Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még1szer leírom, sztem nem lesz az ECU-nak problémája belőle...
köszi a válaszokat. Már csak az érdekelne az ECUra mit mondasz?
Vedd ki, és tisztitsátok ki, drótkefe stb.Gondolom valami áttétel van, azt tedd rendbe, meg a szelepfészket, lehet szorul! Vagy én csináljam meg?
A motor nem érdekes (idézőjelbe) a ECU tól vagyok beszarva. Nincs 70-80e felesleges forintom.
Motor lenne hirtelen jó áron.
Amúgy az enyém mozog, csak feszültség alatt meg kell indítani.
Valami elektroműszerésznek mutasd meg. Ha nem is 12 V de 4-10 mindenképp kellene, hogy legyen rajta.Próbáld ki a motort, egy bébi, vagy góliátelemmel mit csinál másfél V-al ? Egyik majd másik irányba .
12-t ír a könyv.
működhet így ? Ez vagy működik, vagy nem. Nem?
Azt nem tudom, hogy gyantás-e. Ez mit befolyásol? Gondolom, hogy javítható vagy csere.
És mennyinek kellene? Elég kevésnek tűnik.
Ja bocsi, figyelmetlen vagyok.
Az ECU-tól 1,5 V jön a motorhoz.
Elolvastad, a következő hozzászólást, mit nem mondok Neked? Felolvasták a következő hozzászólást is? Ha mértek valamit, írd meg mi jön ki a csatlakozón. Nehogy zárlatot okozzatok!
jaj de kellemetlen ember vagy!
? Átvette a gazdájától.
valahol túlfolyik, lecseppen a blokkra, és onnan elillan
folyat a tank
nincs rácsavarva a tanksapka
stb
benzinszag még elmegy.... nekem sörszagú a motorom
arra még nincs megoldás miért
Qrva messze laksz.Keress valami villamossághoz értő havert, húzzátok le a motor csatlakozóját, és mérjetek rá a kivezetésre, mert ha szerencsétek van,akkor csak a motor halt be.Gondolom az ECU is ki van öntve műgyantával?
Valószínű.
Nincs benne aksi .Simán tekercsről megy az index meg minden, de csak akkor amikor jár a motor...
A kkgkfrgkfenjnndfvrgnenft!
Akkor az annyit jelent, hogy kezdjek spórolni egy új ECU-ra?
Elektromossághoz értő emberként: Igen.Beszorul a motor, megnő az áramfelvétele, és nem a teljes ECU-t teszi tönkre, csak a mutormeghajtó áramkört. Az az áramkör nem a lefogott forgórészű motor áramára lett méretezve.
Motorolaj:nem lehet benzinszaga,karburátor tömítés: nem engedhet át, a karburátor kívülről nem lehet benzines. A benzinszint nem lehet magas.
Sziasztok! Én is megkérdezném még egyszer hátha tud valaki segíteni.

Létezhet olyan, ha a kipuszelep beszorul, az tönkreteszi a szervo motort/de csak annyira, hogy az önszántából nem mozog, csak segítséggel indul/, erre ez tönkreteszi az ECU-t?
Melyiknek milyennek kell lennie?
Szagold meg a motorban levő olajat. Utána nézd meg a karburátor tömítését. Esetleg a benzinszintet?
szakik ...
nem tudjátok véletlenül , hogy a vizes yamaha aeroxok gyárilag nikasilos hengerrel lettek -e összerakva ? ? ?
Ha benzinszagot áraszt a moci, órákkal később a használatot követően, annak mik lehetnek a kiváltó okai? Szeretném megszüntetni, mert nagyon zavaró. A földön nincs nyoma benzinfolyásnak.

Mondom én, h madaras téma...
Csak vigyázzunk nehogy megfázzunk, mert akkor madárinfulenzásak leszünk...