Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem Alu, akkor meglehet forrasztani.
Keresek Mito Evo vázat, FORGALMIVAL! HA tud valaki...
Üdvözlet az összes motorszerelőnek.

Mivel gondolom elég sok motortípussal találkoztok ezért titeket kérdezlek. Motorom eladása után 1 nagyköbcentis egyhengeres, egészen konkrétan egy Yamaha szr 660-as van tervben. Azonban aggodalmaim vannak a megbízhatóságával, várható futásteljesítménnyel kapcsolatban. Magáról a típusról azt kell tudni hogy egy xtz 660-as blokkot beleraktak egy tzr 250-es vázába.

Terveim a motorral kapcsolatban hogy havi 1200-2000km-t ingáznék vele + 2-3 pályanap évente pl a kakucson. Szóval egy ilyen blokk mennyire bírná az ilyesfajta megpróbáltatásokat?

Üdv. Bálint
...Képzelj el egy "vészfékezést" lógó kerékagy-csapággyal! ...amikor kirázza majd a kezedből a kormányt, akkor már nehéz okosnak lenni!
Hali! Nem szeretnék okoskodni, de szerintem ez nem az a sport (vagy hobby), ahol ezen kellene spórolni! FAG-ot szerintem úgy felejtsd el, ahogy van, ha nem akarsz hamarosan újra cserélni. Japó cspágyat tegyél bele (pl. germalex Kft-től - NET-en megtalálod az üzletet), vagy ha más nincs akkor SKF. Így ne közlekedj vele, egyik probléma hozza magával a másikat! De ez csak az én véleményem, ettől még azt csinálsz, amit akarsz!
helló! Sikerült lezúznom az egyik hűtőmet. elcsavarodott, és folyik... valaki tud mondani vmi okosságot, hogy hova vigyem mihez kezdjek vele? köszi
Vegyél bele FAG-ot. Én is azt raktam bele, nem olyan drága mint az SKF...
Szasztok!

Erről a cuccról tapasztalat, vélemény?
Van róla videó is, nézzétek meg!
Meg kell csinálni fatengelyesre, akkor nem kell csapágy.
ja ja koyot tegyel bele
nem kell ez bele
Nem olyan nagy pénz két csapágy cseréld ki!
helló mindenkinek,lenne egy kérdésem, van egy cbr1000f-em az első kerékcsapágy egy nagyon picit kotyog(lóg)(csak nyugodt tempónál vehető észre), így meddig használható a motor?vagy egyáltalán használható?nem tud megszorulni? a választ előre is köszönöm!
A motorokban mekkora olajnyomás van? a gépkönyv 4000ford/ 4.2-4.8 bar-t ir, magasabb fordulaton meddig megy el?
Szeretnék olajnyomás mérőt beszerelni utólag, ehhez valami ötlet?
Ez lehetne egy megoldás, de drágállom
Ja és még valami...a saját vas ráncfelvarrás nem 160.000.-hanem
360.000.-+meló ba fájt...és ez csak az eleje...
Bocs az elírásért

Helló fiuk,sok jó ötleteket olvasok itt nállatok.Megtudná e valaki
mondani,hogy XV 535-Viragó-nál. Kuplung deckniben van egy szimerig
ami a főtengelyre illeszkedik.A főtengely végiben a furatban,van e
golyó-rugó-vagy valami?Mikor szétszettem nem igazán figyeltem meg.
Most raknám össze de filózok nincs e ott valami,az olajnyomás végett.
Vagy az géssz furat üres.Tud e valaki pontos választ?
Köszi vzozo.
Hi...még1x...természetesen ez az alkatrészár a saját Banditom full
radiális gixer futóműlétrehozását takarja...az utolsó apró csavarig...munkadíj nélkül.Találsz róla képet a Bandit topikban
Ha gixered van...csőkormi+fémfékcsőszett+adapter+tükör+meló.
..
kb.80.000-100.000.-
Helló bigo.Köszi a választ,de angolul nemtudok ez nekem is van.
Szia vzozo.
Az egy relé lesz! Ha kattog, akkor behúz, már csak azt kellene mekkukkolni, hogy ad-e át áramot! Mert ha igen, akkor az indítómotor krepált be! Vagy az indítókábel fos!
Sziasztok!Van egy kiss problémám vettem aksit a Robogómba.Már régóta nem volt benne és nem müködik az önindítója egy kiss fekete szutyok kattog amire CA1a-DC12V-A ACA1211 van ráírva. valaki tudja így hogy mi az? Valami indító rásegítő és lehetséges hogy az ment tönkre?Előre is köszi a választ.
a kawasaki márkakereskedéstől .....
.....hogy honnalehet rendelni
hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem , h maszek hengerfejtömíést nem lehet v.hogy csinálni ami még jó is?
(kawa kdx 125-höz kéne)
vagy ha nem külön nem lehetne rendelni? ha igen esetleg tudna valéaki segíteni h honnan?

előre is köszönöm !
ok.kossz a felvilagositast.
jovo tavaszra tervezem az atalakitast,mert fokent varosba fogom hasznalni a motot.tel szamod megvan majd jelentkezezem.