Mivel gondolom elég sok motortípussal találkoztok ezért titeket kérdezlek. Motorom eladása után 1 nagyköbcentis egyhengeres, egészen konkrétan egy Yamaha szr 660-as van tervben. Azonban aggodalmaim vannak a megbízhatóságával, várható futásteljesítménnyel kapcsolatban. Magáról a típusról azt kell tudni hogy egy xtz 660-as blokkot beleraktak egy tzr 250-es vázába.
Terveim a motorral kapcsolatban hogy havi 1200-2000km-t ingáznék vele + 2-3 pályanap évente pl a kakucson. Szóval egy ilyen blokk mennyire bírná az ilyesfajta megpróbáltatásokat?
Hali! Nem szeretnék okoskodni, de szerintem ez nem az a sport (vagy hobby), ahol ezen kellene spórolni! FAG-ot szerintem úgy felejtsd el, ahogy van, ha nem akarsz hamarosan újra cserélni. Japó cspágyat tegyél bele (pl. germalex Kft-től - NET-en megtalálod az üzletet), vagy ha más nincs akkor SKF. Így ne közlekedj vele, egyik probléma hozza magával a másikat! De ez csak az én véleményem, ettől még azt csinálsz, amit akarsz!
helló mindenkinek,lenne egy kérdésem, van egy cbr1000f-em az első kerékcsapágy egy nagyon picit kotyog(lóg)(csak nyugodt tempónál vehető észre), így meddig használható a motor?vagy egyáltalán használható?nem tud megszorulni? a választ előre is köszönöm!
A motorokban mekkora olajnyomás van? a gépkönyv 4000ford/ 4.2-4.8 bar-t ir, magasabb fordulaton meddig megy el?
Szeretnék olajnyomás mérőt beszerelni utólag, ehhez valami ötlet? Ez lehetne egy megoldás, de drágállom
Helló fiuk,sok jó ötleteket olvasok itt nállatok.Megtudná e valaki
mondani,hogy XV 535-Viragó-nál. Kuplung deckniben van egy szimerig
ami a főtengelyre illeszkedik.A főtengely végiben a furatban,van e
golyó-rugó-vagy valami?Mikor szétszettem nem igazán figyeltem meg.
Most raknám össze de filózok nincs e ott valami,az olajnyomás végett.
Vagy az géssz furat üres.Tud e valaki pontos választ?
Köszi vzozo.
Hi...még1x...természetesen ez az alkatrészár a saját Banditom full
radiális gixer futóműlétrehozását takarja...az utolsó apró csavarig...munkadíj nélkül.Találsz róla képet a Bandit topikban
Ha gixered van...csőkormi+fémfékcsőszett+adapter+tükör+meló.
..
kb.80.000-100.000.-
Az egy relé lesz! Ha kattog, akkor behúz, már csak azt kellene mekkukkolni, hogy ad-e át áramot! Mert ha igen, akkor az indítómotor krepált be! Vagy az indítókábel fos!
Sziasztok!Van egy kiss problémám vettem aksit a Robogómba.Már régóta nem volt benne és nem müködik az önindítója egy kiss fekete szutyok kattog amire CA1a-DC12V-A ACA1211 van ráírva. valaki tudja így hogy mi az? Valami indító rásegítő és lehetséges hogy az ment tönkre?Előre is köszi a választ.
hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem , h maszek hengerfejtömíést nem lehet v.hogy csinálni ami még jó is?
(kawa kdx 125-höz kéne)
vagy ha nem külön nem lehetne rendelni? ha igen esetleg tudna valéaki segíteni h honnan?
Mivel gondolom elég sok motortípussal találkoztok ezért titeket kérdezlek. Motorom eladása után 1 nagyköbcentis egyhengeres, egészen konkrétan egy Yamaha szr 660-as van tervben. Azonban aggodalmaim vannak a megbízhatóságával, várható futásteljesítménnyel kapcsolatban. Magáról a típusról azt kell tudni hogy egy xtz 660-as blokkot beleraktak egy tzr 250-es vázába.
Terveim a motorral kapcsolatban hogy havi 1200-2000km-t ingáznék vele + 2-3 pályanap évente pl a kakucson. Szóval egy ilyen blokk mennyire bírná az ilyesfajta megpróbáltatásokat?
Üdv. Bálint
Erről a cuccról tapasztalat, vélemény?
Van róla videó is, nézzétek meg!
Szeretnék olajnyomás mérőt beszerelni utólag, ehhez valami ötlet?
Ez lehetne egy megoldás, de drágállom
360.000.-+meló ba fájt...és ez csak az eleje...
Bocs az elírásért
mondani,hogy XV 535-Viragó-nál. Kuplung deckniben van egy szimerig
ami a főtengelyre illeszkedik.A főtengely végiben a furatban,van e
golyó-rugó-vagy valami?Mikor szétszettem nem igazán figyeltem meg.
Most raknám össze de filózok nincs e ott valami,az olajnyomás végett.
Vagy az géssz furat üres.Tud e valaki pontos választ?
Köszi vzozo.
radiális gixer futóműlétrehozását takarja...az utolsó apró csavarig...munkadíj nélkül.Találsz róla képet a Bandit topikban
Ha gixered van...csőkormi+fémfékcsőszett+adapter+tükör+meló.
..
kb.80.000-100.000.-
Szia vzozo.
Az lenne a kérdésem , h maszek hengerfejtömíést nem lehet v.hogy csinálni ami még jó is?
(kawa kdx 125-höz kéne)
vagy ha nem külön nem lehetne rendelni? ha igen esetleg tudna valéaki segíteni h honnan?
előre is köszönöm !
jovo tavaszra tervezem az atalakitast,mert fokent varosba fogom hasznalni a motot.tel szamod megvan majd jelentkezezem.