Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Behalt a hörgőszelep. De vannak itt hozzáértőbbek is.
szakik ...
Mitől van az , hogy a robogó (Peugeot Speedfight 50) a légszűrőbe nyomja vissza a benzint....
de nem kicsit ...
ha a karburátorhoz teszem a kezem , két rugás és folyik le a benzin a tenyeremről ...

előre is kösz az ötleteket ...
Sziasztok !
Tudnátok nekem segíteni hogy a rezo és a dob csatlakozásánál mivel tömíthetem le hogy ne nyomja ki az olajat?
Ilyen tömítés kéne rá elvileg (mint a képen) de sehol nem találni.
Most látom, itt laksz a szomszédban. Gyere, előtte a T-emailre tegyél egy mailt, hogy számítsak rád.
Rendben.
Az előgyújtásnak kb: 25-28 fokkal kell lennie, a felső holtpont előtt. Egy szögmérővel kimérsz a felső holtponttól a forgásiránnyal ellentétesen 25 fokot. És ott látod "állni" a gyujtás jeladó rotorját.Ha igen, akkor jó. Ha nem, akkor bajság van.
akkor van egy faca csörgős motorod....
stoboszkóppal hogy lehet megnézni a gyújtást?
azt lehet tudnék szerezni
meg aztán, ha meg is állapítjuk hogy nem jó akkor mit is lehetne tenni?
Úgy veszem csak meg hogy ki is mérem a töltést, ha nem frankó hozzá, akkor az egyből kiis derül, nem? Régit meg majd átviszem akkor
Ha a régi rossz, küldd el nekem,megnézem javítható-e.
Autóvillanyszerelő megnézi neked.Elvileg helyettesíthető, de betű és számhelyesen kösd be,és akkuval próbáld.
Pics, rossz a link: GPZ500
Írtam mailt!

Azért beirom ide is, hátha valaki felhomályosit:
Helyettesithető e a feszültségszabályzó másik motoréval, ha a csatlakozás, lábak száma, fázis stimmel?
Konkrétan Kawa ZZR helyet lenne Kawa gpz500
olaj le dekli le vízpumpa szét szimmering ki új szimmering be vízpumpa össze dekli vissza olaj vissza és már kész is
oké,szerintem is,de ahoz hogy lássak hozá?
megment a vízpumpaszimmering ki kell cserélni .
Ezért van tele a tarisznyám az elektronikus vezérlésekkel.Legfeljebb stroboszkóplámpával lehet megnézni, hol van a gyujtás. mert mi van, ha az előgyújtás szabályzásod nem jó?
Tudod a 750es hondám esetén én is azt hittem,és szép világosbarna.
Sziasztok.kellene nekem egy kis segitség,van egy aprilia af1-em és az a baj hogy rakok bele vizet és az elfolyik szép csendben a blokk oldalán van egy kis lyuk és ott ez miért van?
Őzbarna? Olyan csak az ólmozott benzinnel lenne, ha lenne még olyan...
gyertya fekete mint az ördög
bár nem belevaló mert 9es hőértékű
vagy 7 vagy 8as kellene bele
Gyere.
Lehet, hogy szegény? Nézd meg a gyertyát, és szép őzbarna színű kell legyen.
jövőre majd elnézek arra aztán megmutatom
max 100 ettől többet nem megy
de többnyire 85-90 a tempó olyan 4 ezres fordulat környéke
esetleg szegény keveréktől nem ciripelhet?
mert kb a minimumon van a keverék ráadásul a karbi is 2mm-el kisebb mint kellene
Akkor most gond van.Óvatosan járj vele.