Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haha és ismét jót nevettünk vidéki versenyzőnk humorán
Nem az enyém oszi, a fönök haverjáé, viszont én is elgondolkoztam egy ilyen vásárlásán, nem kér kenyeret, viszont Retró filling.
Ha túra kormányt raksz fel, akkor sanszos hogy kell cserélni a fékcsöveket, gáz-kuplung bovdent. Ha csak magasabb kormányt raksz fel, akkor nemtudom, kikell próbálni. A fékcső előre 20.000ft fémhálós, a kormányhoz a befogató kérdéses, esztergályos tud csinálni, vagy gyári drágán, két gázbowden, kuplung bovden megáll 10 alatt kb. 160ért énis elvállalom
Szeva...az átalakítás kb.160.000.- ha magad csinálod 1.2-es Banditnál...
a fékcső sztemnem kell hosszabb,de ez függ a kormány profiljától...
én ezekkel is foglalkozom...adatlapom nézd meg
ha kellek
csá-csá
Én felhomályosítanálak, mit hová kell dugnihogy jó legyen, csak nem akarom ennyi ember előtt, mert szégyenlős vagyok.
hi.
erdekelne hogy a fekcso,gaz stb... feler a magas kormanyhoz vagy azt is cserelni kell?kormanykiflit cserelni kell ugye nem furkalni?kb mibe kerul egy ilyen atalakitas?
mondjuk ha keverek jó sűrű keverék benzint (1:2-1:5) és avval átöblítem a tankot?
bár van egy pót tankom a padláson abban csak pókháló van rozsda nincs
Benzine válogatja ! A kertitraktorral vérhólyagot rángattam a kezemre.Annál a kútnál többet nem tankolok.Múlt ősszel teletettem, majd tavasszal 6 hónap múlva beindítottam.
Nekem kb 5 hónap állás után bedöglött a benga... már mindent kipróbáltam, mire az egyik fórumozó kolléga mondta hogy cseréljem le a benyát, és láss csodát egy tekereésre beröffent.
All in all: nem kell a bengának évekig állnia hogy derohadjon, elég neki pár hónap
ok, köszi!
felbakolom,leengedem,feltöltöm,bedugom,letaka
rom
2011 márciusában meg beindítom
Van 1 musztángod? Kell!
Üdv mindenkinek, fogós kérdés elött állok Jawa Mustang generált csináltam, öüsszeraktuk a vasat, átforog rendesen, de nincs szikra. van 2 vezeték az egyik zöld a másik fekete feldugtam a blokkra megcseréltem semmilyen állásba semmi, de még a világitűs se megy rajta, mit nézzek meg szerintetek, (ebben még nem volt akkumlátor ugyhogy csak akkor van áram alatt ha jűr vagy forog motorja. bármerre forditom a kulcsot semmi, tanácstalan vagyok (nagy 3 hengereset összerakok és megy, de ilyenem olyan régen nem volt hogy nem vágom. aki jártas ebben kérem segitsen mit hova dugjak hogy jó legyen. elöre is köszi üdv Gábor
Értem. Nem, nem döglik bele, az évek alatt döglik meg. Azért kell a teli tank, mert akkor a tank belseje nem tud elkezdeni rozsdásodni a pára okozta gondoktól. A kipufogót is azért kell bedugni.
az a gond nem nálam lesz a gép
benzin nem döglik bele? majd 25literes a tankja... kár ennyi benzint kidobni
Aha, az az email mindig él. Keress nyugodtan ha nyűgöd van, vagy nem tudsz valamit. Még van itthon alkatrészem is pár részéhez.
Köszmá a figyelmességed, az adatlapos emileden kereshetlek majd ha van valami?úgy látom mégsem pusztultak ki az igazi motorosok, akikre lehet számítani ha valami kell!
Jah, és végre valaki aki érti miért ez a nevem...
Akkor jó. Ha kell valami segítség nyugodtan írj, pár 1000F meg blokk szétszedésem már volt...
Tudom én ,elárulja a fórumneved is!a jó gépekre föl szoktam figyelni én is.
Azért ám... Csak mert nekem is 1000F blokkos motorom volt/van...
Bocsi oszi elmaradt egy nullám tegnap de sietősen írtam !
Honda szász nyíregyháza,nemrég rendeltem,úgyhogy azért mertem ilyen árat mondani ,és nem szoktam blöffölni ilyen témában és amúgy sem.
Az emelős, meg a gumi lejjebb enged az jó, tankot tele kell rakni, benzincsap elzár, aksit be a szobába, kipufogót dugd be pl ronggyal ne tudjon belülre párásodni. Én havonta be szoktam röffenteni járatni ameddig rendesen üzemmeleg nem lesz. Aztán mehet vissza pihenni.
úgy néz ki leteszem egy ideig a nagyobbik gépem, lehet jövőre sem használom
érdemes valamit trükközni a tárolással? olaj a hengerbe meg ilyesmi?
feldobom emelőre, gumikat lejjebb eresztem, tankot kiszárítom
vagy inkább 2-3 havonta röffentsem be?
Igen, elolvastam.Nagyjából ugyanezeket mérem az enyémen is,nem tudok másra gondolni, hogy a műszer nem mutat jól.Most próbálok beszerezni analóg műszert mert ennyi nem lehet!