hali, azt szeretném kérdezni h milyen probléma lehet egy kawasaki zzr 400-asnál ha a bal oldal dekliből nagyon ritkán cseppen az olaj, meg ugrál az alapjárat. Válaszokat köszönöm.
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudna e kapcsolási rajzokat Gilera RX 125 höz!Ha esetleg valaki tudna az nagyon jó lenne!Előre is köszönöm Üdv
Fszé nem töltöd ki az adatlapodat.Ez nem politikai fórum, szeretjük tudni, mi hol mennyi.És nem a címed érdekel. Biztos hogy rossz az az önindító?Mi a jelenség?
Szevasztok. lenne egy kerdesem ki tudna segiteni a mocimban valami reszel-koszorul ha megdontom jobra. Csinalhatjak azt kuplungkosarban a lamelak? . suzuki drz
Gilera RC125ös endurómban nem működik az elektronikus fordulatszámmérő. Korábban gyújtás elektronikát cseréltek benne. Kérdésem hol és hogyan kéne elkezdeni a javítást?
szevasztok. azt kérdezném,hogy ugye mz re szoktak tenni babetta gyújtást.na azt bonyolult felrakni vagy oda kell valami kupot esztergáltatni?.vagy hogy teszik fel? mert most az enyémen nincsen semmi gyujtás jelenleg eddig valami szimson gyujtás vilt rajta de ott a kúp széttörött...vagy vegyek inkább rá gyári etz gyujtást?
hali!
aprilia 125 etx 2t motorom eszi a váltóból az olajat, ha jól tudom akkor ez azért van mert szétment benne a főtengely szimering.
elkezdtem szétszedni és a főtengely végén van egy fogaskerék ami alatt elméletileg már ott lenne a szimering de ez belóg a kuplung alá és ahogy néztem csak ugy lehet levenni a ha kuplungot is leveszem.
Abban szeretnék szegítséget kérni hogy hogy lehet levenni a kuplungot?
nem tudom hogy jó-e még nem próbáltam
de szerintem nem is fogom......
10bar kompresszió nyomás milyen egy 20éves 1hengeres 4t motornak?
mértem a cagivát és hajszál híján 10ig felment
ha izmosabb a lábam meglett volna a 10 is szerintem
mennyivel lesz az jobb?
miért nem az eredetit?
Honda dió 97" elromlott az önindító...
meg lehet javítani?
és kb mennyibe kerülhet!
Gilera RC125ös endurómban nem működik az elektronikus fordulatszámmérő. Korábban gyújtás elektronikát cseréltek benne. Kérdésem hol és hogyan kéne elkezdeni a javítást?
roland80@totalcar.hu
dt-t így szedtem szét
aprilia 125 etx 2t motorom eszi a váltóból az olajat, ha jól tudom akkor ez azért van mert szétment benne a főtengely szimering.
elkezdtem szétszedni és a főtengely végén van egy fogaskerék ami alatt elméletileg már ott lenne a szimering de ez belóg a kuplung alá és ahogy néztem csak ugy lehet levenni a ha kuplungot is leveszem.
Abban szeretnék szegítséget kérni hogy hogy lehet levenni a kuplungot?
de szerintem nem is fogom......
10bar kompresszió nyomás milyen egy 20éves 1hengeres 4t motornak?
mértem a cagivát és hajszál híján 10ig felment
ha izmosabb a lábam meglett volna a 10 is szerintem