Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervízben kb 15-20 a munkadíj, a feszítő meg lánc 60 körül mozog.
Helló, Tudna valaki segíteni? Kb mennyibe kerül Honda cbr1000f-hez(sc24) egy vezérműlánc feszítő csere munkadíjjal együtt? mert 1500-2000 fordulaton igencsak csörög.Főleg hidegen. a választ előre is köszönöm!
Cső cső,1 ik havernak van 1 xl je mitől lehet az hogy minden ok néélkül az 1ik inditásnál elkezd fehéren füstölni, de mint a állat, eddig semmi baja nem volt
igen!
ez a kérdés hogy bele fér-e...?
a motor karbistól mindenestől egybe van...egész blok...
a gyújtásnak meg ugyan olyannak kell lenni...én amúgy nem a 2009-es cr-re gondoltam...olyan 92-95-ösre...
persze bocsi elírtam...
senki nem tudja hogy passzolnak-e?
szia, én nem nagyon értek a szereléshez, igaz most tanulom, de azt gondolom szityu, hátha tud neked segíteni, ha gondolod kerssd meg, ö szerelő!
http://www.szityu.hu/
Nézesd meg hozzáértő emberrel, a huzalozást, főleg ott ahol a blokk alatt megy a köteg,Valahol zárlatod van.Valszeg olyan zárlat ami a megszakítót rövidre zárja. A szegény trafó meg izzad mint a tücsök a lukban .Villamosságot javítani távban qrva nehéz, majd írj mi van.
sziasztok! segitségetek kérném! 250-es etz...ma délután beinditottam, mentem vele egy darabon, és semmi előjel nélkül egyszer csak elszállt a gyujtás. Elmentem vettem uj kondenzátort, kicseréltem, kicseréltem a biztositékokat, trafót. egyszer csak lett szikra. na! indítottam...nagy küszködések során sikerült elindíttani. pöfögött, majd mikor megpróbáltam vele elindulni, leállt...és megint nincs szikra. és a trafó melegszik de állat módon. szerintetek mi a rák baja lehet? válaszokat előre is köszi.
ahojj, valaki tud neken gurítani egy Honda CR125 szervicckönyvet? 95-ös kellene! Maxisürge! Előre is köszi
motoros gumi vágás
Normál gumit eső gumira!gumik :)
2000ft/-tól /gumi
+36-30-256-16-05

ha valami bajod van a mociddal akkor is megkereshetsz, hátha tudok segíteni!

http://www.szityu.hu/tevekenys...
http://
www.hostom.net/boszinin...
motoros gumi vágás!
Normál gumit eső gumira!
2000ft/-tól /gumi
+36-30-256-16-05
Üdv feltudjuk venni esetleg a kapcsolatot a váltoval kapcsolatban? msn cimem cross04@freemail.hu
Hát magyart semmiből sem kell keresned. Azthiszem angolom van...
És milyen IC-t használtál benne?
Nekem ilyenem van...
A váltóáttételből ki lehet számolni...
msn? Ne izgulj, nem akarok camszexet!
Ja, csak 60 mega..... Ez a buzi freemail meg ledob mindig....
Neked van '98-ashoz? Nem akarod átdobni nekem?
Sajnos csak angol van....
Sziasztok, mindannyian.Az idén kezdtem egy gyönyörű 98-as xv535-ös
Bajban vagyok nincsen szerelési,javítási kézikönyvem.Tud e valaki se-
giteni.Nemetül vagy Magyarul.Megcsúszott a kuplungom,már megbontottam,mennyi a lamella vastagsága+-,és a nyom rugó mérete. Hol tudok jó áron,origi japánt rendelni.Ki tudna segíteni.
Köszi vzozo.
na most aztán összezavartál! pontosan mi is a bajod a váltóval?
Hello!Nekem ilyen mocim van!Bár most szerelés alatt van!Miben kellene segíteni?Üdv Vilmos
Sziasztok!Volna egy olyan problémám, hogy nemrég csúsztam a mocimmal egy Gilera RX 125 Arizonaval!És hogy hiába rúgom nem indul.szikra van kompresszió van!És még annyi van hogy ha lerakom 1 esbe és behúzom a kuplungot , akkor nem fog!Mi lehet az oka?Ha esetleg van valami megoldásotok szívesen várom válaszotokat!Köszi mindenkinek!Üdv Vilmos
Szevasz , márkatárs!
Van ám topikja ennek a motornak.
Nekem is ilyenem van!