Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és inkább a emilemre írj, ha nem akarod, hogy fetrengve röhögjenek. Cím az adatlapomon.
Nincs meg
Köszi Angol van nekem is,a baj csak ott van nemértem!
Keresd meg, tedd vissza, a tűszeleppel együtt. Utána hívj. Az adatlapot meg töltsd ki mert itt az a szokás.
aha de már rég jó volt úgy is csak ha megáltam ugye el kellet zárni a csapot
Messze vagy.
Neasssz ki velem! Kiszedtétek az úszót?
Esztergom környéke
Ez a Sárisáp merre "esik"?
HEllosztok .Olyan kérdésem lenne .Hogy honda crm-250-es motorom van és 50-esre keverem a benzint és állandóan köp a gyertyát.Már a főtengely szimeringet kivedtük látszólag nincsen semmi baja.Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj?
karbi azért van?.....
Amúgy sárisáp!De van szivató
nincs mert ki lett szedve
Hol laksz? Én még olyan karbit nem láttam amiben nincs uszó, tán motorfűrészen, de hát már semmi sem a régi.Minden lehetséges. Szivató sincs?
de lehet hogy a szivató a baj erre nem is gondoltam:D
köszi
a karbi alatt van egy fekete műanyag amibe van a benzin és abba nincs benne az úszó
Ne humorizálj mi az , hogy nincs uszó? Befecskendező van rajta? általában a síbertű alatt van.Vagy felakadt a szivató és most Téged szivat.
hol van a fúvóka?
nincs úszó a karbiba!de eddig se volt és ment rendesen:D
Lehet magas a benzinszint.Vagy kilazult a fúvóka..
az eredeti van benne!
Első nekifutásra cseréltesd ki a főfúvókát kisebbre , amilyen eredetileg volt.Hogy menjen valamennyire adtak neki benzint, most meg sokallja.
Üdv!
Lenne a "88-as évjáratú Aprilia ETX motoromon egy kis probléma.
Mióta új dugattyú van benne nincs benne erő, nem pörög csak ha elzárom a benzincsapot és fogy belőle...tehát minnél jobban fogy a benzin annál jobban pörög. Az lehet a baj, hogy sok benzint kap? HOgyan lehet ezt korrigálni? Segítsetek lécci!Köszii