Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez van! Nehéz a motorszerelők élete!
Meg néha sziporkál!
A p...aszőr dörzsölje ki a nyelved sarkát! Most kell felkelni?!
Fehér, és van rajta valami kék szöveg! Az alja meg fémesen csillog!
Sima ügy
Szóra sem érdemes. Ha Badacsonyba jössz, lógsz egy sörrel!
Jól van, holnap veszek valahol. Köszi
Személy és tgk-ban a főtengelyt is csináltattuk így meg és persze vezérműtengelyt is. Azokban bevált még ha nem is voltak annyira jók mint az eredeti, de sokat elmentek. Viszont a himba gyárilag sem lehet olyan drága, hogy értelme lenne ezzel az eljárással felújítani, egy fő(motornál szerintem nem járható) vagy vezérműtengely már igen.
A villogás frekvenciájának 60-és 120 között kell lenni percenként.Ezt 6-tól 10 Ohmos ellenállással tudod elérni.Bemész a legközelebbi elektronikai szaküzletbe és amelyik ezen két érték közé esik és 10W teljesítményű abból kell oldalanként 1-1 db.
Nincs rá lehetőség. Jöhet az ell. értéke.
Ne tedd bele! Tönkreteszi a veztengelyt is!
Sziasztok.Valakinek van tapasztalata felujitott himbával kapcsolatban?Valamilyen modon felheggesztett és gyári méretre köszörült darabrol lenne szo.merjem belereakni Xr600ba?Állitolag valami nagyon joanyaggal rakják fel ezeket,csak Én nem tudok rola semmi konkrét dolgot..
Milyen színű a gyertya?
Vegyél be valami tablettát ha ilyened van. Szép jó reggelt Zikkzakk !
Nézd meg,nincs-e lehetőség a relén a potméteres állításra.
Hol a búsba laksz?
joszef.petro! "Déjja vum" van!
Szasztok!

Valaki mondja már meg, h mekkora elleállás kell az indexemhez, h vissza lassuljon. A h.index ledes lett. Eddig gyári volt, most 3ledes és .36wos. Tnx.
!
Sziasztok 125-ös DT nem akar kipörögni középfordulattól felfelé csak dadog, új gyertyával is, erő viszont van benn, tuti valami gyujtás gond, de esetleg valimi konkrétabbat tudtok?
kÖszönöm
Ha tényleg vége a kuplungomnak akkor miert van az h hidegen semmi balya, es mindig kikot rendesen. Gondoltam meg az olajra, az nem befolyasolja? Ha mar túlságosan felforósodik akkor lehet h nincs megfelelo minosége és amiat vacakol. Vagy az nemlehet? Amúgy Repsol 10w40 4T, használok.
Hali! Szerintem vége a kuplungodnak.
Szevasztok, van egy kínai endurom Yuki 125 TR rájárva 4000 km, es ha kicsit jobban meghajtom akkor egy ido után egyesbe nagygáznál ha ráengedem a kuplungot nem ágaskodik es meg csak nem is kapar hanem valami daráló sípoló hangot hallat. Hidegen nem nem csinalja. Volt már valakinek hasonlo tapasztalata? Megoldás?
Itt egy link, nem ez enyém de nekem pont ilyenem van:
http://www.youtube.com/watch?v...
Sziasztok!Valaki nem tudna nekem Gilera Runner 50es-hez (levegös,vizes) Müszaki vagy Robbantott rajzot a blokkrol!?
Sziasztok Mi a tendő ,h aköpi az olajat a henger és a rezó illeszkedésénél a gép? (kdx 125)
Előre is köszi