzá.
Márkakereskedésben is azt állították, cbr-ekhez egyáltalán nincs csomagtartó. HEEEELP MEEEEE !
Előre is köszi: Davee
ha felsorolnád azt az 5 öt jó lenne:D új gújtókábel,új gyerta,ezek kilőve a gyújtás jeladója jó mert a másik xl en működik még majd szétszedem a gyújtás kapcsolót hátha ott van elszakadva 1 vezeték
Sziasztok srácok:) van 1 honda xl 250 r em 1987 es évj nem ad szikrát az mért lehet? Németektől lett behozva itthon össze raktam működött beindult csak nehezen nagyn nagyon nehezen:D karbi miatt kitakarítotam már könyneben indult elvittem szelepet beállítatni és mondta a szerelő h nincs szikra valaki segítsen kezdenek kijönni rajtam az elvinási tünetek:(
Zolboy91@hotmail.com msn és e-mail címem
valahogy befeszülhet a lamella én arra gomdolok, de hogy hogy azt nem tudom
meg se tudom nézni mert a kuplungot nem tudom benyomni, mivel a nyomó szerkezet az oldaldeknin van, kézzel meg nem tudom benyomni mert kicsit erösek a rugók
rugó nélkül kipróbáltam, megmozgattam kézzel, ugy semmi befeszülés nem volt
tanácstalan vagyok