Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már írni sem tudok:s szarakodik a billentyűzetem:s
Hát ma megyeg éjszakára, holnap végül,is itthon vagyok,nincs esetleg msn cimed?
Nem tudom,mikor dolgozol? Holnap,ha írod mikor érsz rá, megnézem, egy alkoholmentes söröd legyen otthon.
mármint a tengelyre nem megy rá
szereztem egy másik gyujtást, belső tilisztoros, csak az a gond hogy a lend kerék meg nem megy rá teljesen...a régivel meg abszolut nem jó:S mit lehetne csináni?
Itt vagyok.Írd.
Most jöttem.Igen arra gondolok.
joszef itt vagy?
bocs lehet hogy roszra gondolok de erre gondoltal ? a kep csak ilusztr. de ahol megvan jelolve?kicsit nehez a felfogasom. elore is koszi
ebed szunet - jol jon egy kis hammmbrunger:)
Ilyen fotót ne tegyél be, mert lelökődött a laptop az ölemből.
A kuplungkosarat nézd meg,mert ha a lamellák ahol érintkeznek, az a rész nem egyenes hanem ki van verődve az is okozhatja.
szevasztok tud valaki satoraljaujhelyen valami jo motor-doktor? legyszi ha tudtok ajanlani valakit akkor nagyon megkoszonem?
koszi szepen de nemlettem okosabb mert szetszedtem de a kosarat nemtudtam leszedni - van egy kis kotyogasa ki be max olyan 1-2 mm az is csinalhatja? vagy a lamellak is? mert levannak kopva kb. 1mm de amugy meg a kuplung nemcsuszik. ha rajonnel valamire akkor nagyon megkoszonem
Szívesen.
Igen most már megvan hova kell tenni:) Köszi a segítséget!
Nem ! Ez ott van besüllyesztve, a karbi után a henger előtt.
A hengert nem kell szétszednem? Bolti eladó vagyok:D
Ezt a henger és a karburátor közé teszik, mert a kétütemű motor visszadolgozik a karburátorra. Mikor szív a dugó akkor nyit, amikor átér a felső holtponton akkor lezár. leveszed a karburátort, és ott találod a henger felőli oldalon .Mi a szakmád?
Peugeot Speedfight 2 robogóhoz. A karburátorhoz van valami köze. Akárhogy nézegetem nem tom hova való.
Millen membrán, millem motorbam, miért kérded?
Hali! A membrán hova való a motorban? Segghülye vagyok hozzáXD
A lamellahibára az jellemző, hogy nem emel ki és ugyanakkor meg csúszik.A fogaskerekek úgy vannak kiképezve, hogy a kapcsolódó fogak felül szélesebbek,és ha a kuplung nem emel ki akkor,nehéz váltani.Amíg nem derül ki mi a baj,addig ne erőltesd, mert a váltóvillát is elgörbítheted.
Benzin van benne?