császtok! segitséget kérnék tőletek. van nekem egy kymco grandink 50-es robim. a motor nagyon jó és kényelmes de sajnos a fojtások miatt elég gyengusz. ha valaki tudna segíthetne hogy ebben a tipusba hol vannak a folytások elhelyezve. előre is kösz.
Még nem szedtük szét ..de akkor az is lehet h nem a 2 fogaskerék a gong mert nagy gáznál fordulaton rázós uton dobja fel 5.be..akkor lehet h a tolókerék de még mondtak nekem reteszelést is mivel megtartja normális gáznál sima uton..köszönöm remélem jol nézted
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy a honda mtx80-sa motoromhoz mely nagyobb motor blokkrögzítő csavarjai illenének?ugyanis nagyobb blokkot szeretnék belerakni.én cr125 vagy honda mtx 125-re gondoltam...
légyszi segítsetek.
hát ez mindig így van..........
5 forintos dologért elkérnek minimum 1000ft vagy többet
de ez mindenhol így van
volt egy nokiás kisfőnök ismerősöm, amikor a 3210 csúcsszuper volt 70pénz előfizetéssel akkor számlázták 5ezerért a telefonos cégeknek...........
Szeva! A 4. fokozat áttételét a 13262G - 13262D biztosítja, és a jobb oldali léptetővilla kapcsolja össze a 13262D fogaskereket a tengellyel, a 13262F tolókerék segítségével! Remélem nem néztem be! Várom az osztályzatokat!
Szétfaragtam egy motorkerékpár feszültségszabályzót.Kromofag-gal kimarattam a műgyantát. És ami a gond: van benne egy felületszerelt vastagréteg ic, a jó büdösk..... ......át a meggyártójának. Vedd meg qrva drágán a gyári mocskot,ami nem ér 4000 Ft-ot, sokszoros áron,mert beletesznek egy retket, amit nem tudsz reprodukálni Az áteresztőtranzisztoros megoldás nem jó, mert túl nagy teljesítményt kell eldisszipálni. Képzelj el a s....ed alatt egy 200 W-os forrasztópákát . Csak a tirisztoros szabályzás jöhet szóba.Most valahogy ki kellene deríteni a hibrid kapcsolását.
Köszi szépen fiúk sajnos én sem találtam senkit aki normális áron bár a SENIOR KFT állítólag csinálnak de szerintem ők is külföldön 175 euros áron de hétfőn rájuk kérdezek hogy mi menny lenne és be írom ide is amúgy perselyt meg a PINK-éknél kell beszerezni ~20 körül mozog.......
Szia!
Tudtommal magyarországon nem nicasiloznak, külföldön csinálják, és rengetegbe kerül - 70-80 ezer forint(2006-2007-es adat). Jellemzően perselyezni szokták a motorokat.
Sziasztok ismer valaki olyan szakit aki hengert perselyez?Vagy egy céget akik nicasil-oznak?Mert egy CR 250-röl lekopott a nicasil .........jó lenne ha valaki tudna segíteni gondolom fordult már ilyen elő a történelemben ;-p
A Mamiban csinált a Hegedűs tanárúr ilyesmit.
az lenne a kérdésem hogy a honda mtx80-sa motoromhoz mely nagyobb motor blokkrögzítő csavarjai illenének?ugyanis nagyobb blokkot szeretnék belerakni.én cr125 vagy honda mtx 125-re gondoltam...
légyszi segítsetek.
5 forintos dologért elkérnek minimum 1000ft vagy többet
de ez mindenhol így van
volt egy nokiás kisfőnök ismerősöm, amikor a 3210 csúcsszuper volt 70pénz előfizetéssel akkor számlázták 5ezerért a telefonos cégeknek...........
Tudja valaki h a képen melyik a 4.sebességi fokozat /mindkét fogaskereke/ ? ill a léptetövillája..
Küld el a Belcord kft-nek egerbe.Megperselyezik neked.Nem túl gyorsan de jól.
Tudtommal magyarországon nem nicasiloznak, külföldön csinálják, és rengetegbe kerül - 70-80 ezer forint(2006-2007-es adat). Jellemzően perselyezni szokták a motorokat.