na figyu .azt szeretném megkérdezni hogy a ktm exc 450-nek
nagyobb a szervízigénye mint egy exc 125-nek?
tehát sürűben kel dugózni meg ijenek?
előre is kösz
Császtok!Nekem egy 2005-ös r1 el lenne egy kis problémám.Ahogy behúzom a kuplungot érdekes harácsoló hangot hallani a kuplung felől, de ugyan ez ha kiengedem akkor is.Ha valakinek van ötlete akkor az kérem jelezze előre is kösz.
Üdv!
Szerintetek mennyi egy motorfelújítás (Honda MTX 125) egy maszek motorszerelőnél?
Felújítás:
csapágy ,szimering,hajtókar csere
Mennyi ez egy gyakrolott szerelőnek időben?
CSak azért kédem mert nemtudom milyen összeggel számoljak
vagy hogy nem verjen át pénzel ,stb...
Köszi
Akkor vagy szétesett, vagy kilazult az állítócsavar, vagy leesett/eltörött egy zégergyűrű, ami tartja azt a bigyót, aminek nem tudom a nevét, csak azt, hogy henger alakú (kb. 30mm átmérővel), van rajta egy lemez, ami olyan, mint a kacsa lába, középen egy sacc 12-es lyuk, a hengeres rész palástjám egy ferde nút.
sziasztok
lenne egy kérdésem!
van egy s51 es simsonom és az a problem h 1 be levált és megy is de az isten világáért nem veszi be a 2. meg a 3. sebességet!
mi a baja és mennyibe kerül megcsinálni?
előre is köszi laca
Most kaptam az infót hogy a henger és a rezó illesztésénél folyik az olaj , meg kicsit ki is fúj !
és most akkor mi a teendő?
ugye nem vagyon a javítás?
Hali emberek mi a teendő ha van az embernek egy Kdx 125-e és köpi az olajat a kipuffnál? (azt hogy hol pontosan nem tom, nem az én gépemről van szó) és ha tömítés vagy bármi alkatrész kell hozzá akkor az kb mennyibe fájhat max?
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, a probléma a következő:
Cagiva Frecciám önindítójánál amég nyomom a start gombot folyamatosan kattog a relé, nem húz be rendesen és a motort is csak nagyon ritkán forgatja meg egy kicsit. Van még egy ilyen relém azzal is ugyanezt csinálja szval nem azzal lesz a gond. Az aksira azért nem gyanakszom mert néha, ritkán működik az önindító, ill tegnap még nem volt semmi gond vele. Akinek van ötlete mi lehet a gond légyszíves írjon!
Előre is köszönöm!
Gab!
nagyobb a szervízigénye mint egy exc 125-nek?
tehát sürűben kel dugózni meg ijenek?
előre is kösz
Előre is köszi
Szerintetek mennyi egy motorfelújítás (Honda MTX 125) egy maszek motorszerelőnél?
Felújítás:
csapágy ,szimering,hajtókar csere
Mennyi ez egy gyakrolott szerelőnek időben?
CSak azért kédem mert nemtudom milyen összeggel számoljak
vagy hogy nem verjen át pénzel ,stb...
Köszi
Amúgy meg szimóhoz minden tökolcsó.
hozzá se nyúltam út közbe szart be :(
lenne egy kérdésem!
van egy s51 es simsonom és az a problem h 1 be levált és megy is de az isten világáért nem veszi be a 2. meg a 3. sebességet!
mi a baja és mennyibe kerül megcsinálni?
előre is köszi laca
és most akkor mi a teendő?
ugye nem vagyon a javítás?
adjatok kevesebb olajat neki a olajpumpán , vagy ha ti keveritek keverjétek szegényebre
Segítségre lenne szükségem, a probléma a következő:
Cagiva Frecciám önindítójánál amég nyomom a start gombot folyamatosan kattog a relé, nem húz be rendesen és a motort is csak nagyon ritkán forgatja meg egy kicsit. Van még egy ilyen relém azzal is ugyanezt csinálja szval nem azzal lesz a gond. Az aksira azért nem gyanakszom mert néha, ritkán működik az önindító, ill tegnap még nem volt semmi gond vele. Akinek van ötlete mi lehet a gond légyszíves írjon!
Előre is köszönöm!
Gab!